Labas rytas.
Labai gerai ate ,kad zuvi valgai.Tik zuvis kazkaip itakoja gleivines lasteliu sinteze ir atsinaujinima.Beigi sanariu ir kaulu.As net nelabai zinau ,kas per medziaga, daugiau linkus tiket ,kad tai kazkaip itakoja kraujo sudeti ir imagnetinima.
O del keistu pojuciu maistui,tai jei kortisonas yra estrogeno pakaitalas,tai gal ir keicia kazkaip nelabai teisingai.Bet cia jau turbut ketvirto lygio zinios.Mano domejimosi sritys buvo tik svorio augimas ir emocinis izoliacinis sluoksnis.
Savotiskai gerai ,kad per savo kadencija konservai mirtinai uzkniso eile labai galingu ir itakingu.Tokiu atveju ,galima tiketis ,kad sulauks revanso.Kad ne tik nabagelius eilini karta terorizavo.
Muka, turiu visokiu kavos aparatu ir turejau.Kadangi jau ismokom patys juos ten valyt ir paremontuot ,tai butent jura ,norint isismt ta irengini ,reikia daugiau nei puse varztu atsukt ,paskui sudet .Visom kitom tas irenginys issoka paspaudus toki pedaliuka.
Jura slegio aparaturas labai geras ,tikrai daug geresnis nei kitu,net pradejes leist pro sona ,jis dar pora metu tarnauja. Va tokios apzvalgos.
Dusia , mano gimine labai maza, mano seneliai buvo is vieno vaiko seimu.Mes gimines issigalvodavom.Jokiu apleistu kazkieno kapu nezinau.