Aš irgi sutinku, kad reikia naują temą atidaryti
tai tieziog butina
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 08:57)
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 08:57)
Bet juk baigiasi agurku marinavimo sezonas
Nebent dalinsimes ispudziais apie gauta rezultata Apie skoni ir pan...
QUOTE(klaida @ 2008 09 09, 12:25)
Bet juk baigiasi agurku marinavimo sezonas
Norėjau paklausti kaip profesionalios marinuotojos
Ale turbūt būsiu truputį nusigrybavusi - marinuodama agurkus įdėjau mažulyčių morkyčių į kelis stiklainius. Nepradės man rūgti ? Gal truputį persistengiau su eksperimentais
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 13:40)
Ale turbūt būsiu truputį nusigrybavusi - marinuodama agurkus įdėjau mažulyčių morkyčių į kelis stiklainius. Nepradės man rūgti ? Gal truputį persistengiau su eksperimentais
Neturetu pradet rugti, jei darei viska kaip priklauso. As kazkada dedavau pjaustytus sviezius kopustus ir nieko nebudavo. Marinatui ir agurkams gera skoni priduodavo. O morkos mums nelabai patiko Per kietos buvo, tai daugiau nebezaidziu.
Dziunkos foto atrodo yra su morkytem. Atrodo labai graziai
QUOTE(klaida @ 2008 09 09, 13:51)
Neturetu pradet rugti, jei darei viska kaip priklauso. As kazkada dedavau pjaustytus sviezius kopustus ir nieko nebudavo. Marinatui ir agurkams gera skoni priduodavo. O morkos mums nelabai patiko Per kietos buvo, tai daugiau nebezaidziu.
Galėsiu ir aš savo foto įkelti (jau moku )
Aš jau turbūt paskutinį kartą šiais metais marinavau, nes jau derliaus kaip ir nebebus
O sudėjau į paskutinio marinavimo agurkus viską, ką tik turėjau ir pomidorus, ir paprikas, ir morkytes
O kas bus, kai pasibaigs šitas paskutinis penkiasdešimtas puslapis ? Kažkur prapuls tema, ar automatiškai prasitęs? Gal kam nors ir pasirodys kvailas šitas klausimas, bet man kaip naujokei, tai dar neteko pamatyti kas nutinka su tema, kai ji pasibaigia
Aš nenoriu kad prapultų visa šita auksinė informacija apie agurkų marinavimą, raugimą ir pan.
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 14:40)
O kas bus, kai pasibaigs šitas paskutinis penkiasdešimtas puslapis ? Kažkur prapuls tema, ar automatiškai prasitęs? Gal kam nors ir pasirodys kvailas šitas klausimas, bet man kaip naujokei, tai dar neteko pamatyti kas nutinka su tema, kai ji pasibaigia
Aš nenoriu kad prapultų visa šita auksinė informacija apie agurkų marinavimą, raugimą ir pan.
Niekur ta tema nedings, tik po truputi naujos temos ja nustums i Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Konservavimas gala Per paieska visada galesi ja rasti.
O gal kas nors sukurs sios temos tesini, tai ir toliau dalinsimes sekmemis ir nesekmemis, ismintimi ir semsimes nauju ideju
tuomet visos laukiam tęsinio ir kitais metais didelio derliaus
QUOTE(kriro @ 2008 09 09, 15:46)
tuomet visos laukiam tęsinio ir kitais metais didelio derliaus
Taip, bet dar reikia atlaisvinti stiklainius per ziema, kad turetumem kur vel agurkelius deti Pas mane pilnos lentynos rusyje O kur dar burokeliai marinuoti Kur juos reiks pastatyti
Na atidariau naują temą agurkų konservavimui, pabaikim šitą ir kraustomės į naują temą. Aš dar galvoju, gal reikėtų iš šitos temos sukelti į naują konservavimo receptus, bet labai neturiu laiko šitam darbukui. Gal kuri galėtumėt Kaip galvojat ?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.