QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 26, 23:10)
O kokius jus cia agurkelius su slyvom daret? Kazkaip praziurejau
Gal kuri turi issisaugojus ir galetu mestelt dar karta i cia?
ypatingai skanus agurkai:
2 saukstai druskos
5 saukstai cukraus
3 arbat. sauksteliai citrinos rugsties okas nenaudoja citri. rugsies tai 180gr.acto
cia trilitriniam stiklainiui,arba 1,5 litro vandens
as uzpilu 3 kartus ,bet laikau tik po kelias minutes ir siltai nekloju,jie tada nesunta nebuna minksti
pabandykit nepasigailesit,beja sis receptas tinka ir kitom darzovem ,ir pomidoram pupelem,paprikai patisonam agurociam (kas megsta) man jie rauginti skanesni
o dar vietoj citrinos rugsties dedu 0,5litro kaukazo slyvaiciu,arba raudonuju serbentu irgi labai naturaliai skanu.pabandykite.
priedai :lauro lapai ,krapai, krienu lapai arba saknis cesnakai,kalendra,petrazole,garstyciu zirneliai, pipiru ir kvapiu ir juodu zirneliai ir gvazdikeliai
prasom,ragaukite
Papildyta:
QUOTE(stazyte @ 2008 08 27, 11:05)
Turiu pilną dubenį tokių paaugusių jau agurkų. Gal kas žinote kokį receptuką kur būtų galima kaip mišrainę iš jų užkonservuot žiemai?
6kg.agurku
2,5 svogunu
1stikl. cukraus
3saukstai druskos
1 stikl.acto
1stikl. aliejaus
viska uzpylus pastovetu kokias 6val sudeti i stikl. ir sterelizuoti