Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2024 11 06, 12:03)
Ate, o tau gyvent mazam miestely nauja gyvenimo patirtis?

Grįžau į vaikystės kaimą ir miestą iš kurio išvažiavau 15 metų.
Kažkaip likimas sudėliojo. Netikėtai pakvietė į darbo vietą apie kurią net nebuvo minčių. Patys kažkaip susirado. Niekur nesireklamavau, neieškojau. Susigundžiau. Kolkas nesigailiu.
Dusia, daug apie žuvį prirašiau. Dingo, tingiu kartot. Bet dažniausiai iš sodybos prūdo. Amūras, plačiakaktis, karpis. Upė ir ežeras, jei MB pažvejoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 11:46
QUOTE(Pou @ 2024 11 06, 10:43)
Užsimaniau kitiems metams džiovyklėlės. Noriu ir džiovintų obuolių traškučių, ir slyvų, pomidorų.</

Jaučiuosi galinti šiek tiek patart apie džiovykles, džiovinimą ir laikymą. Nedaug, bet vis tik tą dirbu apie 5 metus. Jei norėsi, aišku.
Atsakyti

Man labai skani žuvis yra lynas, bet jos mažėja natūraliai auginamos.

Atsakyti

Jaučiuosi galinti šiek tiek patart apie džiovykles, džiovinimą ir laikymą. Nedaug, bet vis tik tą dirbu apie 5 metus. Jei norėsi, aišku.

Kava, aišku, kad noriu. Man reikia buitinės džiovyklės savo reikmėms. Nedickos. Tikriausiai, kad baigiantis sezonui, ją ir reikia pirkti? Visi giria Zyle. Bet apie džiovykles absol nieko neišmanau.

Atsakyti

P.S. Merginos, kad ir kokie nesutarimai būtų dėl politinių ar kitų pažiūrų, asmeniškai aš nepriimu to asmeniškai. Kad ir kaip kietai susikirstų nuomonės. Visą gyvenimą buvau tokios nuomonės, tad tikriausiai tokios ir liksiu: kiekvienas asmeniškai daro pasirinkimus ir būtent tam žmogui su tuo reikia gyventi.

Atsakyti

Ate, į prūdą lynų nenorit? Jei dumbliuko yra prūde yr.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 06, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73169363" data-time="1730886768"><div><p>Jaučiuosi galinti šiek tiek patart apie džiovykles, džiovinimą ir laikymą. Nedaug, bet vis tik tą dirbu apie 5 metus. Jei norėsi, aišku.</p></div></blockquote><p>Kava, aišku, kad noriu. Man reikia buitinės džiovyklės savo reikmėms. Nedickos. Tikriausiai, kad baigiantis sezonui, ją ir reikia pirkti? Visi giria Zyle. Bet apie džiovykles absol nieko neišmanau.</p>

Parašiau tau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 06, 13:17)
<p>Ate, į prūdą lynų nenorit? Jei dumbliuko yra prūde yr.</p>

Buvo, bet nepagauna, nei meškere, nei tinklu. Labai daug žuvies gervės išsineša.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 06, 13:10)
<p>P.S. Merginos, kad ir kokie nesutarimai būtų dėl politinių ar kitų pažiūrų, asmeniškai aš nepriimu to asmeniškai. Kad ir kaip kietai susikirstų nuomonės. Visą gyvenimą buvau tokios nuomonės, tad tikriausiai tokios ir liksiu: kiekvienas asmeniškai daro pasirinkimus ir būtent tam žmogui su tuo reikia gyventi.</p>

O ar galėtų būti kitaip? Juk visos mes skirtingos čia susirinkusios. wub.gif
Reikia girdėti ir kitokią nuomonę.
Atsakyti

Ate, mano Diedukas sakydavo, jei caplia įsisuka, "sodžialkos" žuvims amen. Dėl gervės nieko neminėjo :)

Atsakyti
caplia lyg ir yra gervė?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 11 06, 14:16)
<p>Ate, mano Diedukas sakydavo, jei caplia įsisuka, "sodžialkos" žuvims amen. Dėl gervės nieko neminėjo smile.gif</p>

Ten ne sodžialka. Ten du prūdai po 10 arų. ax.gif Bet žuvauja ir gervės ir ūdros.
vartotojo įkelta nuotrauka

Čia apatiniam prūde išimi rudenį ir neši į viršutinį. Kitaip ūdros sutvarko.
vartotojo įkelta nuotrauka

Ant kalno, už mdžių, šimtametė prosenelių trobelė. Po gaisro išgelbėta. Svirnas sudegė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Šiandien[/b!], 13:36