Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Aaaa, na tada gal jau man ramiau truputi. Bet vis tik gaila, jei agurkai bus sugadinti
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:17)
Aaaa, na tada gal jau man ramiau truputi. Bet vis tik gaila, jei agurkai bus sugadinti

na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad schmoll.gif bet mano vyrui visai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad  schmoll.gif bet mano vyrui visai patiko ax.gif

Zinot, einu atsidarysiu stiklainiuka paragaut smile.gif man irgi smalsu koks ten ju skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad  schmoll.gif bet mano vyrui visai patiko ax.gif

Nu va, užmušei mano viltis angel_sadangel.gif . Nekenčiu minkštų agurkų schmoll.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:28)
Zinot, einu atsidarysiu stiklainiuka paragaut smile.gif man irgi smalsu koks ten ju skonis smile.gif

Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:30)
Nu va, užmušei mano viltis  angel_sadangel.gif . Nekenčiu minkštų agurkų  schmoll.gif
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos  rolleyes.gif

Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus! va tas tai man patinka, bet skonis kad kazkuo ypatingas butu tai nepasakyciau. As gal maziau dejau garstyciu, tai ju nelabai jauciasi, bet skonis kitoks nei kitu marinuotu agurku. Bet kad traskus tai liuks! Paziuresim kaip vyras ivertins, nes pas mane degustuotojas jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:33)
Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus!

Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis lotuliukas.gif , nes vienai minkšti, kitai traškūs gavosi g.gif
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:09)
Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis  lotuliukas.gif , nes vienai minkšti, kitai traškūs gavosi  g.gif
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka  rolleyes.gif

Kai paragausi, pranesk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 15:14)
Kai paragausi, pranesk smile.gif

Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:47)
Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?

As marinavau sestadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:00)
As marinavau sestadieni biggrin.gif

Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 16:05)
Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?

Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus ax.gif Paragausim kita stiklainiuka kada veliau.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:18)
Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus  ax.gif Paragausim kita stiklainiuka kada veliau.

o kaip sterilizavai - pylei tris kartus?
aš galvoju, gal kai kurie receptai gerai gaunasi pasirinkus būtent tam skirtą sterilizavimo būdą g.gif pvz. jei reikia kaitinti tai gerai gausis tik kaitinant, o ne pilstant ax.gif ar aš čia nusikalbu blush2.gif
Atsakyti