Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kazkaip nesinori pirkt nieko,kol dar niekas nenusistovejo.

Ryt ryte einam apziuret nuomai buto,ale vel 10 aukste.As taip nenoriu. :unsure: Nu bet su nuoma cia ne lengva.Ukrainieciu mase,griebia bet ka,moka daug.Pernuomoja,is to gyvena.

Atsakyti

Labas rytas,

Luety labai tikiuosi surasi sau tinkamą būstą  :4u: 

Vakar papirkėjau kiaulės kūno o tiksliau kojų, pusgalvį, dar lašinukų ir kepenėlių, bus košelenos ir pašteto. Nu va šito niekad neatsisakau, bet visa kita mėsa, bestovėdama prie prekytalio čiut susiturėjau ne...mus, fek negaliu žiūrėti in tą pusę.  Gal dar kaip nematysiu reiks MB paprašyti, kad pamaltų mėsos padarysiu dešrikių su kmynais, bus šaldiklin, kaip badas ateis vyriškiui, vis sava daryta. Man rudenį, kaip praeina sodo darbai, ant maisto ruošos pareina noras, bet va į sodą tai varu reikia varyti....

Gražios dienos  :P 

Atsakyti

Labas rytas,

Muka, žinok man su šitu virusu taip pat kažkas su skoniu darosi. Pyksta širdis, kai pagalvoju apie daugelį patiekalų.

Va tik lašiša valgoma.

Atsakyti

Pou, kad aš prieš 3 metus atsivežiau perkūnas žino kokį virusą ir ne covidas buvo, darė visus įmanomus testus. Nežinau kas čia :(, bet va po pednezelono (trauk jį velniai) viskas išsibalansavo, galiu nevalgyti nieko o pūsiuos kaip ant mielių.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Muka, man prieš metus buvo paskirtas prednizolonas labai didelėmis dozėmis. Priaugau 10 kg, nenukrenta iki šiol, nors surenku nemenką kilometražą vaikščiodama, ypač vasarą.

Bet tokia kainą aš sutikau mokėti - vaikštau. Tada per savaitę nustojau vaikščioti, pažeista koordinacija, klausa ir regėjimas, kasdien vis kas nors atsisakydavo, pablogėdavo. Iš pradžių galvojo, kad insultas, vėliau, kad žnyplius, dar vėliau - neuroinfekcija, po to tikrino retas ligas. Kaip mano, greičiausiai, puolė keli virusai (vienas jų buvo covidas), o jau po to mano autoimuninė sistema sukvailiojo.

Dar kita nuomonė, kad gali reta liga išlįsti, kol kas neatskleidusi visos puokštės.

Baisiausia, kad ne vienas gydytojas galvojo, kad tam tikrus simptomus išsigalvoju, nes šalia buvo ir smegenų rūkas, sutrikęs suvokimas. Visus simptomus ir dar daugiau, vėliau patvirtino tos srities labai siauros specializacijos specialistai, kuriuos teko susirasti pačiai, kai jau patekau į teisingą kelią.

Sunkūs metai buvo. Dar istorija nesibaigia, su kai kuo teko tiesiog susitaikyti ir iš esmės pakeisti mąstymą, priimti nelengvus sprendimus.

Tokios poli būklės yra tikrai didelis iššūkis, nes dažniausiai pasako - čia ne mano. Psichologiškai reikia būti labai tvirtam, kad savo atstovėti.

Atsakyti

Labas rytas,

Ligoniams sveikatos :4u: 

Šiandieną važiuojam į Rabatą. Sostinė.

Atsakyti

Pou  :4u:

Aš spjoviau į visus gydytojus atsibodo, jau pavargau.

Dusiuk oi tu mūsų keliauninkė, jauč širdis dainuoja nuo vaizdų ir informacijos kiekio :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: [b!]Šiandien[/b!], 08:26

 

Šiandieną važiuojam į Rabatą. Sostinė.

labs :) kaip kelionė? Smagu?

 

Mano vaikeliukas šian išskrenda į Milaną, tada į UK, iš ten po Škotiją keliaus. Į Škotiją ir aš norėčiau.. tik su šuniu kaži kaip ten nuvažiuot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 08:56

Muka, jei gali susitaikyt su esama situacija,- tuomet gerai.

Aš negalėjau, nes tik vegetuoti aš nenorėjau. Ačiū Dievui, kad davė man jėgų.

Dusia, super! Laukiam su įspūdžiais!

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 10 22, 09:25)
<p>Pou  4u.gif</p>
<p>Aš spjoviau į visus gydytojus atsibodo, jau pavargau.</p>
<</p>

Teisingai ,tik zmogaus kunas gali save pagydyti,todel reikia atrasti buda,padeti kunui save gydyti,sau padeti.Tau nieko neatsitiktu blogo ,jeigu pabandytum q10 ,jis padeda maximaliam deguonies issisavinimui ,kas yra tikrasis gyvenimo rodiklis.
O cia apie vibracijas,tiesa ,sakyciau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

AA geriu jau :) užtenka 200 mg?

Atsakyti