Įkraunama...
Įkraunama...

Mano sielos būsenos iliustracija

ACIU, KATE, UZ PAGYRIMA ax.gif
ALMA ACIU UZ GELBETOJA thumbup.gif

ir si karta koks gelbetojas praverstu, nes po gimtadienio jauciuosi va sitaip tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 21, 09:04)
ACIU, KATE, UZ PAGYRIMA ax.gif
ALMA ACIU UZ GELBETOJA thumbup.gif

ir si karta koks gelbetojas praverstu, nes po gimtadienio jauciuosi va sitaip  tongue.gif

user posted image

OHO blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif RYSKIAI GALVYTE TURETU SKAUDETI lotuliukas.gif
Atsakyti

siandien.

user posted image
Atsakyti
Jaučiuosi štai šitaip unsure.gif
user posted image
Vis prisuku prisuku tą sraigtelį, kad eičiau, skalbčiau, nešiočiau, maitinčiau, guguočiau, valyčiau užpakalį, naktį čiūčiuočiau, dieną čiūčiuočiau, šypsočiausi ir atrodyčiau laiminga....bet šiandien sustojo tas sraigtelis...trūko spyruoklė verysad.gif pavargau..........................
Atsakyti
Norėčiau jaustis štai taip:
user posted image
Deja, jaučiuosi visai kitaip: rytoj atiduos vertimo korektūrą - vadinasi, pirmas darbelis po to, kai balandį atidaviau knygą, ir būtinai per visus šiuos metus nė karto nesirgta, tai aišku, galvą skauda, gerklę skauda, nosis bėga... Savijauta...
user posted image
O ką tik dar taip skaisčiai liepsnojau...
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 21, 09:04)
ir si karta koks gelbetojas praverstu, nes po gimtadienio jauciuosi va sitaip  tongue.gif

Prašom bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image arba user posted image

P.S. Pastebėjau,kad dauguma čia užsuka su liūdnom nuotaikom,gal kai kam pasiseks ir pralinksmėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alma: 22 rugpjūčio 2006 - 18:04
user posted image
Juodi debesys buvo užėmę visą mano akiratį... Traukiasi jie galų gale, švinta kažkur saulė... smile.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif tease.gif o man siandien labai linksma assa.gif assa.gif
ir jauciuos va taip user posted image
Atsakyti
Mano išorė
user posted image

o viduj
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alma: 22 rugpjūčio 2006 - 21:45
mano busena atspindi mano avataras...kai nesinori nei girdet nei matyt nei jaust...tiesiog dingt ar pasislept nuo visu ir visko....
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2006 08 22, 21:13)
mano busena atspindi mano avataras...kai nesinori nei girdet nei matyt nei jaust...tiesiog dingt ar pasislept nuo visu ir visko....

g.gif ir taip visada? Galbut per daug isitikinai i neigiamas mintis, pabandyk pasikeist avatara, gal pralinksmesi tada?
Atsakyti
user posted image

O mano va tokia. Vienas neteisingas judesys ir nugarmesiu zemyn. Duok dieve kaip katinui nusileisti ant koju smile.gif .
Atsakyti