Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Aš irgi sutinku, kad reikia naują temą atidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif tai tieziog butina

drinks_cheers.gif

QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 08:57)
Aš irgi sutinku, kad reikia naują temą atidaryti  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 08:57)
Aš irgi sutinku, kad reikia naują temą atidaryti  mirksiukas.gif

Bet juk baigiasi agurku marinavimo sezonas ax.gif
Nebent dalinsimes ispudziais apie gauta rezultata lotuliukas.gif Apie skoni ir pan...
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 09, 12:25)
Bet juk baigiasi agurku marinavimo sezonas  ax.gif
Nebent dalinsimes ispudziais apie gauta rezultata  lotuliukas.gif  Apie skoni ir pan...

Norėjau paklausti kaip profesionalios marinuotojos ax.gif
Ale turbūt būsiu truputį nusigrybavusi blink.gif - marinuodama agurkus įdėjau mažulyčių morkyčių į kelis stiklainius. Nepradės man rūgti g.gif ? Gal truputį persistengiau su eksperimentais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 13:40)
Ale turbūt būsiu truputį nusigrybavusi  blink.gif - marinuodama agurkus įdėjau mažulyčių morkyčių į kelis stiklainius. Nepradės man rūgti  g.gif ? Gal truputį persistengiau su eksperimentais  lotuliukas.gif

Neturetu pradet rugti, jei darei viska kaip priklauso. As kazkada dedavau pjaustytus sviezius kopustus ir nieko nebudavo. Marinatui ir agurkams gera skoni priduodavo. O morkos mums nelabai patiko schmoll.gif Per kietos buvo, tai daugiau nebezaidziu.
Dziunkos foto atrodo yra su morkytem. Atrodo labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 09 rugsėjo 2008 - 12:52
QUOTE(klaida @ 2008 09 09, 13:51)
Neturetu pradet rugti, jei darei viska kaip priklauso. As kazkada dedavau  pjaustytus sviezius kopustus ir nieko nebudavo. Marinatui ir agurkams gera skoni priduodavo. O morkos mums nelabai patiko  schmoll.gif  Per kietos buvo, tai daugiau nebezaidziu.
Dziunkos foto atrodo yra su morkytem. Atrodo labai graziai  thumbup.gif

Galėsiu ir aš savo foto įkelti (jau moku ) hihihi.gif
Aš jau turbūt paskutinį kartą šiais metais marinavau, nes jau derliaus kaip ir nebebus rolleyes.gif
O sudėjau į paskutinio marinavimo agurkus viską, ką tik turėjau biggrin.gif ir pomidorus, ir paprikas, ir morkytes lotuliukas.gif

O kas bus, kai pasibaigs šitas paskutinis penkiasdešimtas puslapis g.gif ? Kažkur prapuls tema, ar automatiškai prasitęs? Gal kam nors ir pasirodys kvailas šitas klausimas, bet man kaip naujokei, tai dar neteko pamatyti kas nutinka su tema, kai ji pasibaigia smile.gif

Aš nenoriu kad prapultų visa šita auksinė informacija apie agurkų marinavimą, raugimą ir pan. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 rugsėjo 2008 - 13:47
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 09, 14:40)
O kas bus, kai pasibaigs šitas paskutinis penkiasdešimtas puslapis  g.gif ? Kažkur prapuls tema, ar automatiškai prasitęs? Gal kam nors ir pasirodys kvailas šitas klausimas, bet man kaip naujokei, tai dar neteko pamatyti kas nutinka su tema, kai ji pasibaigia  smile.gif
Aš nenoriu kad prapultų visa šita auksinė informacija apie agurkų marinavimą, raugimą ir pan.  ax.gif

Niekur ta tema nedings, tik po truputi naujos temos ja nustums i Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Konservavimas gala mirksiukas.gif Per paieska visada galesi ja rasti.
O gal kas nors sukurs sios temos tesini, tai ir toliau dalinsimes sekmemis ir nesekmemis, ismintimi ir semsimes nauju ideju thumbup.gif
Atsakyti
tuomet visos laukiam tęsinio ir kitais metais didelio derliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 09, 15:46)
tuomet visos laukiam tęsinio ir kitais metais didelio derliaus biggrin.gif

Taip, bet dar reikia atlaisvinti stiklainius per ziema, kad turetumem kur vel agurkelius deti lotuliukas.gif Pas mane pilnos lentynos rusyje doh.gif O kur dar burokeliai marinuoti g.gif Kur juos reiks pastatyti g.gif
Atsakyti
Na atidariau naują temą agurkų konservavimui, pabaikim šitą ir kraustomės į naują temą. Aš dar galvoju, gal reikėtų iš šitos temos sukelti į naują konservavimo receptus, bet labai neturiu laiko šitam darbukui. Gal kuri galėtumėt mirksiukas.gif Kaip galvojat ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti