Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Mukute,kaip tu parasyk zodeli.Tu man nuosirdziai rupi.
Atsakyti

Labos,

AA viskas Ok, ačiū  :4u: :friends: Tik rašyt nėra ko ir ukvatos kažkaip nėra. Važinėju vis dar į procedūras, pirmadienį paskutinė mankšta, kaip sakoma visai neblogai toks nedarbingumas. Labai džiaugiuosi tokiu sprendimu, nes darbe beprotnamis, žinia mano darbo nieks neatlieka, bet va sėdžiu sode dirbu savo darbą ir nieks nesuka galvos  :rolleyes: . 

Baliai praėjo gerai, mamukas prikepė labai gardžių žagarėlių, buvo vietoj torto, kiaulės žandai afgane puikiai išsitroškino, viskas pavyko, pasibuvome su senais matytais draugais. Viena vakystės draugė iš amerikės tokiu laiku atvažiuoja, tai visad būna, kaip senais laikais beveik visi  :wub: 

Uošvis jau slaugoje, uošvienė lipa sienom, supranta,kad reikia ir jai poilsio... ale žinote visad kartu o čia...Jaučia širdis dukra norės atvežti ją pas mus, ai tiek to, tegu su sūnumi pasibūna, aš tai ką darbe  :B

Agurkų tik šiltnamyje, pomidorai dar nerausta, morkos sėtos su krakmolu išdygo 7 :huh2: , daržas skęsta žolėse, bet aš kažkaip dabar neimu į galvą :ax: , kiba proto įgavau   :lol: Va tokios čia pas mane naujienos  :ax:​ 

Atsakyti
Labaryt,

pas mus pila,kaip uz tev yne lietus,priedo dar vejas didelis,i lauka geriau nosies nekist,bet siltnamis atdaras abu galai,reiktu uzdaryt bent nuo vejo tokio,nes ryt be lietaus,be saules ir dar didesnis vejas nusimato.
Londone praejo viskas greit ir sklandziai ir jau 15 val buvau namie.Turbut vienintele ukrainieciu veliava visoje UK maciau ant Lietuvos ambasados .Kiek praejom,dairiausi visur ir ant kitu ambasadu,nemaciau.Nu gal nemaciau.Bet pradzioj net susimeciau,kieno cia ambasada,Lietuvos ar Ukrainos.Beprotnamis kazkoks.
Esu plaukus keltu per Lamansha keturias valandas stipraus bangavimo,net indai kavinese lakste nuo lentynu,bet stengiausi nejudet,priemiau pusiau gulima padeti,susikoncentravau i knygos skaityma ir nieko.Nors namgos buvo tokios,kad prieky denio uzliedavo langus kaip reikiant.Buvo baisu.Paprastai keltai tokiu oru neplaukia,bet pradzioj tas bangavimas neatrode toks,o vidury Lamanso pasimate tik gal.
Atsakyti

Muka, kam krakmolas sėjant morkas ? Aš sėjau su kavos tirščiais, dėl musės. Ir pelenų daug bėriau .

Keltu esu kėlusi tik Baltija. Vieną kartą į Stokholmą, vieną kartą į Helsinkį . Kai plaukėm į Stokholmą jūroje buvo labai šalta. Ant kranto +30  abiejose pusėse. 

O man nebūna netinkamo oro . Yra netinkama apranga . Nepatinka man vaikščioti tik  prie -20. 

Dabar yra geros aprangos : nuo lietaus, nuo vėjo, kvėpuojančių rūbų...

Šiemet pas mane ne agurkų metai bus. Gal ir gerai , nereiks konservuoti . Vis tiek valgytojų menkai . 

Ir pomidorai prasti , kaip niekad. 
Norėjau metų be konservavimo , prisikalbėjau :P . Kalbėti reikia atsargiai :rolleyes: 

Atsakyti
Kai suzinojau dainu sventes pavadinima <kad giria zaliuotu> vos nuo kedes nenugriuvau.
Kazi dar baisiau tyciotis imanoma?
Atsakyti

Sveikutės,

 pas mus tai snaputis baltai žydi, kemeras laukinis. Pasiskinu į vazą.

