Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2024 09 21, 06:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73163099" data-time="1726855208"><div><p>Stresas tai siaubingas,o dar neaisku,gal dar kas islys del sveikatos.Kol stresas karaliauja,nejauti daugiau padariniu.
Tai dirzus ir pagalves turi sudet naujus jums nemokamai ir geriausia but,kad specializuotame Volvo centre.Ar yra Kaune toks?Ir ar gali rinktis garaza?
</p></div></blockquote><p>Jau niekas neišlys. Net sprando kitą dieną neskaudėjo . </p><p>Na garažą tai gali rinktis . Bet garaže aš nenorėčiau remontuoti ...
</p><p>Lietuvoje yra  servisai kurie dirba su draudiminiais įvykiais, tai į tokį nuvežėm. Ten ir patarė žalą performinti ant kasko . Tegul du draudimai tarpusavyje pešasi. Mums taip geriau, detalių nusidėvėjimo neskaičiuos kasko draudimas.</p><p>Viskas su manimi gerai . Tik mašina. Kad tik tokios bėdos gyvenime, tai jos sprendžiamos...</p><p></p>


Labas rytas,
Dusia,taip,taip servisai,tik cia vadina garazais. bigsmile.gif
Pas mus nurodo i koki servisa nuves arba pats turi pristatyt.Rinktis neleidzia.
Ka reiskia kasko,nezinau.Ivyko nel.atsitikimas,darai nuotraukas,issiimi stebejimo kameros kortele,jei tokia turi,kalbiesi su kaltininku,jei prieinat bendros nuomones,apsikeiciat draudimo poliso numeriais,telefonais,adresais ir issiskirstot tolimesniems veiksmams.Nepasirinksi daugiau nieko.Koki turi draudima,pagal toki ir spres tavo zalos atlyginima.Jei gincitinas klausimas,svarbu liudininku telefonus adresus,pavardes pateikt draudimo kompanijai.Dabar labai gerai priekines ir uzpakalines stebejimo kamerytes,labai padeda apsigint nuo nepagrystu irodinejimu kaltininko.
Tame servise suraso zala,pateikia draudimui ir mums,pasiulo pakaitine masina remonto laikotarpiui ir lauki,kol pataisys,o jei atsisako taisyt,lauki pinigu pervedamu i tavo saskaita.
Panasiai.

Alta,aciu,kol kas jokiu pojuciu apie busima sloga, ar ka kita.Nu gal praeis pro sali.Vistik Ispanija labai sustiprino imunine,tas buvimas sauleje duoda daug vit D,o dar mes daznai issispaudziam pries pietus granatu sulciu,tos irgi labai stiprina imunine.Matysim,kaip cia bus As ne labai linkus visokius papildus vartot,nu bet jei zinociau,kad virusas ims virsu,zinoma vartociau..


Atsakyti

Paxlovido profilaktiškai niekas neskirs, skiria esant teigiamam testui rizikos grupei priklausantiems pacienams. Griežtai receptinis. Agovirax juk net ne vaistas, purškalas į nosį, kuris yra iš dumblių. Medicinos priemonė.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Tai labas rytas iš Italijos :) atsigrūdom į pajūrį ))  bet šitas kurortinis miestelis man nelabai. Toks prastas Palangos variantas.  Ir dar +30.. pabandysim dar pajūriu pavažiuot ir grįšim atgal į Austriją.

Atsakyti