<p>Žindot ir jaučiatės šventa karve, bet delfio komentaruose turbūt pilat raudą kaip nesąžininga, kad moterys uždirba mažiau. O mažiau uždirba todėl, kad ir sugeba mažiau, nes per žindymus įgūdžiai atbunka. Vien dėl to yra didžiulės programos moterims reintegruoti į darbo rinką.</p>
<p>Mačiau jums galvelėje sumaištis, kaip čia dabar žmona žindo, o aš mišinukus naktim darau. Teko girdėti apie primaitinimą, kai motinai pieno nepakanka? Toks jausmas kad aš, būdamas vyru, daugiau apie žindimą suprantu nei jūs. Mūūū</p>
jei cia man, tai as jau seniai nebezindau ir niekad nieko panasaus del uzdarbio nesu sakiusi, man normalu, kad vyras uzdirba daugiau, ypac tuo metu, kai auginami mazi vaikai, nes jei nori kokybiskai auginti vaikus i karjera nesusitelksi. As apie 8 m "nedirbau", priziurejau vaikus, namus ir t.t. Dabar dirbu, turiu gana gera darba is namu, neblogai uzdirbu ir ne, del nieko neverkiu. Kai vaikai isejo i mokykla baigiau ne pacius lengviausius mokslus, tai vadinasi nelabai daug ka ten atbukino. Taigi dabar dirbu is namu, vezioju vaikus i mokykla 25 km, renovuojam nama, ikuriu darzus, sodinam medzius ir nesiskundziu, kad ka jau cia man daryti kaip baisiai sunkiai gyvenu...
Sneki kaip pensinike bobute prisiklausiusi mitu apie zindyma ir moteris priziurincias vaikus...
Tai yra visiskas briedas, misinukai ir yra priezastis, del ko truksta pieno, nes jis gaminasi zindant, jo netruksta, jei zindai pagal poreiki, na nebent vaikas turi kokiu sveikatos sutrikimu, per mazo svorio ar pan ir nesugeba zysti. Jau tikrai apie mane uz zindyma nezinai daugiau, nebent klaidingos info prisigaudes, isivaizduoji, kad kazka zinai.
O prielaidas darausi tik is to, ka rasai, ar jau pats pamirsai? sakei vaika vezi i darzeli , vakarais pasaka paskaitai, apie kudiki tik tiek parasei, kad nakti kazkada davei misinuka. Dabar jauciu tuoj gausis, kad tu abu vaikus priziuri 24/7, ir darba dirbi ir remontais uzsiimi ir zinoma namus tvarkai ir valgyti gamini
Bet tavo arogancija, negebejimas isiklausyti ir bendrauti, palaikyti pokalbi, isgirsti, ka tau sako pasnekovas, labai labai stipriai reziasi i akis.
Muu? ka cia turetu reiksti?