Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina su gimtadieniu tris kart valio smile.gif
Nepatikėsit sedziu po palme ir stebiu varnenus rolleyes.gif o dar važiuodami iš oro uosto gandrus ir baltas gerves matėme wub.gif kazkaip širdį pakuteno 4u.gif
Viskas Ok su tuo maistu tik nusistebėjau mažai žaliu daržovių smile.gif
Šiandien įstabaus skonio paelija valgiau, žinau jos skonį, kažkada teko zymaus šefo daryta valgyti smile.gif
Luety brangioji tu šaunuolė širdis dainuoja su tavimi 4u.gif
Mes ryt link Saharos smile.gif tai nerašysiu dvi dienas smile.gif kaip mamai prisiduodu tongue.gif
Atsakyti

Laba, varlės keliauninkės.

Grybaut buvom. Smagiai pasivaikščiojom. Krepšį pririnkau, MB kibirą per 3 valandas. Bet gi sekmadienis, ne rytas, žmonių daug. Baravykai nemenkai kirmėlėti. Jei ne kirmėliukai, tai jaučiu 3 krepšius kaip niekur būč pririnkus, nes perrinkinėjau, tikrinau viską miške. O dar nesparti, kairė ranka tik sveika. Pagrinde baravykai dar keli šilvaravykiai, makavykų, kazlėkų ir lepšiukų. Kazlėkų daug, bet daug neėmėm, nes gi sudorot reik.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2024-09-29-20-45-01-403_com.miui.videoplayer.jpg   102,22KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  Screenshot_2024-09-29-20-46-00-488_com.miui.videoplayer.jpg   86,25KB   0 Parsiųsta kartų Vaizdai is terasos. Pakeite apartamentus is 1-o auksto i 5,kur vietoj balkono turesim didele terasa,su milijono vertu vaizdu.Apartamentai puikus,net indaplove yra,visi priborai blenderiai,grinderiai,tosteriai,zodziu,vakarieniaujam ir miegot,vos gyvi.Ryt grozesimes viskuo. Saintlina,su gimtadieniu :4u: gal dar spejau iki 12 val.sampes?Ilgiausiu metu ilgiausiu!!!!Valioooooo!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Vakar[/b!], 21:21

Ačiū, mielosios, už sveikinimus  :wub:  jau šampaniečio prisiurbiau atsakančiai ))) dar pusbutelis prosecco namie stovi, nebelenda )))

 

O bet Luety mintis apie 12 val šampę labai verta dėmesio..😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 22:09
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus termometras rodo +3,bet žolė vietomis balta. blink.gif
Atsakyti

Vilniuj šalnos nebuvo, bet fb pilna fotkių su gerokai apšalusiom mašinom.

Atsakyti

Aš dar šiandien bimbinėju. Dar ir ryt atostogos. Galvojau, kad su draugėm kur važiuosim, pasiėmiau daugiau dienų. O nieko nesigavo.. gal reiks ryt važiuot darban? Ten darbų trys milijonai lauks išsižioję.

Atsakyti

Labas rytas,

saule budina,grazu silta,einu daryt kavos,reikia baigt isikurt,maisto nusipirkt ir pradet atostogas,eit su jura,pliazu susipazint.Po langais baseinas,bet as noriu juros vandens .

Nenoriu salnu,nenoriu salcio,lietaus,tik saule ir melynas dangus.

Atsakyti