<p>Valgyt padaro, namus patvarko labai minimaliai, realiai jovalas visur: žaislai ir rūbai išmėtyti, voliojasi vaikų apgraužtas maistas ant žemės, kampuose virš metų kaba voratinkliai su musėmis, sanmazgas pusmetį nevalytas ir t.t. Neapsikentęs išvalau aš, bet manau kad ir taip daug darau. Sako kad neturi laiko, nes vaikai reikalauja daug dėmesio, mažasis visą laiką ant papo kaba. Neturi jokių ligų, sveikas vaikas, valgo gerai, bet yra įpratęs ant papo kabėt. Tai tuo metu facebooką scrolina, apie vaikus skaito.</p>
<p>Gauna išmokas už antrus motinystės metus ir už vaikus, už tuos pinigus šopinasi barboroje bei vinted. Visas kitas išlaidas dengiu aš.</p>
<p>Nenoriu nuvertint jos indėlio į vaikus, jis tikrai didelis, netgi per didelis. Terapeutė sakė kad mūsų vyresnėlyje mato superglobos požymių, t.y. kad stipriai persistengiam su vaikais.</p>
<p> </p>
<p>Apie darbą iš namų neromantizuokit, jei pačiai neteko to daryti. Jei pradedu 3 valandom vėliau, tai ir baigiu 3 valandom vėliau - 20val vakaro.</p>
<p>Į pareigas žiūriu paprastai: jei žmona 9 valandas "atidirba" su vaikais, o aš 9 valandas atidirbu darbe, tai visas likęs dienos laikas turi būti kažkaip padalintas stroikėms ir poilsiui. Kadangi žmona prie stroikių neprisideda, lieka man varyt pačiam, o galiausiai likt kaltam kad nepabūnu su šeima.</p>
<p> </p>
<p>Beje pinigų turime pakankamai. Nors ir tokiomis rinkos sąlygomis tai būtų investicinė nesąmonė, galėčiau dabar antrą namą nupirkt ir visus iškeldint, kol šitas statomas. Bet ji nenori, nes žino kad manęs iš vis nematytų. Šito namo parduot nebaigto irgi finansinės logikos nėra, nes daug kas yra ne tik kad neparemontuota, bet netgi išgriauta, kas stipriai muša kainą - daug prarastume.</p>
Jis nekabo, ji zindo, ji piena gamina, vaika zindo pagal poreiki kaip suprantu, ji super gerai elgesi, O jus labai nesupratingas, savim susirupines vyras. Leksa labai gerai parase, as dar abejojau jos zinute, bet ziuriu ji teisi, jus tikrai didelis egoistas. Jus rimtai norit, kad ji jum su statybom dar padetu?
Jus bent isivaizduojat, kas yra zindymas ir rupinimasis vaikais kiaura para?
Paimkit jus zmonos pareigas dienai, na zindymo neperimsit,bet vsia kita paimkit, ,eiskit jai pailseti.
Nekreipk demesio i kvailas terapeutes, matyt tarybiniu laiku poziuris i vaiksu, tipo paverks maziua i tualeta nores...
Jei zmona bus tik 9 val su vaikais, kas kitom valandom su jais bus ir juos priziures? Juk kudiki turit kaip suprantu.
Papildyta:
Moterys nevertina vyro darbo. As irgi galvojau, po to pasitvarkiau kad uzdirbti maziau bet tureti daug laisvo laiko. Kitaip - beprasmishka, nes baigsis blogai
Jau cia tai nusisnekejai, su kudikiu ant ranku, jai paciai paglabos reikia
O vyrai, kaip matau labai vertina moteru darba, taigi ji tik sedi ir skrolina fb Tokio visisko nesupratingumo, tai dar paieskoti reiktu, kaip pas ta vyra.