Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ką mergučios kuris laimės Trumpas ar Harris?

man atrodo, kad Trumpas.

Bet vakar mačiau kažkokio ten eksperto, kuris beveik niekad neklysta, nuomonę. Tai jis už Kamalą stato.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 04, 21:42)
<p>Luety gi rašė, kad reiks pailsėt nuo temos. Pyktelėjo ant mūsų už politinius reikalus.</p>

Temos super senbuve neatlaike jusu demokratijos.Kartu su rinkimu nesamonem ambasadose ir temoje tai reikia but she wolves ,kad tai atlaikyti.O ne mielu kaciuku.
Kadangi kas ta she wolves turbut irgi ne visos zino,kitos gal pamirso, amzius gi jau visoms.
Kada nors papasakosiu. biggrin.gif
Muka, ponia harris zada kainu ir kapitalizmo reguliavima LAND OF THE FREE AND HOME OF THE BRAVE? Prastai tai isivaizduoju.
Na kas as cia isivaizduoju ,koks skirtumas. O kaip jus isisvaizduojat ,jei ateitu tokios direktyvos? Bet manau ,kad nebeateis. I gruzija taip niekas ir neatejo ir neatvaziavo.O jaunoji karta ir ten neperdaug aistringa. Baigia issikvept entuziasmas, o gal apsiziurejo,kad gruzija ne visai europoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 09:21

svarbu, kad AA atlaiko. 

Ambasadų darbo mes sureguliuoti negalim, bet jei jau super senbuvėms nervai neatlaiko branduolio pasikeitimo, tai gal tegu tas branduolys ir atsistato? Galėsit toliau ramiai neutraliai apie maistą, priedus ir skiepus diskutuot ir nieks nervų negadins.

Atsakyti
As skaiciau sia tema ir man imponavo temos nariu darbstumas.Buvau skandalingai pagarsejusioje temoje,kur buvo garbinama tinginyste ir maisto metymas i siukslynus, senu zmoniu niekinimas ir daug didziuju nuodemiu.Pou dar dabar su jomis po interneta klajoja.
Si tema buvo priesinga su pagarba darbui,racionalumu ,siaip cia tik skandalai kyla del politikos.
Alta atlaiko ten ,kur neturi jokiu geru jausmu.Kai nustojau tokius jaust temos dalyvems, atlaikyti lengva.
Atsakyti

Labos

Langus aš greičiau ir švariau rankomis nusivalau negu robotuku. Turiu tokį kaip Mukos. Bet tie 3 stiklinti balkonai tai vargas. Va ten praverčia. Reikia pasižaisti su robotuku jei nori gerai nusivalyti. Kol neturėjau savo  nuomodavausi . 

Atsakyti

Ir aš skaičiau tą komentarą eksperto... Hm o jūs pastebėjote, kad labai daug moterų stoja prie valdžios vairo... kiba tikrai karas bus.....na jis jau ir yra. 

Saintlina  :4u: 

Atsakyti

Koks čia lietuviškas ekspertas ?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 11 05, 10:31)
<p>svarbu, kad AA atlaiko. </p><p>Ambasadų darbo mes sureguliuoti negalim, bet jei jau super senbuvėms nervai neatlaiko branduolio pasikeitimo, tai gal tegu tas branduolys ir atsistato? Galėsit toliau ramiai neutraliai apie maistą, priedus ir skiepus diskutuot ir nieks nervų negadins.</p>

Ne viska ir tu zinai.Buvo cia moraliniu koliziju ir be musu.Ir ne del rinkimu, amerikos ir ambasadu.Daug skaudesniu moraliniu.
O dabar viskas uzastrejo ,kai viena nare yra auksto rango konservatoriu funkcioniere, o kitos jos drauges ,ginancios bilekokias idejas, nes gi drauge.Tu beje gi pirma ir didziausia gyneja.
Ir yra temoje ir rimtai nukentejusiu nuo jusu valdzios demokratijos.Kartais zmones paverke kamputyje apmasto ir iseina is mielo kaciuko vaidmens , taip sakant nagus isleidzia.
O tada visos dedat klykt - wilkolakis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:28

Muka, nu matrona nestojo prie vairo, užleidžia savo postą teistam vyrui.

Atsakyti

Bet partija į laimėjimą atvedė.

Atsakyti
Pou ,as suprantu ,kad tu turi cia visa temos armija tave ginti ,bet nenuvertink ir vieniso snaiperio.Ir nenuvertink nariu protiniu sugebejimu.
Ziurint i valdzia tai graudziai juokinga. Nebera nariadu nei is amerikos nei europos. Reiks kazkaip savo galva. Oi atleiskit ,kokia galva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 10:33

Dusiuk ne lietuviškas o amerikonas. Nerandu straispnio. 

Atsakyti