Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na is kažkur papildomų pinigų saugumui ir ginybai juk reikia paimt, tai pelno mokestis padidintas 1 proc man asmeniškai neatrodo nelogiškas 

Pinigų yra daugiau negu reikia . 

Jei esi liberalas - mokesčių nekeli. Be išlygų.

Atsakyti

Išties tai apie tai ir kalba. Už ką bebalsuotum, vistiek niekas nesikeičia 😂

Atsakyti

Tai ką, koalicija užgimė.. taip ir maniau, kad taip bus ))) jau tiek visi viešai purtėsi tos aušros, bet ko nepadarysi dėl valdžios ))

Atsakyti

Įsivaizduoju kaio blinke Briuselyje db galės aiškintis apie koalicija su antisemitu 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 07, 19:42)
<p>Tai ką, koalicija užgimė.. taip ir maniau, kad taip bus ))) jau tiek visi viešai purtėsi tos aušros, bet ko nepadarysi dėl valdžios ))</p>

Valdžios nori visi. Tuoj iš valstiečių prasidės emigracija į valdančias partijas. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Valdžios nori visi. Tuoj iš valstiečių prasidės emigracija į valdančias partijas. rolleyes.gif

Ugu. Bet gal tuoj susikeis vietom Skernelis su Karbauskiu? ))) čia visko galima laukt.

Atsakyti

Kokią gražią puokštę Ingrida atnešė  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 08, 09:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73169629" data-time="1731008532"><div><p>Valdžios nori visi. Tuoj iš valstiečių prasidės emigracija į valdančias partijas. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ugu. Bet gal tuoj susikeis vietom Skernelis su Karbauskiu? ))) čia visko galima laukt.</p>

Nežinau, kažin. NA irgi valstiečiai netinka. Ką partija sutaria, valdovas pakeičia. Nepatikimi jie.
Atsakyti
Labas rytas.Galvoju eit dometis kas nemuno ausra , ar tebesigilint i teutonu krize su savo bloga vokieciu kalba biggrin.gif
Bet apie sia krize man siandien vokieciai asmeniskai paaiskins.
As nusipirkau pagaliau valgomaja chrizantema.Mano vaikysteje jos augo kaip piktzoles ,visur budavo pilna, niekas ju nepazino ir nevalge,o kai uzsimaniau laiko uztruko.
Jinai labai artima giminaite diemedzio,artemisia annua gimine.
Atsakyti

Gal foto turi?

Labas rytas :4u:​ 

Atsakyti
https://en.wikipedia...ionis_coronaria
Pas mane dabar graziai safrano velyviai zydi.Irgi pirma kart. Suvartosiu safrano ta siuleli is taros, kaip sakant biggrin.gif
O is jusu postu ,is tikejimo kad gali but kazkoks saugumas ir kad nereiks atsakyt uz visokius paskelbtus karus kinijai ir baltarusijai ,aisku ,kad apie politika su jumis geriau nekalbet.
Apie geleles ir drugelius pats tas.As juos labai irgi megstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:22