Meringue derlingi, jei viskas gerai ir man tikriausiai, kad skaniausi agurkai. Dar sėjau Atomic, šie saikingai derlingi, bet skanūs rauginti.

Pirmieji tai labai saldūs. Nekonservuoju, išdalinau saviems, kad pirmu derliumi kartu pasidžiaugtume. Pomidorų daug tuščių kekių, per karščius mezgė tuščiai, neprilakstom ten, - visokių rūpestėlių yr, tai priešokom.

Rytas Klinikose, toks geras jaunimas dirba, paslaugus ir atidus. Džiaugiuosi.

Eisiu krapus ir svogūnlaiškius susipjaustyt šaldiklin.

Kas neaugina čiaudulinės kraujažolės - auginkit, labai graži. Tokioj sausroj taip gražiai žydi. Mačiau monarda vieną žiedelį praskleidė, čiaudulinės baltuoja, saulakiai, levandos žydi ir ežiuolės žiedus kelia. Dar kelių nematytų saulainių ar kažkaip panašiai laukiu žiedų.

Saintlina, kaip ten orai jūsų krašte?

Atsakyti

Girios gal žaliuoja. Tik miškus kerta.

Nei vieno iškirsto miško vietoje batviniai neauga. Proanūkiai vėl iškirs po 80 -90 -120  metų .

Atsakyti

Ir girias kerta :(

Atsakyti
Ir ateis zadetoji valanda,gamta ir motina zeme parodys visa savo galybe.Uz medzius,vidurvasari nukirstus.Penktos rusies.Didziausia verte tam turi bedalio asaros.Daug tokiu islieta.Viskas bus atmoketa ,su procentais.
Atsakyti
Šiandien stirniukas pasiklydęs verkia kviečiuose,pačio nesimato,bet girdisi kaip verkia. unsure.gif Tolumoje girdisi pjaunamas miškas. ax.gif Gal suras mamka pagal verksmą.

Oi juokiausi,sutikųsi svečius.Sako jūms reikia pas mus eiti dirbti vadybininke,kaip įsiūlau paslaugą. biggrin.gif biggrin.gif Sakau o kuo užsiimate,akmens pardavimu.Gal ir galėčiau? biggrin.gif biggrin.gif

Gal užsikabins čiauduilnė kraujažolė,taip sunkiai pas mane važiavo. ax.gif Per karščius.Kemeras nelabai skiriasi laukinis ir dekoratyvinis.Kaip ir snaputis,laukinis,gal dar vešlesnis.Reiktų brikrėslę dar pasisodinti,laukinė morka irgi man kokia graži,pakelėje auga. wub.gif wub.gif Miške auga vis pasižiūriu kardeliai mažiukai,aš juos taip vadinu,vis kastuviuko nepasiimu išsikasti,kerelį. ax.gif
Luety,į Londoną gal važiavote balsuoti?Bet Jūs Lietuvos pilietybę turite?
Paverkiau,kad agurkai neauga,tai davė derliau.Pomidorų irgi kekės per visą stiebą.O įvairovė,avietiniai jau keli sunoko,čeriukai juodi ir geltoni,betaliuxai,neliečiame,laukiame vaikų sekmadieniui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 liepos 2024 - 14:24

O buvau jau pagalvojus, kad gal ir aš norėčiau tokiu maršrutu pakeliaut ))))  

Kad jau pripratom, viskas OK,  gerai ismiegojau. Ką tik išlipome is laivo, laukiu kol MB mašiną paims, varysim į gamtą 

Atsakyti

Saintlina, kaip ten orai jūsų krašte?

Šiandien dar puikūs. +21 su debesiukais. Nuo ryt suges, karščiai pareina. Šeštadieniui rodo 26 be lietaus, sekmadieniui 27 su lietum 

Atsakyti