Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2024 10 01, 13:28)
<p>Į sutartį įtrauk, kad perduodat butą pagal perdavimo- priėmimo aktą, kuriame yra aprašoma buto būklė, daiktai, kurie ten yra, aktą pasirašot abi pusės, lygiai taip pat išsikraustant. Užstatas tam ir yra, kad tave apsaugot. O jei būtų išnešta visa buitinė technika, durys išdaužytos, įsivaizduok, koks nuostolis būtų. Galų gale, tau dar liko neapmokėti mokesčiai, kurių duomenis gausi tik kitą mėnesį. Galutinis atsiskaitymas tik po to. Juk tu dabar turi nuostolį. Bandyk susisiekti su nuomininke ir brokeriu, jei nervų negaila.</p><p>Kas ten pas tave sutartį parašyta?</p>

Pou,brokeris surašė sutartį,tik pasirašėme.
Susitvarkysime,nuomininkė skaito,kad paliko daiktų už nuostolius.Jai taip atrodo. blink.gif Bet galėjo bent išsiurbti,surinkti šiukšles. bigsmile.gif
Atsakyti

Mano vaikas kai nuomojosi butą, buvo punktas, kad nuomininkas išsikraustydamas privalo pasamdyti patalpų tvarkymo tarnybą. 

O šiaip taip- ateičiai  kalbėkit su brokeriu, kad pakoreguotų sutartį.

Atsakyti
Pas mus depozitas paliekamas specialioje saskaitoje,as gaunu jos numeri,bet nepasiimsiu,kol buto seimininkas nenuims veto.Jei as noriu iseit,turiu pranest pries menesi,sutvarkyt viska,isvalyt,nori kviesk tarnyba,nori pats valyk,net skyles nuo paveikslu turi uzglaistyt.Menesiui pasibaigus,ateina savininkas,ir abu einam paziuret palikto buto stovi,tada jis man iteikia kodus nuo depozito saskaitos.
Jei jau gydytoja paliko toki buta,tai ko noret ispaprastu zmoniou,nors yra visokiu,issilavinimas dar neprideda kulturos,turi pats to ismokt.
Butinai keiskit sutarti,depozito atgyvent negali,o jei tu rasi viska islauzyta,isdauzyta,depozitas tam ir yra,kad padengt nuostolius,tada ir nuomininkas ,zinodamas,kad neatgaus depozito uz bjauriai palikta buta,tausos buta.
Mes visur atgavom depozita,stengemes sutvarkyt,priduot,kaip priklauso,paskutiniame,net kilimine danga isvalem,tai savininke,mane susitikusi,dekojo ir sake tokiu nuomininku dar neturejom,kad iskart,be remontu,gali nuomot kitam.
Na,o pas mus po pietu kiek saulyte dingo,tai tik pabraidem pakrante,pasivaiksciojom vandeniu ir pasedeje ant suoliuko,gryzom i savo terasa ir grozejomes vaizdais.
Ketvirtadieni vaziuosim i darzoviu turgu,nnoriu granatu,vynuogiu,matysim,kuo jie cia prekiauja siuo metu.
Atsakyti
Luety, tie tavo postai tokie net, sakyčiau, pakylėti... Taip jaučiasi, kad vibruoji kažkaip teisingai smile.gif
Biškį net pavydžiu rolleyes.gif
Atsakyti

Kava, nepavydėk, o užsikrėsk gera vibracija.

Nėr ko čia virusais dalintis, kai galima gera vibracija.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 10 01, 21:11)
<p>Kava, nepavydėk, o užsikrėsk gera vibracija.
</p><p></p><p> Nėr ko čia virusais dalintis, kai galima gera vibracija.</p>

Kad aš tokio bjaurumo, kad nė virusai neima. Tai ką čia gera vibracija ims.
Bet kai garsiai pasakiau, tai gal bent kuo nors užsikrėsiu biggrin.gif
Ir šiaip tai jei krėstis virusu, tai geriau jau dabar, nei lapkritį-gruodį.
Atsakyti