QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 19:27)
Viešpatiesuviešpačiukais, kiek čia susirinkusių gimdų. Gimdų - nes be gimdymo ir vaikų žindymo daugiau nieko vertingo į šeimą atnešt negali. Prie namo statybų turi dirbti abu. Tai daug veiklos ir laiko reikalaujantis darbas. Vienas žmogus nesusitvarkys niekaip. Nemažai mano pažįstamų prie namo būtent ir "dirbdavo" dviese, ir moterys ir tinkuodavo, ir dažydavo ir laminatą dėdavo. Svaigstančioms apie meistrų pasamdymą ir įrengimą nuo A iki Z - jūs bent įsivaizduojat kiek tai kainuoja? Man neseniai vien vonios (6 m2) rekonstrukcija atsiėjo ąpie 15 000 eur (buvo daroma oficialiai). O čia gimdutė laiko ant papo vaiką, kurio galima jau ir nebelaikyt, ir nori, kad spragtelėjus pirštukais namas pats pasistatytų.
Na taip zinoma gali, gali is vis viena viska organizuoti jei nori, bet jei jau norima 50/50 tai ka tada vyras uz ta gimdyma ir zindyma duos seimai? jei 2 vaikai tai kaip ir - 4-6 metai tokios veiklos
na aisku, jei rupi vaikai, galima zinoma juos ir atiduoti auklem, kad augintu, karvem, kad zindytu...bet tai irgi ne uz dyka bus...
oho, uz ka cia ta kaina, drauge dabar Airijoje daresi nauja vonia, tai uz darbus, remontus 2000e , na ir papildomai tualetas, kriaukle dusas, plyteles na ir vis priedai, bet tai ten iki 1000e.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 19:56)
O kam su tokiu požiūriu vaikai? Žmogus gi ne gyvūnas, kad pasirūrino instinktų vedamas ir oi... vaikai... Tai pažindysiu biškį, išmoksiu apsirengti, apsiauti ir daugybos lentelę ir lai valina į devynias puses. Su vaikais taip negalima. Būtent jiems, o ne remontams reikia skirti visą savo laisvą laiką arba gyventi be vaikų, jei tingisi
nu mane irgi labai nustebino, geriau gal tada isivaikinti jau uzaugintus is kart?