Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.Galvoju eit dometis kas nemuno ausra , ar tebesigilint i teutonu krize su savo bloga vokieciu kalba biggrin.gif
Bet apie sia krize man siandien vokieciai asmeniskai paaiskins.
As nusipirkau pagaliau valgomaja chrizantema.Mano vaikysteje jos augo kaip piktzoles ,visur budavo pilna, niekas ju nepazino ir nevalge,o kai uzsimaniau laiko uztruko.
Jinai labai artima giminaite diemedzio,artemisia annua gimine.

O kuri tos gėlės dalis valgoma?

Atsakyti

Labos,

Pasportavau nuo ryto  reikia eiti dirbti.  Darbus už kuriuos pinigus moka...

Ingrida ar pirkai rožių ? Noriu aš vienos rožės. Senovinės. Krūminės . Atsparios. Kad tiktų prie mano senos triobos. Kaip mažasis princas gyvensiu...

Iš šitų politikų nesitikėjau nieko . Tai niekas nenustebina... Partijos pirmininkas man primena vieną veikėją iš Kingo romano "Talismanas" . Kaip suprantat ne teigiamas.

Iš principo man nėra nei vieno gero politiko. Ir visus juos reikia kritikuoti . Jei nenorim užauginti drakono...

AA, tai jau atkentėjom už Kiniją.  Jau vizas dalina, jau esam muitinės sąrašuose. Vadinasi atsiprašė kažkas tyliai tyliai. Drakono nugalėtojai  negalės gauti gerų pareigų šiltose ES vietose. Taip žmonės šneka. Kinijoje. Jie šiaip europiečius laiko biški žemesne rase... Jų istorija  siekia toliau . Įdomus ir baltam žmogui sunkiai suprantamas jų mentalitetas.

Sutvarkėm vakar jautienos skerdieną, sultinys iš cukrinių kaulų verda. Aviukas bus savaitgalį. Taigi sočiai žiemosim :)

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 08, 10:54)

<p>Ingrida ar pirkai rožių ? Noriu aš vienos rožės. Senovinės. Krūminės . Atsparios. Kad tiktų prie mano senos triobos. Kaip mažasis princas gyvensiu...</p>

Per tuos remontus,susilaikiau,dar nematau kur sodinti.Gal pavasarį?Vakar prigriebiau dar trejų rūšių alūnes.Dabar kišu svogūnines gėles.Kasu ir kišu.Užvakar žolę nupjovėme,kišiu krokus į pievą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip mažasis princas gyvensiu...
Ta prasme kontuzija nukritus lektuvui?
Atsakyti

Kaip mažasis princas gyvensiu...
Ta prasme kontuzija nukritus lektuvui?

:D 

— Tavo planetoje, — pasakė Mažasis princas, — žmonės augina viename sode penkis tūkstančius rožių… ir neranda to, ko ieško…
— Neranda, — pritariau aš.
— O juk tai, ko jie ieško, galima rasti vienoje vienintelėje rožėje…

Atsakyti

Ir dar ...

Jūs gražios, bet tuščios, – tęsė Mažasis princas. – Dėl jūsų nesinori numirti. Aišku, atsitiktinis praeivis, pažvelgęs į mano rožę, pasakys, kad ji tiksliai tokia kaip ir jūs. Bet man ji brangesnė už jus visas. Juk tai ją, o ne jus aš laisčiau kiekvieną dieną. Ją, o ne jus dengiau stiklo gaubtu. Ją atitvėriau širma, saugodamas nuo vėjo. Dėl jos naikinau kirmėles, tik dvi ar tis palikau, kad išsiristų drugeliai. Aš girdėjau, kaip ji skundėsi ir gyrėsi, klausiausi jos net tada, kai ji tylėdavo. Ji – mano.

Atsakyti
Eisiu nukirpt kelias rozes dovanu.Is mezzanine darzo ,tos rozes jau priaugo iki namo stogo, dviaukscio namo.Svarbiausia nenudribt nuo kopeciu.Jei dar kalbesiu nesamones taip pofig,bet jei koki kaula susilauzysiu,tai nebus malonu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 11 08, 12:26)
Per tuos remontus,susilaikiau,dar nematau kur sodinti.Gal pavasarį?Vakar prigriebiau dar trejų rūšių alūnes.Dabar kišu svogūnines gėles.Kasu ir kišu.Užvakar žolę nupjovėme,kišiu krokus į pievą. mirksiukas.gif

Ingrida, Gurskis rodė, kad atkėlus velėną patiest stiklo audinio ir tik tada dėt krokų svogūnėlius. tada nenueina gilyn ir gražiai krūmijasi. Neišnyksta po kelių metų.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2024 11 08, 12:50)
<p>Ir dar ...</p><p><span> Jūs gražios, bet tuščios, – tęsė Mažasis princas. – Dėl jūsų nesinori numirti. Aišku, atsitiktinis praeivis, pažvelgęs į mano rožę, pasakys, kad ji tiksliai tokia kaip ir jūs. Bet man ji brangesnė už jus visas. Juk tai ją, o ne jus aš laisčiau kiekvieną dieną. Ją, o ne jus dengiau stiklo gaubtu. Ją atitvėriau širma, saugodamas nuo vėjo. Dėl jos naikinau kirmėles, tik dvi ar tis palikau, kad išsiristų drugeliai. Aš girdėjau, kaip ji skundėsi ir gyrėsi, klausiausi jos net tada, kai ji tylėdavo. Ji – mano.</span></p>

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti