Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos biggrin.gif
Kas atvyko, sveika sugrįžusi Saintlina 4u.gif kas oro uoste laukia skrydžio tongue.gif keliu sparnus atostogom 4u.gif
Atsakyti

Mukut, gerų atostogų! Kad be rūpesčių būtų!!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip suprantu dvi merginos į kleionę?Samgaus pasibuvimo. 4u.gif 4u.gif
Saintlina,nuotraukos nusotabios,kaip ir kelionė? wub.gif wub.gif
Atsakyti

Muka gerų atostogų :4u:  :wub: 

Saintlina sveika sugrįžusi  :wub:  :4u:.  Nuotraukos nuostabios. 

Breslau man irgi labai gražus miestas.  Ne lenkų jis, kaip ir Gdanskas.

Kur lietus? Normalus? Galėtų galų gale normaliai palyti, vis tik ruduo.

Atsakyti

Mukut, gerų, turiningų ir sveikų atostogų!

Saintlina, laukėm ir sulaukėm - nuostabios atostogos ir nuostabūs vaizdai!

Atsakyti
saintlina, puiki kelionė, gražūs vaizdai. Pritariu tau dėl Austrijos. Kažkada buvau Austrijoj-Šveicarijoj - tobulesnės gamtos nemačiau, gal Norvegijoj kažką panašaus įspūdžiu radau. Tik man būtų buvę per baisu kalnuose važinėti smile.gif. Vat aš kažkodėl šiek tiek saugiau jaučiuosi, kai profai veža, gal kad jie įpratę. O pvz. Trolių keliu vežė toks vairuotojas panašiai kaip aš, tai kelnės pilnos pilnos buvo biggrin.gif
O miestai tai man ne ne. Kiek buvus, tai man jie visi vienodi, prigrūsti žmonių - atrodo, kad kvėpuot nėra kuo, stumdymasis šiknom ne man. O tos kokios architektūros nei suprantu, nei man įdomu. Bet meluoju. Kažkuo yra užkabinus Liubliana. Gal kad mažesnis, ramesnis, jaukesnis, o gal tada tokia nuotaika buvo.
Ir tavo vaikui dėl aliejaus pritariu. Jei jau nuvykai į tas aliejų spaudžiančias šalis tai griebk daug biggrin.gif
Atsakyti

saintlina, puiki kelionė, gražūs vaizdai. Pritariu tau dėl Austrijos. Kažkada buvau Austrijoj-Šveicarijoj - tobulesnės gamtos nemačiau, gal Norvegijoj kažką panašaus įspūdžiu radau. Tik man būtų buvę per baisu kalnuose važinėti smile.gif.  O miestai tai man ne ne. Kiek buvus, tai man jie visi vienodi, prigrūsti žmonių - atrodo, kad kvėpuot nėra kuo, stumdymasis šiknom ne man.  Ir tavo vaikui dėl aliejaus pritariu. Jei jau nuvykai į tas aliejų spaudžiančias šalis tai griebk daug biggrin.gif
Na va, kiekvienu punktu nuomonės sutapo ))) ir dėl gamtos, ir dėl miestų.  Aliejuose nieko nesuprantu, tai stovėjau prekybos centre prie lentynos ir akim klapsėjau. Ėmiau bile ką.  Ir negali žmogus ilgai toj parduotuvėj blūdyt, nes lauke karšta, o mašinoj šuo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 09:10

Muka gerų atostogų :4u:  :wub:

Saintlina sveika sugrįžusi  :wub:  :4u:.  Nuotraukos nuostabios. 

Breslau man irgi labai gražus miestas.  Ne lenkų jis, kaip ir Gdanskas.

Kur lietus? Normalus? Galėtų galų gale normaliai palyti, vis tik ruduo.

Pas mus nuo vakar vakaro pila kaip iš kibiro. Su trumpom pertraukėlėm tik.

Saintlina, esam ir mes su nuomojamu golfu važiavę serpantinais per dolomitus. Ir dar žiemą, tamsoj 😳. Tai  galvojau kad paskutinė kelionė 

Atsakyti

Va dar dėl šunų. Kaip čia pas mus vis visur pasakoja, kad LT nedraugiška šunims, o jau Austrija, Italija, tai nepalyginsi, visur įleidžia, visur be galo myli. Nu tai man visai kitoks įspūdis. Vieninteliam viešbuty leido į restoraną atsivest šunį tai ten, kur šeimininkai patys šunį turėjo. Visur kitur - į jokį restoraną/kavinę šuns neįleido. Tik prie lauko staliuko. Apie vandenį šuniui net nekalbu. Į keltuvus, traukinukus leidžia be problemų, tik reik bilieto ir antsnukio. Tiesa, dar į sporto prekių parduotuvę leido, nes rinkausi hikingo batus, o lauke karšta buvo. Bet viešbutį susirast tikrai lengva buvo. Italijoj šunis tamposi kas antras. Visi atrodo neišauklėti (bando pult, lot) ir nelaimingi per karštį ant grindinio. Tuo tarpu vos atvažiavus į Čekiją visai kitas įspūdis - jokių problemų įeiti bet kur, restorane iškart bliūdą vandens atnešė. Na, ir Lietuvoj sustojom kažkur netoli Lazdijų pavalgyt, tai irgi su džiaugsmu įsileido ir vandens iškart atnešė.

Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2024 09 27, 10:27)

</p><p>Saintlina, esam ir mes su nuomojamu golfu važiavę serpantinais per dolomitus. Ir dar žiemą, tamsoj 😳. Tai  galvojau kad paskutinė kelionė </p>


daba visur ženklai stovi, kad turi būt grandinės ant ratų. Žiemą neįsivaizduoju išvis, kaip ten mašinos važiuoja. Vienoj vietoj buvom sustoję, matėm kaip atvažiavo gelbėtojų tarnybos džipas ir važiavo siauru šoniniu keliuku į viršų. Tokiu stačiu ir apsnigtu. Nusileidžia atbulas iki apačios - ir vėl į viršų. Iš trečio karto užvažiavo. O paskui nuo to kalniuko žvaliai nusileido bobutė su kuprinuke ir lazdom.
A kaip ten reiktų žiemą ir tamsoj.. nu nakum..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 09 27, 10:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73163954" data-time="1727419509"> saintlina, puiki kelionė, gražūs vaizdai. Pritariu tau dėl Austrijos. Kažkada buvau Austrijoj-Šveicarijoj - tobulesnės gamtos nemačiau, gal Norvegijoj kažką panašaus įspūdžiu radau. Tik man būtų buvę per baisu kalnuose važinėti vartotojo įkelta nuotrauka.  O miestai tai man ne ne. Kiek buvus, tai man jie visi vienodi, prigrūsti žmonių - atrodo, kad kvėpuot nėra kuo, stumdymasis šiknom ne man.  Ir tavo vaikui dėl aliejaus pritariu. Jei jau nuvykai į tas aliejų spaudžiančias šalis tai griebk daug vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Na va, kiekvienu punktu nuomonės sutapo ))) ir dėl gamtos, ir dėl miestų.  Aliejuose nieko nesuprantu, tai stovėjau prekybos centre prie lentynos ir akim klapsėjau. Ėmiau bile ką.  Ir negali žmogus ilgai toj parduotuvėj blūdyt, nes lauke karšta, o mašinoj šuo. 

Aliejų geriausiai pirkti tiesiai iš mažų gamintojų - savo ūkeliuose jie dažnai parduotuvėles turi. Nors, kaip sakė viena gidė - jeigu jai neišeina nusipirkti tiesiai iš gamintojų, perka prekybos centre - vis tiek pats pigiausias ten bus 100 k. geresnis nei pas mus PC brangiausias smile.gif. O šiaip tai apie alyvuogių aliejus vos ne visas mokslas, kaip atskirti gerą. Kažkada tokį įdomų video mačiau - jei tau įdomu, tai paieškosiu ir atsiųsiu. Kai aš kitokio aliejaus nenaudoju, tai man visai įdomu. Tiesa, yra gero (ar bent neblogo) ir pas mus - tik ne PC ir kainos labai nekrikščioniškos.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 09 27, 10:43)
Aliejų geriausiai pirkti tiesiai iš mažų gamintojų - savo ūkeliuose jie dažnai parduotuvėles turi.


bandėm pavažinėt ir paieškot mažų parduotuvėlių. Bet savaitgalis buvo - viskas uždaryta.
Atsakyti
mes išvis ten taip ant durniaus į tą Italiją sugalvojom važiuot.. būčiau turėjus planų, būčiau gal pasirinkus daugiau info. Buvom austriškam viešbutuke, ryte išvažiuojant šeimininkė klausia, kur dabar planuojam vykti. Sakau - nenusprendėm dar. O ji - tai čia pat Italija, iki pajūrio tik trys valandos važiuoti, mes ten važiuojam dažnai, viskas taip gražu. Užrašė miestuko pavadinimą, viešbučio. Na, galvojam, jei jau čia tik tris valandas važiuot, tai reik pasinaudot proga. Nu ir nuvarė mus navi per tuos kalnus vidsai dienai. Atvažiavom vakare )))) Tai čia šeštadienis buvo. Sekmadienį mergelė siūlė dar likt, bet aš jau nenorėjau.
Atsakyti