Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos :)

MB akys susitvarkė, ryškiai bus alerginė reakcija į kokią tai žolę. O uždegimas nežinom ar baigėsi, nes naujus antibus skyrė, jaučiasi geriau, tai gal ir praeis. Nežinau kaip reiks kepenis atstatyti, turiu dar hepa-merz, gal pagers po kelionės.

Mano lapcikiūras padarytas, šiandien kitos procedūros, garbanų nekirpsiu, dažyti prieš kelione neapsimoka, nes nudegina labai saulė... Lagaminus krausiu ryt. MB šiandiena pas traumatologą, matysim ką skirs. 

Pou bjauru herpes aš turiu polinkį ir jis man iškart slenka link gerklų, kažkada net link plaučių buvo pajudėjas, bet tada jau nusilpęs organizmas buvo.

Sode liko trys morkos, kopūstas ir burokų saują, šiltnamis pilnai dar dera, tikiuosi prasidės nokti, mamaukas apsirinks. Žolę nupjovė MB, aš nupurškiau piktžoles buvusiame darže, grįžę gal jau surinksime pakeltas lysves, o žolę sėsime jau pavasarį.

Atsakyti

Nesu turėjusi herpeso. MB jaunystėje ant lūpos pasigaudavo, dabar labai retai . Bet būna...

Vaikai į mane, atsparūs tam virusui. Nesu mačiusi pas juos.

Muka :4u:  :wub:  

Lietus baigėsi mano kaime. Bet dingo elektra. Žadėjo po dviejų val įjungti. Turėti krosnį privalumas :D . Kavos galiu užsiplikyti. 

Atsakyti

Muka, o kodėl daktarai neskaldo ar neoperuoja to akmens?  Mano draugės vaikui operavo. Santariškėse. Nes skaldyti negalėjo , padarė tyrimą ir pasakė, kad neskaldys, nes gali pastrigti. Visai jaunas vaikas. Rimtai sportuoja, krūviai dideli. Ėjo privačiai, paskui  pati privati klinika nusiuntė  į valstybinę ligoninę operacijai. Kažkaip taip buvo... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 10:23
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 25, 07:40)
<p>Labos, </p><p>Lyja mano kaime.</p><p>Bulbos nukastos, morkos nurautos, šabalbonai nuskinti beveik visi. Vakar nusipjovėm gal paskutinį kartą žolę.  Na aš dar nespėjau aplink bites, bet ten su savo trimeriu ir šlapią galiu. Dar smagiau pjaunasi. Gerai , lietaus reikėjo.  </p><p>Užsisakiau bičių duonelės. Visą vasarą nenaudojau.  Bus daugiau energijos. </p><p>Ingrida, tik važiuokit į kelionę. Bus tų darbų... kol galit. Visada taip nebus.</p><p>Briedžiams tos tvoros nemaišo. Peršoka. Durni jie gyvuliai. Mano dukterėčia taip yra taranavęs. Mašina neremontuojama buvo.  Gerai , kad visi sveiki. </p><p>Pou ,kaip sveikata?</p><p>Muka, kaip MB?</p><p>Luety, jau pajudėjot , kad nerašai? </p>

Labos,
ne ,Dusia,judesim tik penktadieni vakare i naktini kelta 23:00.Uzsisakem kajute,4 val pasnausim ir tada jau per France.Bus Sestadienis,masinu nedaug,ankstys rytas.Taip planuojam .

QUOTE(Pou @ 2024 09 25, 08:14)
<p>Dusia, čia ne vien migrena. Herpes bjaurastis.  Viskas kartu. Dabar jau herpesas duoda savo reikalus. Nosies gleivinė išperta ir burnoj opelės. Pasilpau.</p>


Yra herpesui gydymas,ypac tokiam agresyviam
Brolis vos nemire nuo herpeso,buvo issiseje labai placiai,veze su greituke,staigiai gydymas,tai jau gal 5-6 metai nepasikartoja.

O as niekaip i soda nepapuolu.Buvo viena diena be lietaus,tai buvo kiti reikalai.Zoles per lietu nepjausi,tai nors pomidorus reik israut, buvau uzdarius siltnami,visi kambliai pajuodo nuo maro per para .Reik obuolius nuskint,gal ir svarainius. Kazka paliksiu sunui atlikt,kazka broliui,darzoves valgom visi .Man svarbu pomidorus israut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: [b!]Šiandien[/b!], 10:29

Nežinau Dusia kodėl neskaldo...galbūt jie daugiau orientavosi į uždegimo šalinimą. 

Atsakyti

Muka, bet uždegimą sukelia akmuo?  Va kas man keista, gydo pasekmę, bet nešalina priežasties....

Luety, jūs per parą žadate nuvažiuoti? 1500 ar 2000 km?  Nes 29 jau ten užsakyta? Gal aš maišausi...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 25, 09:53)
<p>Muka, bet uždegimą sukelia akmuo?  Va kas man keista, gydo pasekmę, bet nešalina priežasties....</p><p>Luety, jūs per parą žadate nuvažiuoti? 1500 ar 2000 km?  Nes 29 jau ten užsakyta? Gal aš maišausi...</p>

Kelionei turime 2 paras.
Viso km 1100
Atsakyti

Anidanda, suprantu. Tiesiog, jei keturių dienų darbo savaitė, natūralu, kad kasdien prisideda po papildomas dvi valandas, o jei išsibalansuoja krūvis tarp dienų, tai gali ir daugiau prisidėti. Bet tu save geriau žinai.

Tai žinau kad natūralu. Tiesiog šiaip čia jums pasiskundziau ir tiek. Visumoj man taip susitaupo laiko 

Atsakyti
Aš irgi kaip Dusia,neturiu to gėrio,vat mb turi ir vaikai neturi,tfu tfu. 4u.gif

Jau galva važiuoja,sumokėjau vietoje buto draudimą,sodybos.Ir gavoju va kiek pabrango buto draudimas. biggrin.gif Skambina draudėja,išsiunčiau polisą draudimo buto,sakau vakar sumokėjau,atsiverčiau seną ir antrą kartą sumokėjau.Draudėja nuramino,sakė gražins. biggrin.gif Jau tikrai galva nebe dirba. ax.gif
Atsakyti

Jei nedidelis arba neranda kur - neskaldo. Kai kurie vaistai kiek patirpina. Pagal tai kas skirta Mukos vyrui, sprendžiu, kad nedidelis. Man pernai pusantro mėnesio užsitęsė.

Luety, gydimas nėra absoliutus. Pas mane tokios aplinkybės dabar, kad organizmas vos pupsi.

Atsakyti