Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai atsiradus vaikams ir statant namą

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 17:00)
jo, man tas 50/50 toks baisus. Pasitaikytų toks vyras kelyje, bėgčiau neatsigręždama. Vyras turi būti stipresnis, pajėgesnis, daugiau apimantis. Tam jis ir vyras. Antraip moterys sėkmingai su savo draugėmis galėtų gyvent ar ne? biggrin.gif

Galetu, kai kurios ir suranda drauge... po to prisimena isigijo "viskas viename"
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 10 19, 16:49)

cia gal jauna seima .... dabar, tas 50/50 porose mane gasdina...moteris turi prisideti 50/50, bet va is jos pareigu niekas neperima nei gimdymo, nei zindymo...Turetu iki santuokos issiaisknti kas ko tikisi ir nori, ns paskui gaunasi s...

Na tu procentu niekaip nepamatuosi... As manau, kad zmona turi nedirbti. Net jei nera vaiku. Neisivaizduoju gyvenimo su zmona kuri dirba.
Sudarai juk santuoka su zmona, o ne kuri kolegiskus darbo rysius su kitu darbuotoju
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 16:56)
Na tu procentu niekaip nepamatuosi... As manau, kad zmona turi nedirbti. Net jei nera vaiku. Neisivaizduoju gyvenimo su zmona kuri dirba.
Sudarai juk santuoka su zmona, o ne kuri kolegiskus darbo rysius su kitu darbuotoju

cia idealiausias variantas. Moteris gali dirbti, jei jai tai itkrai idomu ir neisvargina iki zombizmo ir nereikai aukoti vaiku ir seimos santykiu...
Atsakyti
Viešpatiesuviešpačiukais, kiek čia susirinkusių gimdų. Gimdų - nes be gimdymo ir vaikų žindymo daugiau nieko vertingo į šeimą atnešt negali. Prie namo statybų turi dirbti abu. Tai daug veiklos ir laiko reikalaujantis darbas. Vienas žmogus nesusitvarkys niekaip. Nemažai mano pažįstamų prie namo būtent ir "dirbdavo" dviese, ir moterys ir tinkuodavo, ir dažydavo ir laminatą dėdavo. Svaigstančioms apie meistrų pasamdymą ir įrengimą nuo A iki Z - jūs bent įsivaizduojat kiek tai kainuoja? Man neseniai vien vonios (6 m2) rekonstrukcija atsiėjo ąpie 15 000 eur (buvo daroma oficialiai). O čia gimdutė laiko ant papo vaiką, kurio galima jau ir nebelaikyt, ir nori, kad spragtelėjus pirštukais namas pats pasistatytų.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 20:27)
Man neseniai vien vonios (6 m2) rekonstrukcija atsiėjo ąpie 15 000 eur

Ten auksine santechnika?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 19:27)
Viešpatiesuviešpačiukais, kiek čia susirinkusių gimdų. Gimdų - nes be gimdymo ir vaikų žindymo daugiau nieko vertingo į šeimą atnešt negali. Prie namo statybų turi dirbti abu. Tai daug veiklos ir laiko reikalaujantis darbas. Vienas žmogus nesusitvarkys niekaip. Nemažai mano pažįstamų prie namo būtent ir "dirbdavo" dviese, ir moterys ir tinkuodavo, ir dažydavo ir laminatą dėdavo. Svaigstančioms apie meistrų pasamdymą ir įrengimą nuo A iki Z - jūs bent įsivaizduojat kiek tai kainuoja? Man neseniai vien vonios (6 m2) rekonstrukcija atsiėjo ąpie 15 000 eur (buvo daroma oficialiai). O čia gimdutė laiko ant papo vaiką, kurio galima jau ir nebelaikyt, ir nori, kad spragtelėjus pirštukais namas pats pasistatytų.

