QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:17)
Aaaa, na tada gal jau man ramiau truputi. Bet vis tik gaila, jei agurkai bus sugadinti
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad bet mano vyrui visai patiko
QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad bet mano vyrui visai patiko
Zinot, einu atsidarysiu stiklainiuka paragaut man irgi smalsu koks ten ju skonis
QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad bet mano vyrui visai patiko
Nu va, užmušei mano viltis . Nekenčiu minkštų agurkų
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:28)
Zinot, einu atsidarysiu stiklainiuka paragaut man irgi smalsu koks ten ju skonis
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:30)
Nu va, užmušei mano viltis . Nekenčiu minkštų agurkų
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos
Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus! va tas tai man patinka, bet skonis kad kazkuo ypatingas butu tai nepasakyciau. As gal maziau dejau garstyciu, tai ju nelabai jauciasi, bet skonis kitoks nei kitu marinuotu agurku. Bet kad traskus tai liuks! Paziuresim kaip vyras ivertins, nes pas mane degustuotojas jis
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:33)
Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus!
Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis , nes vienai minkšti, kitai traškūs gavosi
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:09)
Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis , nes vienai minkšti, kitai traškūs gavosi
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka
Kai paragausi, pranesk
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 15:14)
Kai paragausi, pranesk
Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:47)
Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?
As marinavau sestadieni
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:00)
As marinavau sestadieni
Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 16:05)
Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?
Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus Paragausim kita stiklainiuka kada veliau.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:18)
Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus Paragausim kita stiklainiuka kada veliau.
o kaip sterilizavai - pylei tris kartus?
aš galvoju, gal kai kurie receptai gerai gaunasi pasirinkus būtent tam skirtą sterilizavimo būdą pvz. jei reikia kaitinti tai gerai gausis tik kaitinant, o ne pilstant ar aš čia nusikalbu