Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 23, 12:55)
Aij, sudejau cielus, nera jie labai dideli, tik kurie netilpo, tai perpjoviau. As dedu i 700 gr stiklainius. Nu tas marinatas nepasakyciau kad isvaizdus  g.gif Tikiuosi tai normalu  blink.gif kazkaip man baisu kad jie nestoves. Padariau tik 7 stiklainiukus tuos 700 gr. Laukiu kol praeis pusvalandis, ir dar kart uzvirinsiu, uzpilsiu ir gerai gal bus. Niekad neragavus karsto marinato, toks aitrokas gavosi. Dariau du litrus marinato, bet neisejo dviguba norma garstyciu is vieno indelio, tai trupuciu maziau garstyciu.

Vaizdelis isties nekoks, bet paskui nusistoves drumzles ant dugno mirksiukas.gif As ir dariau i 700 ml stiklainius. Tik paskui apverskit dangteliais i apacia ir siltai padekit kokiai parai. Man tai jie labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 23, 12:37)
Vaizdelis isties nekoks, bet paskui nusistoves drumzles ant dugno  mirksiukas.gif As ir dariau i 700 ml stiklainius. Tik paskui apverskit dangteliais i apacia ir siltai padekit kokiai parai. Man tai jie labai skanus  thumbup.gif

Aha, apverciau, ir uzklojau. Patikesim tavo zodziu kad jie skanus biggrin.gif Gal mazokai tu garstyciu g.gif aij, kaip pirmam kartui bus gerai.
Atsakyti
gal agurku ir pomidoru kartu marinavimo receptuka turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 23, 21:24)

toks:
2saukstai druskos
5 saukstai cukraus
150 gr acto arba 3 arbat,saukstel.citrinos rugsties
tris kartus uzpilu ir viskas
Atsakyti
Marinuoti pomidorai su agurkais
Reikia:agurkų, pomidorų.
Marinatui: 3 l vandens, 400 g acto, 250 g cukraus, 100 g druskos, pipirų, česnakų, krapų.
Agurkus ir pomidorus sudėti į paruoštus stiklainius, užpilti karštu marinatu ir sterilizuoti 10 minučių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 23, 21:24)

Darau viska taip pat kaip agurkus. Ir marinatas toks pats. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kam agurkų reikia? turiu atliekamų visą maišą - prisimarinavom, užsiraugėm ir dar liko - jau nebesuvalgom blush2.gif Agurkai auginti sode toliau nuo miesto. Atiduodu. Pasiimti reiktų iš Žaliakalnio ax.gif Rašykit į až arba skambinkit 860135004. smile.gif
Atsakyti
Panos, ar gaminote kas nors iš jūsų pagal čia pateiktą receptą (agurkų marinavimo) su garstyčiomis?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 10:52)
Panos, ar gaminote kas nors iš jūsų pagal čia pateiktą receptą (agurkų marinavimo) su garstyčiomis?

Kiek pamenu daug kas gamino. Ir rase kaip sekesi.
As vis nesiryztu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 08 25, 12:28)
Kiek pamenu daug kas gamino. Ir rase kaip sekesi.
As vis nesiryztu cool.gif

Mane "sutraumavo" tas skystis rudas unsure.gif . Na kažko panašaus ir reikėjo tikėtis, juk garstyčios tai neištirps vandeny be pėdsako kaip druska ar ar cukrus.
Atrodo klaikiai tie agurkai stiklainyje (jų nesimato per tą drumzliną skystį). Gal skonis ir bus superinis, bet vaizdas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 12:55)
Mane "sutraumavo" tas skystis rudas  unsure.gif . Na kažko panašaus ir reikėjo tikėtis, juk garstyčios tai neištirps vandeny be pėdsako kaip druska ar ar cukrus.
Atrodo klaikiai tie agurkai stiklainyje (jų nesimato per tą drumzliną skystį). Gal skonis ir bus superinis, bet vaizdas  blink.gif

Skaiciau, kad garstycios nusesti ant dugno turi. O del skonio nezinau. Kazkaip agurkai su garstyciom man nesiderina. schmoll.gif Ir kadangi neturiu laisvu stiklainiuku, tai siemet neeksperimentuosiu su garstyciom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 25 rugpjūčio 2008 - 12:15
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 10:52)

As bandziau si recepta, bet dar nesiryzau paragaut blush2.gif tos drumsles galutinai nenusesta, atrodo toks su nuosedom tas skystis vistiek. Nu vaizdelis kaip raugintu agurku. Reiks kuria diena jau paragaut. Tada pasakysiu ar man skanu smile.gif
Atsakyti