Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Čia ta nuotrauka truputi ne į temą. Nepykit ax.gif Bandžiau išsiaiškinti kaip čia nuotraukas reikia įkelti nes ant to reikalo visai žalia esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 03, 18:43)
Čia ta nuotrauka truputi ne į temą. Nepykit  ax.gif  Bandžiau išsiaiškinti kaip čia nuotraukas reikia įkelti nes ant to reikalo visai žalia esu ax.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif Visos buvom naujokes mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, pridariau vakar uspaskicho agurkų ir agurkų mišrainės, visas stalas nukrautas, kažin ar suvalgysim ax.gif šiandien jau laukia paprikų eilė.. doh.gif ir taip visą savaitę... mirksiukas.gif jau kad užderėjo , tai ko gero pas visas šitų gėrybių biggrin.gif
Atsakyti
As irgi siandien su agurkais draugausiu. Jau pabodo, bet ka darysi, gal agurku paskutinis konservavimas siais metais.
Atsakyti
O gal galima būtų kaip nors panaikinti tą nuotrauką ax.gif ? Tikrai labai norėčiau, kad jos čia neliktų, nes ji akis bado ir teršia forumą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 10:38)
O gal galima būtų kaip nors panaikinti tą nuotrauką  ax.gif ? Tikrai labai norėčiau, kad jos čia neliktų, nes ji akis bado ir teršia forumą  verysad.gif

Jei neklystu, tai per puse val. nuo zinutes parasymo, gali keisti trinti ir t.t. O dabar nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 04, 12:09)
Jei neklystu, tai per puse val. nuo zinutes parasymo, gali keisti trinti ir t.t. O dabar nezinau  schmoll.gif

Na va, kaip gaila verysad.gif Tada merginos nepykit ant manęs už tą kliurką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 12:26)
Na va, kaip gaila  verysad.gif  Tada merginos nepykit ant manęs už tą kliurką  ax.gif

taigi nieko tokio mirksiukas.gif Iki temos uzdarymo liko tik 2 lapai. Kitoje temoje jau zinosi kas ir kaip.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
O tai čia dar ir kažkoks temų uždarymas yra g.gif
Aš dabar išvis jaučiuosi tokia neišmanėlė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 14:05)
O tai čia dar ir kažkoks temų uždarymas yra  g.gif
Aš dabar išvis jaučiuosi tokia neišmanėlė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip. 50 lapu ir psio cool.gif poto vel galima atidaryti nauja tema-tesini.
Siulau paskaityti siuos skyrelius , daug ka suzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 04, 16:07)
Taip. 50 lapu ir psio  cool.gif  poto vel galima atidaryti nauja tema-tesini.
Siulau paskaityti siuos skyrelius , daug ka suzinosi  4u.gif

klaida, o kaip tu padarai va tokį tekstą kaip kad čia rašei "šiuos skyrelius" ant kurio užėjus nueini į kažkokį kitą puslapuką ax.gif
Aš vakar puse dienos prasedėjau prie kompo beieškodama, bet neradau. Radau kaip reikia dėti nuotraukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 rugsėjo 2008 - 16:02
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 04, 17:00)
klaida, o kaip tu padarai va tokį tekstą kaip kad čia rašei "šiuos skyrelius" ant kurio užėjus nueini į kažkokį kitą puslapuką  ax.gif
Aš vakar puse dienos prasedėjau prie kompo beieškodama, bet neradau. Radau kaip reikia dėti nuotraukas  rolleyes.gif

Na mes cia ne i tema visai. Agurku konservavimo megejos uzpyks ant musu ax.gif
Paskaityk tai ka nurodziau, ten tikrai rasi atsakymus.
Atsakyti