Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA mes ten negyvenam, tik savaitgalį ir tik, kad įšiltų trioba, o ten vos 15-20 kv. metrų be pirties, turime saulės elektrinę, tikimės gal nedaug kainuos elektra.
Kur tau pasveiko, diena varė daužydamas betona, vakare grįžo tempa vėl 39 ...kaip su mažu vaiku.
Mano grožio procedūros ne salonuose o privačiai ax.gif aš mėgstu pastovumą daug metų pas tas pačias rolleyes.gif
Atsakyti

Mano vaikas kai pirko būstą tai ėjo pasikalbėti pas kaimynus ... Ar  visi adekvatūs  - ty ar kažkam nemaišo šaldytuvo burzgimas ir tt. Pardavėjas suinteresuotas asmuo , kaimynai ne.

Ingrida, tavo  mažoji Lazdynėliuose gyvena ? Žiūriu iki miesto centro 6,6 km. Kaip ir netoli Vilniaus atstumais . Tiek pat man Kaune iki centro .  O savo rajono nei už ką į kitą nekeisčiau . Šalia autostrada... kur nori ten važiuoji , o ne kamščiuose stovi.

Yra dar mano šeimoje besinuomojančių...  

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 23, 10:28)
<p>Mano vaikas kai pirko būstą tai ėjo pasikalbėti pas kaimynus ... Ar  visi adekvatūs  - ty ar kažkam nemaišo šaldytuvo burzgimas ir tt. Pardavėjas suinteresuotas asmuo , kaimynai ne.</p><p>Ingrida, tavo  mažoji Lazdynėliuose gyvena ? Žiūriu iki miesto centro 6,6 km. Kaip ir netoli Vilniaus atstumais . Tiek pat man Kaune iki centro .  O savo rajono nei už ką į kitą nekeisčiau . Šalia autostrada... kur nori ten važiuoji , o ne kamščiuose stovi.</p><p>Yra dar mano šeimoje besinuomojančių...  </p><p></p><p></p>

Mažoji jau savame bute gyvena,tame pačiame kieme didžioji išsinuomavo.Abi ir žentas dirba iš namų,tai niekur važiuoti nereikia.Vieną kartą į mėnesį į ofisą nuvažiuoja,daugiau viskas sukasi savame rajone,net šanūko poliklinika šalia. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mažoji jau savame bute gyvena,tame pačiame kieme didžioji išsinuomavo.Abi ir žentas dirba iš namų,tai niekur važiuoti nereikia.Vieną kartą į mėnesį į ofisą nuvažiuoja,daugiau viskas sukasi savame rajone,net šanūko poliklinika šalia. biggrin.gifbiggrin.gif

Tai žinau, kad savame , todėl ir klausiu . Lazdynėliai ?

 

Lygiadienis .

Ryt jau tamsos daugiau negu šviesos....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 10:56

AA, neieškok tu priešų. Koks aš tau priešas? Nuomonės gali ir šeimoj nesutapti.

Gal aš ištreniruota dėl to pakantumo su Sūnum, nežinau. Man mažai kas trukdo. Bendrai meluoju. Muzika žemų dažnių, bumsai.

Bet iš kitos pusės, kitiems trukdo augintiniai ir net labai. Kiekvienas savo fiškių turi.

Ingrida, jau prie tavęs juda grybai 🤩 Būč savaitgalį gal važiavus, bet Sūnus tik po kovido, šiaip ramiai pasižmonėjom su šeima.

Atsakyti
Jo mukute,ne cholera ,to chuma.
O diedui neaisku,kad nuo inkstu nepakankamumo galima lengvai kanopas uzverst.Svarbiausia ,kad inkstai daug simptomu ir neduoda.
Na ka ,popiet isvaziuojam i kelione be rezervaciju ir panasiai i visika nezinia,sunku biski suprast rumunijos autobusu ir traukiniu sistema.Bet kiek buvau ,tai viskas gerai buvo .


Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 23, 06:58)
<p>Labas rytas,</p><p>Mukut viskas gerai mums. Dėkui, kad klausi . Mašiniuką iš sūnaus pasiėmiau , jis dabar darbo reikalais Amerikoje. Dar jis turi visai senutę, nepardavęs, tik draudimą prasitęsti reikia. Kažkaip šeimyniškai dalinsimės. Vairuoti baisu kol atsisėdi. O paskui taigi automatu... 30 metų teises turiu , visaip teko vairuoti .</p><p></p><p>Mes tai kelionę į Čekiją atšaukėm. Nuvažiuosim iki Druskininkų porai dienų. Jei jei sustabdė, tai nenoriu. Prietaringa sakysit ?  Tikriausiai .</p><p>Sveikatos Tavo MB 4u.gif  wub.gif </p><p>Mano nuomonę žinai, susukčiau šiltai kaldron ir tegul guli namie, o ne Afrika...
</p><p></p><p>Saitlina, tikiuosi  pasiekėt , kad ir vėlai tą viešbutį ? Nereikėjo mašinoje nakvoti ?
</p><p>Ingrida, koks sunkus ir šiukšlinas darbas svarainius doroti! Pas mane yra, bet nežinau ar  verta... Sako sėklose kažko gero yra, skaičiau , kad verta malti su sėklomis ir šaldyti  pvz ledukų indelyje. </p><p>Dėl remonto , kai geriniesi gyvenimo sąlygas tai labai smagu  4u.gif . Pamažu ir susitvarkysit  wub.gif .</p><p>Nurinkau  vakar moliūgus. Dar reikia iki lietų , ty penktadienio morkas nurauti ir bulbas nukasti . Na darbo kokiai valandai  biggrin.gif tongue.gif . Burokėliai neužaugo . Pragyvensiu manau ir be jų .</p><p>Luety , nevyk dievo į medį. Gali pats neišlipti ... UK blogai , kažką keisti blogai - tai kas gerai ? </p><p></p>



