Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, puikiai aš viską suprantu. Tikrai, patikėk. Nes aš dirbu ne tik samdomą darbą.

Dėl ko aš ir sakiau, kad tu SADM plieki be reikalo.

Dabartinė valdžia suteikė galimybę mano Sūnui ne tik imti, bet ir duoti, ko nė viena prieš tai nesugebėjo.

Ir matyti vien tik blogą, yra kiekvieno pasirinkimas. Aš renkuosi matyti plačiau.

Atsakyti
Pou, tai tavo žodis paskutinis? Nu, žinok, tai nelaikoma geru tonu šitoj temoj. Žinau, įsisavinau. Nors gal čia ne visoms taikoma.

Šiandien visą dieną svaigstu apie baltą mišrainę. To dar nebuvo. Rytoj pasidarysiu bliūdą.
Atsakyti

Va ko nemėgstu, tai baltos mišrainės. Anyta daro skanią, bet ne mano tai patiekalas. Jei jau patiekalas su majonezu, tai man geriau silkė po rūgštaus obuolio su čiut svogūno ir majonezo patalu.

Atsakyti

Aš tai mėgstu baltą mišrainę. Bet tik savo ir mamos gamybos 

Atsakyti

Beje vakar išbandžiau briedienos konservus į daržovių troškinį. Ir žinokit visai skanu buvo

Atsakyti

Aš briedienos neragavus 🙃

Atsakyti

Panašu į jautieną. Galiu atsiųsti konservu skarbonke 

Atsakyti

Ačiū, Anidanda, bet nesivargink, - greičiausiai, parduotuvėj yra. Niekad ir nesusimąsčiau, kad reiktų paragaut.

Šerną, stirną ragavus - pusbrolis medžiotojas.

Dabar pas mane žuvies periodas, mėsos nestipriai noriu po viruso. 

Atsakyti

Labas rytas :)

Tai ką Trampas....na pamatysim kokie vėjai atneš permainas, tiesa dar negalutinai, bet manau Pensilvanija 50/50 ..tai su šiais rinkimais done...

Baltą mišrainę mėgstu, bet dabar mano vaikščiojimas rugelio duona  :huh2: 

Kavos aparatą dar dairausi, bet linkstu visgi prie Jura E8, liks senasi saeco sode, atkris dar vienas tampymas daiktų pavasariniam/rudeniniam kraustymuisi.

Su pomidorais baigiau..uf... viriau pomidorų uogienę, gavosi aštroka, bet MB sakė prie paukštienos turėtų būti gardu :)

Gražios dienos  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 11 06, 08:34)
<p>Labas rytas smile.gif
</p><p>Tai ką Trampas....na pamatysim kokie vėjai atneš permainas, tiesa dar negalutinai, bet manau Pensilvanija 50/50 ..tai su šiais rinkimais done...</p><p>Baltą mišrainę mėgstu, bet dabar mano vaikščiojimas rugelio duona  huh.gif </p><p>Kavos aparatą dar dairausi, bet linkstu visgi prie Jura E8, liks senasi saeco sode, atkris dar vienas tampymas daiktų pavasariniam/rudeniniam kraustymuisi.</p><p>Su pomidorais baigiau..uf... viriau pomidorų uogienę, gavosi aštroka, bet MB sakė prie paukštienos turėtų būti gardu smile.gif</p><p>Gražios dienos  4u.gif </p>

Labas rytas,
Mukute, kažkada rašei kaip darai ježinką prie paukštienos. Mamukas darydavo, būdavo labai gardu, o pati nepadarau.
Ir kitos pasidalinkit, jei darot. Gal bus skaniau nei buvo vaikystėj.
Nors aš žuvinė. Darbe, valgyklos moterys juokiasi-žvynais apaugsi..... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Labai gerai ate ,kad zuvi valgai.Tik zuvis kazkaip itakoja gleivines lasteliu sinteze ir atsinaujinima.Beigi sanariu ir kaulu.As net nelabai zinau ,kas per medziaga, daugiau linkus tiket ,kad tai kazkaip itakoja kraujo sudeti ir imagnetinima.
O del keistu pojuciu maistui,tai jei kortisonas yra estrogeno pakaitalas,tai gal ir keicia kazkaip nelabai teisingai.Bet cia jau turbut ketvirto lygio zinios.Mano domejimosi sritys buvo tik svorio augimas ir emocinis izoliacinis sluoksnis.
Savotiskai gerai ,kad per savo kadencija konservai mirtinai uzkniso eile labai galingu ir itakingu.Tokiu atveju ,galima tiketis ,kad sulauks revanso.Kad ne tik nabagelius eilini karta terorizavo.
Muka, turiu visokiu kavos aparatu ir turejau.Kadangi jau ismokom patys juos ten valyt ir paremontuot ,tai butent jura ,norint isismt ta irengini ,reikia daugiau nei puse varztu atsukt ,paskui sudet .Visom kitom tas irenginys issoka paspaudus toki pedaliuka. biggrin.gif
Jura slegio aparaturas labai geras ,tikrai daug geresnis nei kitu,net pradejes leist pro sona ,jis dar pora metu tarnauja. Va tokios apzvalgos.

Dusia , mano gimine labai maza, mano seneliai buvo is vieno vaiko seimu.Mes gimines issigalvodavom.Jokiu apleistu kazkieno kapu nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 08:25
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti