QUOTE(dziunka @ 2008 08 27, 17:52)
siek tiek ,nesupratau uzpilinejimo budo
as marinuotu agurku nei vieno vandens lauk nepilu....arba as kazko nesupratau....
pilu lauk tik raugintu ,ta rauga po 3 dienu
Viska puikiai supratau del raugintų agurkų. Na kiekviena juk savaip darome. Aš marinuodama tik pirmą nupiltą vandenį naudoju, kažkaip įpratau antro vandens "neimti" todėl jį iš stiklainio išpilu į kriauklę ir iškarto užpilu užvirintu pirmuoju jau su marinato priedais. Nežinau pati kodėl taip darau, įprotis. Bet man regis marinatas lyg skaidresnis būna jei tik iš vieną kart nupilto darau.
Na, čia kiekvienos šeimininkės plonybės
QUOTE(klaida @ 2008 08 27, 19:31)
Man taip pat atrodo, kad skonio esme - marinate. O padarymo budas dideles itakos neturi. O gal as klystu?
Va va ir aš taip pamaniau, pažiurėsim žiemą. Logiškai galvojan turėtų gautis tokio pat skonio agurkai.