Labas rytas,

Dusia,smagu,kad daugiau jokiu sveikatos pakitimu nera.Zinoma ,nuoseda sirdy lieka,vistik nauja masina,nu bet buna blogiau... 4u.gif
Del mano nepasitenkinimo viskuo,matyt tokia esu.
Ko noreciau ir kur noreciau,nepasiekiama.Uk oras pasidare baisus.Trecia diena lyja,jei ne diena,tai nakty ir vejai vejai.Arba anksciau taip nebuvo,arba jaunesne buvau,nepastebedavau.
I Ispanija noriu,bet nesiseka isitvirtint,sunku dabar,ukrainieciai viska pakeite Europoj.Praktiskai nera ka nuomotis ten kur norim.Bet vaziuojam ieskot.Man saule,melynas dangus-daug reiskia.Nenoriu tu karsciu virs 30,bet kazkur reikia nusileist.
O siaip noreciau,kaip Kavasucitrina,savam tyliam kampe,savo sode,darze,toli nuo kaimynu,vienkiemyje.Man draugu daug nereikia,ir ju neturiu,jus mano virtualios drauges.Jaunystej ju reukejo del info,protekciju,pokalbiams po dusham,dabar viskas kitaip.Man reikia mano vaiku netoli ir mano broliuko jauniausio,kuris man ,kaip sunus.Nu bet jis irgi kelia sparnus pavasari,gal i Italija.
O siaip,is UK siemet emigravo labai daug zmoniu.UK darosi kaip Vokietija.Musu mieste chadru niekada nebudavo,net atostogu metu,o dabar masiskai.Visa tai slegia,ypac,kai nematai zmogaus veido.Tiesiog ,kol dar nesam visai sukriose,norisi pasigerint sau gyvenimo salygas,kiek imanoma.
Vakar smagiai pabendravom su sunaus seimyna.Susitrauke seima:vyriausias dirba,savarankiskas jau,dukra univere,ne namie,prie stalo seda jau tik 4 seimos nariai.Greitai vaikai uzauga ir isskrenda is lizdo.Maziuke 12 metu(gruody bus 13)ugiu didesne uz mane,bet dar eina isikibus i tetes ranka.Sunus sako,taip nenoriu ,kad ji greit uzaugtu.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o ji auga ne pagal metus.

Alta,as visada buvau trizne visose situacijose,sunku save pakeist.Bet jau reiks kalt ratuka koki,kad but smagiau. biggrin.gif biggrin.gif nu ir ka,nepakeisiu saves,tokia esu gimus.

Aciu Die,turbut viruso nepaigavau,jau trecia diena,jokiu simptomu.
Atsakyti
Siandien mano mazajai Mergelei 48m.Ar sakiau,kad greitai vaikai uzauga...
Atsakyti

Luety, bijotumei sodyboje gyventi...

Šiemet pas mane atsikraustė elniai. Jatau kaip riaumoja naktimis. Grėsmingai... nuo vaikystės buvau negirdėjusi. Bet savotiškai gražu.

Atsakyti

Siandien mano mazajai Mergelei 48m.Ar sakiau,kad greitai vaikai uzauga...

Sveikinimai :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 23, 12:34)
<p>Luety, bijotumei sodyboje gyventi...</p><p></p><p>Šiemet pas mane atsikraustė elniai. Jatau kaip riaumoja naktimis. Grėsmingai... nuo vaikystės buvau negirdėjusi. Bet savotiškai gražu.</p>


Esu pasikeitus tuomklausimu.Miegu prie praviro balkono,miesto centre ir dzin.MB burba kasvakara,kad nejusim,kai nakti kas isibraus.Nu nebijau ir viskas.O kaime manau priprasciau.
Nesu girdejus tokiu riaumojimu.


QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 23, 12:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73163369" data-time="1727091135"><div><p>Siandien mano mazajai Mergelei 48m.Ar sakiau,kad greitai vaikai uzauga...</p></div></blockquote><p>Sveikinimai 4u.gif  birthday.gif​ </p>


4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Aš sode esu vienąkart bijojus, kai medžiotojai aplink šaudė. O miške prie ežero palapinėj miegam, grybauju ten viena nublūdijus kilometrų nežinia kiek. Nors iš prigimties bijanti esu. Viena bijočiau name gyvent.

Suraitė migrena mane,  tikriausiai, šiandien jau gal geriau kiek. Vakar jau net aš ratukų tabletę išsitraukiau, kad viską atpalaiduotų, nes niekas nepadėjo, gerą savaitę kankino.

Luety, tavo dukriukas už mane maždaug metais vyrėlesnė.

Atsakyti