Labas rytas.
Na netinka mano sūniukui mūsų klimatas.Tik prasirgo virusą pasigavęs,sloga didžiulė,grįžo iš Austrijos ir vėl virusas pasigautas kažkur.Konferencija,didelis kiekis žmonių,skrydis.Tik dvi savaitės praėjo.Pasidaro kraujo tyrimą,viskas gerai.Maitinasi ,mažai naminio miasto?Galvoju važiuoti į turgų naminės vištos,privirti sutinio,užšaldyti,bet kada atvažiuos iki manęs?Galva neneša kuo padėti? Gal kokių stebuklingų papildų,vitaminų?
Labas rytas,
Ingrida, gal ne mūsų klimatas netinka? Tiesiog judrus žmogus, lankosi kur daug žmonių. Visų pirma tegu kreipiasi pas imunologą. Paprastas kraujo tyrimas nerodo.
Labas rytas,
Uošvija aplankyta, vakar kaip cucikas nusikalus buvau vieta svetima, daug visokių emocijų ir t.t. vos laikiausi neužvažiavusi porą gerų sakinių, ačiū die nepraleidau progos patylėti. Nieko naujo
Sode darbai cypia, bet nieko šiame savaitgalį nuimsiu jau salierus, mažu dar palergonijas pabaigsiu tvarkytis, jau nenoriu sodinių darbų...pasiliksiu tik rožes dengimui o jau pakeltas lysves pavasariui. Dusia pirkai rožę, aš jaučiu paliksiu pavasariui, daug perni nušalo, kas atgijo tai erškėčiai, reiks investicijų nemažai.
Ingrida kaip vaikai serga, mamos dvigubai daugiau....
Gražios dienos
Netinka mūsų klimatas Puo,jis pats supranta.Los Angele pragyveno metus jokių slogų,virusų,pernai sausį-vasarį Tenerifėje irgi jokių ligų.Šiemet vėl per žiemą Tenerifėje.Anginą išsioperavo,bent su gerkle problemų nebėra.Sportuoja visus metus.Patarsiu pas imunologą apsilankyti.Ačiū.
Nemegstu visokiu vazonu,bet yra trys augalai ,kuriuos norint issaugoti tenka pasodint i vazona. Tai pasiflora ,lemon verbena ir alijosius.Gaila but ,jei nusaltu.
Pasiflora jau ant palanges ,kiti du turi baisiai daug vaiku ,tai dar lauke.
Luety ,kaip pas jus,niekas neprotestuoja kurorte?
Bulgarijoje tai zmones rengia protestus ,pries septintu kas tris men rinkimu rezultatus, pries eura ,zodziu pries viska.Vokietijoje irgi labai neramu, mass medijoje lyg neprasisunkia, bet zmones pasakoja, kad padetis labai itempta.
Ingrida, jau baiget remontus, boileri pagaliau sutvarke?
Pas mane jau rozes bus irgi desimt metu.Pas kaimyne didziule blossomtime numiro.Ibedziau kelis ugliukus ,po stiklainiais ,gal istiks naujoko sekme ,isisaknys nors viena.
Nemegstu visokiu vazonu,bet yra trys augalai ,kuriuos norint issaugoti tenka pasodint i vazona. Tai pasiflora ,lemon verbena ir alijosius.Gaila but ,jei nusaltu.
Pasiflora jau ant palanges ,kiti du turi baisiai daug vaiku ,tai dar lauke.
Luety ,kaip pas jus,niekas neprotestuoja kurorte?
Bulgarijoje tai zmones rengia protestus ,pries septintu kas tris men rinkimu rezultatus, pries eura ,zodziu pries viska.Vokietijoje irgi labai neramu, mass medijoje lyg neprasisunkia, bet zmones pasakoja, kad padetis labai itempta.
Ingrida, jau baiget remontus, boileri pagaliau sutvarke?
Labas rytas,
Politiniai protestai nepakliuna i mass media.Valensija streikavo vakar visa diena del susidariusios po uraganines padeties.Nori nuimt Valencijos valdzia,kiek supratau,mustynes,griovimai,policija gavo lazdu,matesi liaudis ipykusi.O siaip,as cia toli nuo visokiu politiku,internetas mano luzineja,UK neturi tokiu galimybiu naudot savo interneta EU,tai reikua dasipirkinet,mano tiekejas duoda tik 12Gb menesiui,tai,kaip ir nieko siais laikais.Tik Trumpo rinkimus paziurejau intike ir viskas.
Uztai nervai ramus.
Labos,
Ingrida
Mano imunitetas susitvarkė , kai susitvarkiau mitybą +-80 pr stengiuosi tvarkingai. O paskutinius kelis metus : du kartus per metus po mėnesį ir daugiau sėdam abu ant švarios priešuždegiminės mitybos. Pradžioje aš viena, paskui ir MB prireikė. Su vyrais sunku , jie turi patys sugalvoti ko jiems reikia. Visokie mamų ar žmonių patarimai neveikia. Keliaujam nemažai . MB daugiau negu aš - jam komandiruotės taigi . Aš lankau sporto klubą kur visi vartaliojamės ant tų pačių kilimėlių ir čiupinam tuos pačius treniruoklius...
Mukute , nepirkau rožės. Palikau pavasariui.
Nebepatinka ir man kaime. Ruduo ne mano metų laikas.
Rožių aš irgi dairausi. Turiu keletą vietų sodinimui numačius ir turbūt norėčiau sodinti rudenį. Kelis pavadinimus turiu nusižiūrėjus, liko tik surasti kur užsisakyti, kad visos norimos būtų.
Aš paliksiu pavasariui daug darbų: žieminius jurginus perkelti iš sodo pusės į kiemą, pasodinti rožę ir prisodinti priešais bičių avilius šalavijų. Ten jau šiurpės karaliauja pievoje , tegul ir šalavijai bujoja. Kad mažiau šienauti. Tos rožės kurią buvau nužiūrėjusi Sibirkos rožynas nebeturi ... Kuriam pavasariui tai nežinau Kada TAS pavasaris ateis
o čia kokia rožė?