QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 13:33)
ir dar kai kas pamelynavo cesnakas agurkuose , kas cia per reakcija ir ar blogai
.nieko tokio
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 13:33)
ir dar kai kas pamelynavo cesnakas agurkuose , kas cia per reakcija ir ar blogai
Man irgi pamelynavo, tai as juos isrinkau, nes vaizdelis tikrai buvo baisus
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 26, 14:14)
Man irgi pamelynavo, tai as juos isrinkau, nes vaizdelis tikrai buvo baisus
na kas ten tokio, pas mane ne visai jau tokie skaisciai melyni pamelynave, keliose bonkese man svarbu kiad skanu butu o tas vaizdas.. aisku graziau kai grazu
stai agurku pomidoru asorti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 25, 22:01)
cia tie su slyvaitem....jie man visai skanus ,nesijaucia tos sintetines rugsties
Tikiu Ech gaila ragaut, manau paliksim kokiai ypatingesnei progai, visgi vienas stiklainis tik gaila, kad nepadariau dar kelių mažų, būtų paragavimui o didelių jau nebuvo laisvų
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 09:49)
kas zinot ar 100g prilygsta 100 ml ?
prilygsta tik vandens g=ml, bet aš prilyginu agurkų marinavimui "sverdama" cukrų ir druską, visada matuoju su 100 ml stiklinėle
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 26, 17:46)
O man kai pamelynavo tai ir issove
O siaip tai as dariau bulgariskus, cia kazkuriam puslapyje dariau tai visiems labai patiko
O siaip tai as dariau bulgariskus, cia kazkuriam puslapyje dariau tai visiems labai patiko
as tai cesnako lukstais daziau velykinius kiausinius ,tai jie gavo melsvos spalvos ir jie patys turi melsvo pigmento ,o rugstis ji tik paryskino .....gal as klystu,taip galvoju ,nes man nei vienas pameles cesnakas neissove
QUOTE(Owly @ 2008 08 26, 18:26)
prilygsta tik vandens g=ml, bet aš prilyginu agurkų marinavimui "sverdama" cukrų ir druską, visada matuoju su 100 ml stiklinėle
o kaip su actu
Mano mama sake, kad gali agurkai neissilaikyt ir del to, kad turi but dedami vienos rusies agurkai i stiklaini. Na cia vienas is issovimu budu. Yra begales dar kitu.
QUOTE(dziunka @ 2008 08 26, 18:28)
as tai cesnako lukstais daziau velykinius kiausinius ,tai jie gavo melsvos spalvos ir jie patys turi melsvo pigmento ,o rugstis ji tik paryskino .....gal as klystu,taip galvoju ,nes man nei vienas pameles cesnakas neissove
jie pamelynavo man iskarto kai nupilinejau.. manau cia del acto, kurio nevirinau ir ipyliau tiesiai i stiklaini o poto upyliau verdanciu marinatu, matyt sureagavo, gal neisaus