Čia ta nuotrauka truputi ne į temą. Nepykit Bandžiau išsiaiškinti kaip čia nuotraukas reikia įkelti nes ant to reikalo visai žalia esu
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 03, 18:43)
Čia ta nuotrauka truputi ne į temą. Nepykit Bandžiau išsiaiškinti kaip čia nuotraukas reikia įkelti nes ant to reikalo visai žalia esu
Nieko tokio Visos buvom naujokes
na va, pridariau vakar uspaskicho agurkų ir agurkų mišrainės, visas stalas nukrautas, kažin ar suvalgysim šiandien jau laukia paprikų eilė.. ir taip visą savaitę... jau kad užderėjo , tai ko gero pas visas šitų gėrybių
O gal galima būtų kaip nors panaikinti tą nuotrauką ? Tikrai labai norėčiau, kad jos čia neliktų, nes ji akis bado ir teršia forumą
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 10:38)
O gal galima būtų kaip nors panaikinti tą nuotrauką ? Tikrai labai norėčiau, kad jos čia neliktų, nes ji akis bado ir teršia forumą
Jei neklystu, tai per puse val. nuo zinutes parasymo, gali keisti trinti ir t.t. O dabar nezinau
QUOTE(klaida @ 2008 09 04, 12:09)
Jei neklystu, tai per puse val. nuo zinutes parasymo, gali keisti trinti ir t.t. O dabar nezinau
Na va, kaip gaila Tada merginos nepykit ant manęs už tą kliurką
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 12:26)
Na va, kaip gaila Tada merginos nepykit ant manęs už tą kliurką
taigi nieko tokio Iki temos uzdarymo liko tik 2 lapai. Kitoje temoje jau zinosi kas ir kaip.
Sekmes
O tai čia dar ir kažkoks temų uždarymas yra
Aš dabar išvis jaučiuosi tokia neišmanėlė
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 14:05)
O tai čia dar ir kažkoks temų uždarymas yra
Taip. 50 lapu ir psio poto vel galima atidaryti nauja tema-tesini.
Siulau paskaityti siuos skyrelius , daug ka suzinosi
QUOTE(klaida @ 2008 09 04, 16:07)
Taip. 50 lapu ir psio poto vel galima atidaryti nauja tema-tesini.
klaida, o kaip tu padarai va tokį tekstą kaip kad čia rašei "šiuos skyrelius" ant kurio užėjus nueini į kažkokį kitą puslapuką
Aš vakar puse dienos prasedėjau prie kompo beieškodama, bet neradau. Radau kaip reikia dėti nuotraukas
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 17:00)
klaida, o kaip tu padarai va tokį tekstą kaip kad čia rašei "šiuos skyrelius" ant kurio užėjus nueini į kažkokį kitą puslapuką
Aš vakar puse dienos prasedėjau prie kompo beieškodama, bet neradau. Radau kaip reikia dėti nuotraukas
Na mes cia ne i tema visai. Agurku konservavimo megejos uzpyks ant musu
Paskaityk tai ka nurodziau, ten tikrai rasi atsakymus.