Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kažkiek matosi, bet vistiek gali būti ne visai tai, ko tikėjaisi. Tad geriau per daug ir nesitikėti 

Aš tai gavau šimtąkart daugiau nei tikėjausi :) 

Atsakyti

Aš tai gavau šimtąkart daugiau nei tikėjausi :)

Nu tai laimėjai loterijoje 😁

Atsakyti

Sainrtlinai, kiek pati, bet niekur nevežtume. Aš nevairuoju, o MB nepasirašytų

Atsakyti
Iš konservu tobulas troškinys su perlovke arba tinka cili sriubai smile.gif išbandyta dideliai kompanijai. O šuo tik vokiečiu dogas smile.gif o bet tačiau ….
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Vakar[/b!], 21:27

Iš konservu tobulas troškinys su perlovke arba tinka cili sriubai smile.gifišbandyta dideliai kompanijai. O šuo tik vokiečiu dogas smile.gifo bet tačiau ….

Čia ir MB mėgstamiausia veislė, yra turėjęs tokį kažkada. Sakė norėtų ir dabar, bet jis lb didelis ir lb rimtai reikia dresuoti 

Atsakyti
Mano Mama kažkada 20 kotletų tetos dogui sumaitino, nes šis įsispritijęs į akis vis amsėjo. Iškepė visai šeimai. Paaugliukė buvo, pas tetą vasarojo. Išėjo visi į darbus, o Mama liko tik su šuniu. Kiek kepė, tiek jis prašė tų kotletų, o kai šuo jos dydžio, tai ir gavo visus... visi juokėsi, kad Mama sakė- Lordas labai prašė. Bet greičiausiai, kad bijojo.
Atsakyti

Pas mano draugę taip su blynais buvo ))) teta kepė ir visus dogui sumaitino ))

Ne, aš dogo nenorėčiau. Didžiausias minusas - trumpai gyvena.. bet ir žiauriai didelis.  Ir name tuomet reik gyvent, nes nepanešiosi laiptais nei vaikystėj, nei tuo labiau senatvėj. Mašinos atitinkamos reik. Su tokiu jau tikrai sudėtinga ir keliauti. Ir žinoma, dresūros reik rimtos.. aš puikiai pamenu, kai mes buvom paauglės, draugė turėjo dogą. Sėdėjom ant suoliuko, o jis tik op - draugei letenas ant pečių ir pervertė ant žemės. Ir taip laikydamas pradėjo sex veiksmus. Ji negali išsilaisvint, aš bijau tą arklį traukt. Kol išslydo ji nuo to suoliuko.. nu nafig, nenoriu aš tokio šuns, kuris turi per daug jėgos ir per mažai paklusnumo.

Atsakyti

Mes las Močiutę turėjom, kažkas iš giminaičių turėjom. Nu žiauriai didelis. Ko paa juos nebuvo- ir vilkšunių ne vienas, bulterjeras, dogas, Maskvos sargybinis, strafas. Dogą ir vilkšunį nunuodyjo vagys.

Dabar gyvena pusbrolis, laiko Kaukazo aviganį ir biglį. Jis medžiotojas, šunys jo labai klauso.

Kokia graži diena 🌞

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labos , 

Siautė naktį vėjas. 

Aš kačių žmogus. Bet kai mano senutė iškeliaus į kačių rojų daugiau jokių katinų. 

Šuns net norėdama negalėčiau laikyti, ne tas gyvenimo būdas. O kažkam palikinėti tai užkrauti savo  vargus...  nenoriu. 

Eisiu daryti senovinio pašteto. Kaip pas mamą. Kaimiško kepto. Mm, kaip pasiilgau.

Atsakyti

Dusia, kas per paštetas? Ir aš noriu. Bet pas mus nieks paštetų negamindavo, senovinio recepto neturiu. O pirktiniai labai retai skanūs būna.

Graži diena išaušo. Saulė pas mus. Tik atvėso juntamai. 

Atsakyti

Aš kačių žmogus. 

Šiaip aš irgi. Ir šitas mano šuo - tai didelis katinas ))

Atsakyti