Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, aš tai jau apšaukta. 

Tai aš irgi jau klube ))) už Kasčiūną. Nors Sinica man irgi fainas ))

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 10 31, 18:25)
Kokią kalbą draudžia? Rusų? Kur, kada? Pusė Vilniaus rusiškai tik ir tebekalba. Net aptarnavimo sferoj - kavinėse, viešbučiuose kai kur gali tik rusų, nu ar lygiagrečiai anglų kalba susikalbėt. Tik ne lietuvių. Viskas ok su rusų. Labai ok.

Taigi mokyklose nori nemokyt. Kalbos mokytojai persikvalifikuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Vakar[/b!], 20:14

Taigi mokyklose nemokys

Kad nebus uždrausta mokyklose mokyt. Tiesiog bus privaloma mokiniams pasiūlyt ir kitokių alternatyvų 

Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 10 31, 18:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73168658" data-time="1730388683"><div><p>Anidanda, iš tavo "žodžio laisvės" nežinau - juoktis ar verkt...
Papildyta:
Beje, kuo ten baigėsi Selui už pasisakymą, kad koncertuos "kai užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą"? Valinskas tai teismais grasinosi. Nu bet taigi juodas humoras, taigi žodžio laisvė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na, tai taip ir baigėsi - niekaip.</p><p>O žodžio laisvė turbūt yr tai, kad nereik bijot pasakyt, kad Vilytė melagė, o Aukštas ir Gražus nelabai kam tikęs savimyla. Nepakliūsi už tai daboklėn ar pan. </p><p>Nors ką aš žinau, kaip su ta žodžio laisve.. va pasakyčiau daba, kad man Ramanauskas patinka, tuoj naciste būčiau apšaukta. </p>

Ar tik Vilytė su gražiu meluoja?
Per pastaruosius keturis metus girdėjom tiesą, tik tiesą ir netgi daugiau negu tiesą... biggrin.gif
Šiaip, gyventi gera. biggrin.gif
Čia kaip Dievas vienas, tik skirtingai jam meldžiamės. Taip ir su partijomis Lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: [b!]Vakar[/b!], 20:22

Papildyta: Ar tik Vilytė su gražiu meluoja?

Baik tu, ten vien dori žmonės susirinkę. Kaip multike "Melagių pilis" :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 20:31

Va šita laida. Maždaug nuo 20min pokalbis apie tai. Kaip suprantu čia tiesiog Ramanausko podkastas, juose jis kalbina įvairius žmones ir dažnai panašiai juodai pajuokauja [url="https://youtu.be/W-0tnlP5GKA?si=PigsHBd79ORPfwRf"]https://youtu.be/W-0tnlP5GKA?si=PigsHBd79ORPfwRf[/url]
Pasiklausiau. Man, kaip nepirmąkart Algį Greitai girdint, tai net mintis nekiltų, kad jis čia rimtai kalba.  T.y. būtent tas kelias  frazes pasakė. Bet tai kažkas tyčia kopijuoja ištrauką, paskleidžia viešai su šventu pasipiktinimu ir toliau jau nusirita... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 21:31

Pasiklausiau. Man, kaip nepirmąkart Algį Greitai girdint, tai net mintis nekiltų, kad jis čia rimtai kalba.  T.y. būtent tas kelias  frazes pasakė. Bet tai kažkas tyčia kopijuoja ištrauką, paskleidžia viešai su šventu pasipiktinimu ir toliau jau nusirita... 

Kai is sinicos po to kažkas ėmė interviu, tai jis tą patį pasakė, kad tai tiesiog juodas humoras ir jis būtent taip iškart ir suprato

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 10 31, 21:21)
Papildyta:

Ar tik Vilytė su gražiu meluoja?
Per pastaruosius keturis metus girdėjom tiesą, tik tiesą ir netgi daugiau negu tiesą... biggrin.gif
Šiaip, gyventi gera. biggrin.gif
Čia kaip Dievas vienas, tik skirtingai jam meldžiamės. Taip ir su partijomis Lt. bigsmile.gif

Ate,su konservatoriu ir kitu buvusios valdzios gerbejomis reikia labai atsargiai.Tiek ,kad didybes manija ir visiskas atsargumo nebuvimas jas puikiai atskleidzia.Labai gerai matyti priesa.
Atsimenat,kai pries du metus buvo svarstoma,ar leisti pasitraukti is pensiju fondu.Tada kazkoks veikejas pareiske,kad tie pensininkai dar automobiliu prisipirks.Veikejas is vyriausybes.Jie stengesi kontroliuoti viska,o vadino tai laisve ir demokratija.
As nezinau ar temoje kas turi tas privacias pensijas,bet jei turi,tai noreciau pamatyt pirmasias reakcijas ,kai suzinos kas su tom pensijom galu gale atsitiko ir kur jos buvo investuotos. biggrin.gif
Lietuva su vergo paklusnumu uzdirbo ir sumokejo pensijas skandinavams.Skandinavu bankai dar dabar terorizuoja lietuvos piliecius.Ir ar zinot ,kad tuoj baigsis istatymas apie privaloma dalies indelio draudima tuoj baigsis.
O amerikoje akciju birzu graziai zaliuoja,tas turbut reiskia trampo pergale,amerikos sustiprejima.
O gruzijoje prokurorai tampo ta ju prezidente uz saukimasi vakaru pagalbos.O vakarai ragelio nekelia.Ka dabar marionete darys? Idomu bus pamatyt.
O del rusu kalbos, tai po nepriklausomybes jau niekur turbut jos reikiamu lygiu nemoke.Mes patys mokeme vaikus,o tie labai dekingi,nes bent mokslo pasaulyje ji labai pravercia.
O kad nezviegtumet cia apie rusija, tai ta kalba isvis is turkijos kilusi is mazojo olimpo.
https://dvornakirili...hron-monastery/

Atsakyti

Man atrodo, pas kažką ne tik didybės, bet ir persekiojimo manija...

Atsakyti
Neneigiu, neneigiu.
Bet na netikiu as jusu mielu kaciuku ivaizdziu.
Apie jus as tik is postu sprendziu ,asmeniskai nepazistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 06:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Baisus oras vėlinėms. rolleyes.gif
Atsakyti
Is kur jus zinot ,koks oras velems yra geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: [b!]Šiandien[/b!], 08:22