Šiemet labai ilgai lapai žali buvo. O paskui staiga nugelto, staiga nurudo, nespėjau net pasidžiaugt normaliai tuo auksiniu rudeniu. Beržai vis dar auksą barsto, bet nuo jų mašiną kas trečią dieną plaut reik, tai mažiau džiaugiuosi )))
https://www.part.lt/...2f48bb9a192.jpg
Išėjau ir nufotografavau.
https://www.part.lt/...fd937bd5611.jpg
Radau pakelėje dar žiedą.
Kur Luety??????
Ingrida, kaip gražuuuu
Aha, tikrai, kažkur dingus, gal juos ten potvynis užtvindė
Sveikos, na manau pas Luety lyti tai lijo, bet potvynio neturėjo būti, nes jie pajūry, ir kažin, ar ten upe teka šalia jų.Gal šiaip nenuotaika. Dar ryšio problemos galetu būti, bet gal jau butų atkūrę.
Aš ten buvau ir mačiau tą apokalipsę, vos į lėktuvą spėjau, važiuojant dalį kelio be navigacijos, nes visiškai ryšio nebuvo. tikrai nenorėčiau pakartot, labai gaila visų, žmonių, verslų
Atėjau paklausti, kas gal turit langų plovimo robotą, gal modelį rekomenduoti galit, ar atkalbėti, berods pribrendo reikalas
Luety gi rašė, kad reiks pailsėt nuo temos. Pyktelėjo ant mūsų už politinius reikalus.
Sveikos, na manau pas Luety lyti tai lijo, bet potvynio neturėjo būti, nes jie pajūry, ir kažin, ar ten upe teka šalia jų.Gal šiaip nenuotaika. Dar ryšio problemos galetu būti, bet gal jau butų atkūrę.
Aš ten buvau ir mačiau tą apokalipsę, vos į lėktuvą spėjau, važiuojant dalį kelio be navigacijos, nes visiškai ryšio nebuvo. tikrai nenorėčiau pakartot, labai gaila visų, žmonių, verslų
Atėjau paklausti, kas gal turit langų plovimo robotą, gal modelį rekomenduoti galit, ar atkalbėti, berods pribrendo reikalas
Turim kažkokį kinietiška. Nenaudojam, nes valo prastai, lieka burbulai, pėdsakas to roboto. O dar ir lėtas lb, ūžia siaubingai, nešiot ten ji ant kiekvieno stiklo atskirai. Man daug greičiau ir švariau su karcher langų mini valytuvu
Turim kažkokį kinietiška. Nenaudojam, nes valo prastai, lieka burbulai, pėdsakas to roboto. O dar ir lėtas lb, ūžia siaubingai, nešiot ten ji ant kiekvieno stiklo atskirai. Man daug greičiau ir švariau su karcher langų mini valytuvu
nu ne kažką tada, tą kercher turiu, viskas ok su juo, ir su rankiniu brauktuku gerai eina, bet bėda, kad turiu langą didelį ir reikalaujantį kopėčių , ir kaip tyčia po paskutinių kelių valymų buvo audros ir langai vėl baisūs 😔
gal pasiieškoti ir išsinuomojus patestuoti , et
nu ne kažką tada, tą kercher turiu, viskas ok su juo, ir su rankiniu brauktuku gerai eina, bet bėda, kad turiu langą didelį ir reikalaujantį kopėčių , ir kaip tyčia po paskutinių kelių valymų buvo audros ir langai vėl baisūs 😔
gal pasiieškoti ir išsinuomojus patestuoti , et
Ir as turiu tokį langą. Bet robotas nepasiteisino jam
Labas rytas,
Turime https://hester.lt/la...v4aAv6EEALw_wcB. Kadangi langus valo MB tai sako geras, žinoma rankomis geriau, bet kaip balkono langų daug ir nepasieksi tai jis labai pamačyna ir dar kaip kelių triobų sode reikia išvalyti tai tikrai naudojamas daiktas.
Luety pasiilgau
Ką mergučios kuris laimės Trumpas ar Harris?
Gražios dienos
Labas rytas,
miegojau kaip užmušta šiąnakt.
Aš be roboto, rankelėm, tai nieko patarti negaliu. Dar Dusia kažkur užsisako, man rods.
Gražios dienos!
Labas rytas.
Kai aš prieš kievieną svečią praeinu su laikraščiu langus,tai robotas nespėtų dirbti,tos prakeiktos musės pritupinėja,taškiukai iš karto šviečia,jei dar saulė užviečia..........Dar pirties durys stiklinės,visą laiką lieka rankų antspaudai,židinio durelės,tai visada turiu valymo.