O kam su tokiu požiūriu vaikai? Žmogus gi ne gyvūnas, kad pasirūrino instinktų vedamas ir oi... vaikai... Tai pažindysiu biškį, išmoksiu apsirengti, apsiauti ir daugybos lentelę ir lai valina į devynias puses. Su vaikais taip negalima. Būtent jiems, o ne remontams reikia skirti visą savo laisvą laiką arba gyventi be vaikų, jei tingisi
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 19:27)

Na taip zinoma gali, gali is vis viena viska organizuoti jei nori, bet jei jau norima 50/50 tai ka tada vyras uz ta gimdyma ir zindyma duos seimai? jei 2 vaikai tai kaip ir - 4-6 metai tokios veiklos mirksiukas.gif na aisku, jei rupi vaikai, galima zinoma juos ir atiduoti auklem, kad augintu, karvem, kad zindytu...bet tai irgi ne uz dyka bus...

oho, uz ka cia ta kaina, drauge dabar Airijoje daresi nauja vonia, tai uz darbus, remontus 2000e , na ir papildomai tualetas, kriaukle dusas, plyteles na ir vis priedai, bet tai ten iki 1000e.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 10 19, 19:56)
O kam su tokiu požiūriu vaikai? Žmogus gi ne gyvūnas, kad pasirūrino instinktų vedamas ir oi... vaikai... Tai pažindysiu biškį, išmoksiu apsirengti, apsiauti ir daugybos lentelę ir lai valina į devynias puses. Su vaikais taip negalima. Būtent jiems, o ne remontams reikia skirti visą savo laisvą laiką arba gyventi be vaikų, jei tingisi

nu mane irgi labai nustebino, geriau gal tada isivaikinti jau uzaugintus is kart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 spalio 2021 - 19:04
Ir tokie nesiorientuojantys kainose aiškina apie meistrų samdymą statybose smile.gif))) vienas dalykas, kai vonia įrenginėjama "ant tuščio", kitas dalykas, kai perdaroma jau esama vonios patalpa. Bet gal jūs geriau žindykit ir tylėkit, nes akivaizdu gyvenime nesigaudot.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 18:35)
Ten auksine santechnika?

auksinė kainuotų pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 21:09)
Ir tokie nesiorientuojantys kainose aiškina apie meistrų samdymą statybose smile.gif))) vienas dalykas, kai vonia įrenginėjama "ant tuščio", kitas dalykas, kai perdaroma jau esama vonios patalpa. Bet gal jūs geriau žindykit ir tylėkit, nes akivaizdu gyvenime nesigaudot.

Nu tikrai nesigaudau. Vonia kuria irenginejau, tai reikejo siena isgriauti, dvi duris uzmuryti ten vidujee nieko neebuvo tik sienos ir senas slamstas. Tai visa slamsta isnesi, isdauzai, pravedi naujus vamzdius elektros laidus, po to sienos grindys nu ir statai. Ten nera kas veikt
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 19:16)
Nu tikrai nesigaudau. Vonia kuria irenginejau, tai reikejo siena isgriauti, dvi duris uzmuryti ten vidujee nieko neebuvo tik sienos ir senas slamstas. Tai visa slamsta isnesi, isdauzai, pravedi naujus vamzdius elektros laidus, po to sienos grindys nu ir statai. Ten nera kas veikt

dar vienas "nėra, ką veikt" biggrin.gif nei tu įrenginėjai reiškia, nei šnekėk. Vien tūliką perkelt į kitą vietą kiek kainuoja. O jis kalba apie kažkokios šūdvonės keitimą kažkokiam tvarte be šildomų grindų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 19 spalio 2021 - 19:40
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 21:39)
dar vienas "nėra, ką veikt" biggrin.gif nei tu įrenginėjai reiškia, nei šnekėk. Vien tūliką perkelt į kitą vietą kiek kainuoja. O jis kalba apie kažkokios šūdvonės keitimą kažkokiam tvarte be šildomų grindų.

Tulika perkelti yra vaiku zaidimas.
Kanalizacijos vamzdi naujai pravedi, po to salta vandeni.
Jei sildomos grindys, tai klausimas kaaip teen kas keiciasi. Ne gali tekti is naujo tas grindis perdet, kas 6 kvadratams yra juokas. 30 metru 16mm vamzdzio.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 19, 20:00)
Tulika perkelti yra vaiku zaidimas.
Kanalizacijos vamzdi naujai pravedi, po to salta vandeni.
Jei sildomos grindys, tai klausimas kaaip teen kas keiciasi. Ne gali tekti is naujo tas grindis perdet, kas 6 kvadratams yra juokas. 30 metru 16mm vamzdzio.

tai tik parodo, ant kiek nerauki situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 10 19, 20:14)
Papildyta:

auksinė kainuotų pigiau.

panasu, kad pati nesiorientuoji, kai moki 10k brangiau unsure.gif
Atsakyti