Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

kas zinot ar 100g prilygsta 100 ml ? ax.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
ir dar kai kas biggrin.gif pamelynavo cesnakas agurkuose blink.gif , kas cia per reakcija ir ar blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 13:33)
ir dar kai kas  biggrin.gif  pamelynavo cesnakas agurkuose  blink.gif , kas cia per reakcija ir ar blogai  g.gif

.nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 13:33)
ir dar kai kas  biggrin.gif  pamelynavo cesnakas agurkuose  blink.gif , kas cia per reakcija ir ar blogai  g.gif

Man irgi pamelynavo, tai as juos isrinkau, nes vaizdelis tikrai buvo baisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 26, 14:14)
Man irgi pamelynavo, tai as juos isrinkau, nes vaizdelis tikrai buvo baisus smile.gif

na kas ten tokio, pas mane ne visai jau tokie skaisciai melyni biggrin.gif pamelynave, keliose bonkese irnesakyk.gif man svarbu kiad skanu butu o tas vaizdas.. aisku graziau kai grazu wub.gif
Atsakyti
O man kai pamelynavo tai ir issove sad.gif

O siaip tai as dariau bulgariskus, cia kazkuriam puslapyje dariau tai visiems labai patiko smile.gif
Atsakyti
stai agurku pomidoru asorti
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 25, 22:01)
cia tie su slyvaitem....jie man visai skanus ,nesijaucia tos sintetines rugsties

Tikiu 4u.gif Ech gaila ragaut, manau paliksim kokiai ypatingesnei progai, visgi vienas stiklainis tik ax.gif gaila, kad nepadariau dar kelių mažų, būtų paragavimui ax.gif o didelių jau nebuvo laisvų doh.gif

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 09:49)
kas zinot ar 100g prilygsta 100 ml ?  ax.gif  blush2.gif  doh.gif

prilygsta tik vandens g=ml, bet aš prilyginu agurkų marinavimui "sverdama" cukrų ir druską, visada matuoju su 100 ml stiklinėle ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 26, 17:46)
O man kai pamelynavo tai ir issove sad.gif

O siaip tai as dariau bulgariskus, cia kazkuriam puslapyje dariau tai visiems labai patiko smile.gif

as tai cesnako lukstais daziau velykinius kiausinius ,tai jie gavo melsvos spalvos ir jie patys turi melsvo pigmento ,o rugstis ji tik paryskino .....gal as klystu,taip galvoju ,nes man nei vienas pameles cesnakas neissove
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 08 26, 18:26)

prilygsta tik vandens g=ml, bet aš prilyginu agurkų marinavimui "sverdama" cukrų ir druską, visada matuoju su 100 ml stiklinėle  ax.gif

o kaip su actu g.gif
Atsakyti
Mano mama sake, kad gali agurkai neissilaikyt ir del to, kad turi but dedami vienos rusies agurkai i stiklaini. Na cia vienas is issovimu budu. Yra begales dar kitu.
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 26, 18:28)
as tai cesnako lukstais daziau velykinius kiausinius ,tai jie gavo melsvos spalvos ir jie patys turi melsvo pigmento ,o rugstis ji tik paryskino .....gal as klystu,taip galvoju ,nes man nei vienas pameles cesnakas neissove

jie pamelynavo man iskarto kai nupilinejau.. manau cia del acto, kurio nevirinau ir ipyliau tiesiai i stiklaini o poto upyliau verdanciu marinatu, matyt sureagavo, gal neisaus g.gif smile.gif
Atsakyti