Ten ne mūsų. Broliuko. Tik tiek, kad senelių žemėje.
kaip faina, jei brolis šalimais gyvena Man anksčiau kažkaip vienodai buvo, kad esu viena šeimoj, bet su laiku pagaunu save, kad gerai būtų turėt sesę ar brolį..
Saintlina, labai gera turėti
Ate skanią žuvį valgai . Baltai pavydžiu
Saintlina, yra kaip yra ... Visaip būna tose šeimose. Man labai svarbu sesės. Pasitart , pasiguost ir tt. Bet ne visi taip.
Kažkaip likimas sudėliojo. Netikėtai pakvietė į darbo vietą apie kurią net nebuvo minčių. Patys kažkaip susirado. Niekur nesireklamavau, neieškojau. Susigundžiau. Kolkas nesigailiu.
Dusia, daug apie žuvį prirašiau. Dingo, tingiu kartot. Bet dažniausiai iš sodybos prūdo. Amūras, plačiakaktis, karpis. Upė ir ežeras, jei MB pažvejoja.
Kai as gristu i tokias vietas visi puola rodyt ir ekskursijas daryt ir pasakot . Reikia labai valdytis ,nepult rekt ,kad as cia gimiau ir augau,dar ne toks alchaimeris,kad pamirsciau.
Ir didelis peilis sirdy ,kad mano toks charakteris ,kad pabegt ir prisitaikyt bile kur man lengviau nei apgint teise i savo krasto bent pora metru.Tokia disharmonija jau esu.Gal ir gerai,nereikia tokiu kaip as gimtineje.
Bandau save itikint ,kad buti amzinu zydu ,kurio niekas ne kapo nezino ,yra visai kieta.Ir kas keisciausia ,delto tai nejauciu jokios nuoskaudos.
AA, na Mamos tėviškė taip pat Jai nepriklauso. Tėčio išvis tėviškės nelikę. Čia jau kaip šeimoje sutaria, taip ir būna.
Tu sukūrei savo pasaulį. Bet jei tau taip ilgu, ar nebūtų geriau savo pasaulį sukurti Lietuvoje?
Bet buna kaip sakoma situacijos, aplinkybes kurios susiklosto atrodo is paziuros baisiai ,bet galutiniame rezultate tai buna laimejimas.
Tiek kad as irgi ne mineralo rusis ,is vserodo isaugus.Turiu hormonus, o kadangi turiu juos, reiskia turiu emocijas. Labai su jais ir jom kovoju ,visom imanomom neadiktyviom priemonem.
Bet zmogus nera vien mesa, ne botas gpt.
AA, linkiu tau lengvumo gyvenime, nes sunkumo nepagailėta.
kaip faina, jei brolis šalimais gyvena Man anksčiau kažkaip vienodai buvo, kad esu viena šeimoj, bet su laiku pagaunu save, kad gerai būtų turėt sesę ar brolį..
Ir aš panašiai jaučiuosi. Galėjo mama pasiaukoti dar kartėlį ir užauginti dar vieną vaiką. Kai paklausiau jos, kodėl to nedarė, tai tokie keisti atmazai buvo - butas mažas, vyras nelabai mylimas. Jaučiu tiesiog tingėjo 😁
O siaip as labai gerai bet kur prisitaikau, skirtingiausiose vietose ir aplinkybese.
O lietuva yra didziausias mano pralaimejimas. Lyg kam patiktu pralaimejimai ir kas nors dziaugtusi budamas nevykeliu kokioje nors srityje.
Ir didelis peilis sirdy ,kad mano toks charakteris ,kad pabegt ir prisitaikyt bile kur man lengviau nei apgint teise i savo krasto bent pora metru.Tokia disharmonija jau esu.Gal ir gerai,nereikia tokiu kaip as gimtineje.
Bandau save itikint ,kad buti amzinu zydu ,kurio niekas ne kapo nezino ,yra visai kieta.Ir kas keisciausia ,delto tai nejauciu jokios nuoskaudos.
AA, viskas nuo požiūro priklauso. Nusiteik kaip tau patogiau.
Nebėgau, nevarė. Išvažiavau mokytis.
Dabar gera. Renkasi visos vaikystės draugės į tėviškes. Jai tryse esam. Smagu.
Papildyta:
Bet buna kaip sakoma situacijos, aplinkybes kurios susiklosto atrodo is paziuros baisiai ,bet galutiniame rezultate tai buna laimejimas.
Tiek kad as irgi ne mineralo rusis ,is vserodo isaugus.Turiu hormonus, o kadangi turiu juos, reiskia turiu emocijas. Labai su jais ir jom kovoju ,visom imanomom neadiktyviom priemonem.
Bet zmogus nera vien mesa, ne botas gpt.
AA, aš ne į materialiąją tėviškę grįžau. Tiesiog į tą vietovę. Taip susiklostė, kad tėvų ir senelių materialusis turtas dabar brolio. Taip teisinga. Taip reikia. Tėčio nebėra 46 metai, mamutės- 11.
Žuvis prude gaudo garnys, ne gervė. Baltoji gervė irgi neegzistuoja, ten garnys. o skiriasi skrendant garnys kaklą su lenkia, o gervė varo tokia kulbė ir klykauja gražiai
pas mus jezinka būdavo bulves su morkom vienodais gabaliukais ir su grietine
Sveikos