<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73169629" data-time="1731008532"><div><p>Valdžios nori visi. Tuoj iš valstiečių prasidės emigracija į valdančias partijas. </p></div></blockquote><p>Ugu. Bet gal tuoj susikeis vietom Skernelis su Karbauskiu? ))) čia visko galima laukt.</p>
Labas rytas.Galvoju eit dometis kas nemuno ausra , ar tebesigilint i teutonu krize su savo bloga vokieciu kalba Bet apie sia krize man siandien vokieciai asmeniskai paaiskins. As nusipirkau pagaliau valgomaja chrizantema.Mano vaikysteje jos augo kaip piktzoles ,visur budavo pilna, niekas ju nepazino ir nevalge,o kai uzsimaniau laiko uztruko. Jinai labai artima giminaite diemedzio,artemisia annua gimine.
https://en.wikipedia...ionis_coronaria Pas mane dabar graziai safrano velyviai zydi.Irgi pirma kart. Suvartosiu safrano ta siuleli is taros, kaip sakant O is jusu postu ,is tikejimo kad gali but kazkoks saugumas ir kad nereiks atsakyt uz visokius paskelbtus karus kinijai ir baltarusijai ,aisku ,kad apie politika su jumis geriau nekalbet. Apie geleles ir drugelius pats tas.As juos labai irgi megstu.