Neatkreikpėt dėmesio kaip sureagavo ir kaip komentavo Ru žiniasklaida šitą jo "pajuokavimą"? Ar tai ne žibalo pylimas į ugnį? Juk paprasta liaudis kalba.
Neatkreikpėt dėmesio kaip sureagavo ir kaip komentavo Ru žiniasklaida šitą jo "pajuokavimą"? Ar tai ne žibalo pylimas į ugnį? Juk paprasta liaudis kalba.
Aš tai nzn, nežiūriu rusiškos žiniasklaidos.
Sakai - žodžio laisvė? Mums taip atrodo, o jiems, kurie ieško pretekstų- liaudies nuomonė. Reikia eit gint ta kalba kalbančius....
Ar ne tai bandoma padaryti?
Papildyta:
Norint turėti bent menkiausią nuomonę, reikia išklausyti abi puses. Daug niekalų yra, bet gal sugebam atsirinkti.
Kodėl draudžia tą kalbą, kaip manai? Ar blogai mokėyi "priešo" kalbą?
Sakai - žodžio laisvė? Mums taip atrodo, o jiems, kurie ieško pretekstų- liaudies nuomonė. Reikia eit gint ta kalba kalbančius....
Ar ne tai bandoma padaryti
Tai jau padaryta. Ne Lietuvai jie dirba...
Kokią kalbą draudžia? Rusų? Kur, kada? Pusė Vilniaus rusiškai tik ir tebekalba. Net aptarnavimo sferoj - kavinėse, viešbučiuose kai kur gali tik rusų, nu ar lygiagrečiai anglų kalba susikalbėt. Tik ne lietuvių. Viskas ok su rusų. Labai ok.
Ar ne tai bandoma padaryti?
Papildyta:
Norint turėti bent menkiausią nuomonę, reikia išklausyti abi puses. Daug niekalų yra, bet gal sugebam atsirinkti.
Kad nėra jokios kitos pusės. Ten Vienas Ramanauskas, kurį visi žino kaip žmogų, vartojanti juodąjį humorą, sako savo asmeninius papezejimus. Viskas. Jis ne seimo narys juk.
O kur draudžia pas mus rusų kalbą?
Papildyta:
Beje, kuo ten baigėsi Selui už pasisakymą, kad koncertuos "kai užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą"? Valinskas tai teismais grasinosi. Nu bet taigi juodas humoras, taigi žodžio laisvė
Išties neįmanomas diskursas apie juodąjį humorą su tais, kurie jo nesupranta 🤣
Oi, šitoj vietoj gal geriau prisiminkim Švenčionienę ir koloradinius Vilniaus rajono lenkų atstovus? Ramanauskas čia išvis grybo vietoj.
Aš tai nesuprantu, kur jūs išvis girdit jo pasisakymus. Aš kai jo neklausau, neseku ir neieškau, tai išvis n metų nieko negirdėjau ką jis kur pasakė.
Rusų kalbos nieks ne tik nedraudžia, bet ir minties tokios neturi. Mokyklų net neplanuoja uždaryt. Vilniuj piiiilna kalbančių ne tik gatvėj, bet ir paslaugų sferoj.
Anidanda, iš tavo "žodžio laisvės" nežinau - juoktis ar verkt...
Papildyta:
Beje, kuo ten baigėsi Selui už pasisakymą, kad koncertuos "kai užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą"? Valinskas tai teismais grasinosi. Nu bet taigi juodas humoras, taigi žodžio laisvė
Na, tai taip ir baigėsi - niekaip.
O žodžio laisvė turbūt yr tai, kad nereik bijot pasakyt, kad Vilytė melagė, o Aukštas ir Gražus nelabai kam tikęs savimyla. Nepakliūsi už tai daboklėn ar pan.
Nors ką aš žinau, kaip su ta žodžio laisve.. va pasakyčiau daba, kad man Ramanauskas patinka, tuoj naciste būčiau apšaukta.
Saintlina, aš tai jau apšaukta. Ne dėl Algio, dėl Linučio. Man Sinica patinka. Nacionalistas irgi. Bo aš šalies nepakeisiu kol kas...