Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 18:49)
jie pamelynavo man iskarto kai nupilinejau.. manau cia del acto, kurio nevirinau ir ipyliau tiesiai i stiklaini o poto upyliau verdanciu marinatu, matyt sureagavo, gal neisaus  g.gif  smile.gif

as dabar pati net nuejau i rusi ,turiu dar nuo pernai metu agurku ,yra siek tiek su pamelusiais cesnakais.tai va bus jau antri metai ir stovi,ne ne , zieminiai cesnakai turi violetinio pigmento ,juo labiau buvo piltas actas jis tik paryskino pigmenta,na jei buvo uzpilta nors 3 sykius tikrai neisaus

dar galima viska taip pat tik pabandyti vasarini cesnaka ,jis nemelynuoja,nes jis baltas
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 26, 19:01)
as dabar pati net nuejau i rusi ,turiu dar nuo pernai metu agurku ,yra siek tiek su pamelusiais cesnakais.tai va bus jau antri metai ir stovi,ne ne , zieminiai cesnakai turi violetinio pigmento ,juo labiau buvo piltas actas jis tik paryskino pigmenta,na jei buvo uzpilta nors 3 sykius tikrai neisaus

dar galima viska taip pat tik pabandyti vasarini cesnaka ,jis nemelynuoja,nes jis baltas



uzpilinejau kaip visada, neturetu saut del sito. o cesnakai tiesiog sureagavo su actu, irgi taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 18:46)
o kaip su actu  g.gif

actą irgi matuoju ml, beje acto g beveik atitinka ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 08 26, 19:42)
actą irgi matuoju ml, beje acto g beveik atitinka ml  mirksiukas.gif


"beveik" tai reiskais busiu ciut acto siand i agurkus pripylus perdaug doh.gif na gal neblogai gausis nes siaip megstu "macnius" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 26 rugpjūčio 2008 - 18:47
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 19:46)
"beveik" tai reiskais busiu ciut acto siand  i agurkus pripylus perdaug  doh.gif  na gal neblogai gausis nes siaip megstu  "macnius"  smile.gif

jei pagal mano receptuka daret tai ten net turetu buti iki 180 ml
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 13:33)
ir dar kai kas  biggrin.gif  pamelynavo cesnakas agurkuose  blink.gif , kas cia per reakcija ir ar blogai  g.gif


ne kiek nepergyvenk del tu melynu cesnaku. taip reaguoja zieminiai cesnakai. jei desi vasarinius, jie nemelynuos. bet spalva jokios itakos konservuotoms darzovems tikrai neturi.
Atsakyti
O kokius jus cia agurkelius su slyvom daret? Kazkaip praziurejau g.gif

Gal kuri turi issisaugojus ir galetu mestelt dar karta i cia? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 08 25, 21:40)
Būtinai parašysiu wink.gif Atrodo gražiai  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 08 27, 00:48)

MIELOSIOS MAMYTES,
noriu jums pasiulyt ,MARINUOTU DARZOVIU RECEPTA
Morku, agurku, pomidoru.
marinatui:1l vandens,
1 stikline acto9% acto.
3saukstai cukraus,
Darzoves nuplauname.Morkas nuvalome ir nuplauname,nupjauname agurku galiukus,pomidorus subadome.Morkas apverdame su trupuciu cukraus.SUDEDAME ISTIKLAINIUS.Isverdame marinata ir supilame ant darzoviu.Paliekame 5min,.Tuomet marinata nupilame,uzverdame ir vel uzpilame ,3l talpos stiklainiuose nupilame dar kart a .pasterizuojame90 C temperaturoje .Is karto uzdarome metaliniais dangteliais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 08 27, 01:20)
MIELOSIOS MAMYTES,
noriu jums pasiulyt ,MARINUOTU DARZOVIU  RECEPTA
Morku, agurku, pomidoru.
marinatui:1l vandens,
1 stikline acto9% acto.
3saukstai cukraus,
Darzoves nuplauname.Morkas nuvalome ir nuplauname,nupjauname agurku galiukus,pomidorus subadome.Morkas apverdame su trupuciu cukraus.SUDEDAME ISTIKLAINIUS.Isverdame marinata ir supilame ant darzoviu.Paliekame 5min,.Tuomet marinata nupilame,uzverdame ir vel uzpilame ,3l talpos stiklainiuose nupilame dar kart a .pasterizuojame90 C temperaturoje .Is karto uzdarome metaliniais dangteliais. doh.gif

O druskos nereikia i marinata deti. g.gif
Atsakyti
Turiu pilną dubenį tokių paaugusių jau agurkų. Gal kas žinote kokį receptuką kur būtų galima kaip mišrainę iš jų užkonservuot žiemai?
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 26, 23:10)
O kokius jus cia agurkelius su slyvom daret? Kazkaip praziurejau  g.gif

Gal kuri turi issisaugojus ir galetu mestelt dar karta i cia?  flirt.gif

ypatingai skanus agurkai:
2 saukstai druskos
5 saukstai cukraus
3 arbat. sauksteliai citrinos rugsties okas nenaudoja citri. rugsies tai 180gr.acto
cia trilitriniam stiklainiui,arba 1,5 litro vandens
as uzpilu 3 kartus ,bet laikau tik po kelias minutes ir siltai nekloju,jie tada nesunta nebuna minksti
pabandykit nepasigailesit,beja sis receptas tinka ir kitom darzovem ,ir pomidoram pupelem,paprikai patisonam agurociam (kas megsta) man jie rauginti skanesni


o dar vietoj citrinos rugsties dedu 0,5litro kaukazo slyvaiciu,arba raudonuju serbentu irgi labai naturaliai skanu.pabandykite.
priedai :lauro lapai ,krapai, krienu lapai arba saknis cesnakai,kalendra,petrazole,garstyciu zirneliai, pipiru ir kvapiu ir juodu zirneliai ir gvazdikeliai
prasom,ragaukite
Papildyta:
QUOTE(stazyte @ 2008 08 27, 11:05)
Turiu pilną dubenį tokių paaugusių jau agurkų. Gal kas žinote kokį receptuką kur būtų galima kaip mišrainę iš jų užkonservuot žiemai?

6kg.agurku
2,5 svogunu
1stikl. cukraus
3saukstai druskos
1 stikl.acto
1stikl. aliejaus
viska uzpylus pastovetu kokias 6val sudeti i stikl. ir sterelizuoti
Atsakyti