QUOTE(dziunka @ 2008 08 16, 12:57)
I raugintus agurkus grieztai dedu tik tuos kurie raugiant nepuna.
Kai paragausit ,noreciau kad ,parasytumet ar patiko
Sumąsčiau ir aš dar kelis stiklainius pasidaryt bandomųjų
Perskaičiau visas jūsų žinutes šioje temoj, kad nesikartoti su klausimai, bet keli klausimukai iškilo
O kokie lapai pūna, ko negalima dėti į rauginamus?
Ir kokius lapus geriau dėti: žalius ar džiovintus?
Ir dar labai sudomino marinuoti su slyvaitėm, kaip tik turim pora kibirų geltonųjų slyvaičių, tai irgi norėiau pabandyti. Ten pagal tą patį receptą? 2 v.š. druskos, 5v.š. cukraus, 0,5 L slyvaičių, priedai (lauro lapai ,krapai, krienu lapai arba saknis cesnakai,kalendra,petrazole,garstyciu zirneliai, pipiru ir kvapiu ir juodu zirneliai ir gvazdikeliai) ir viskas?
Ar pakaks rūgšties nuo slyvaičių? Šalto rūsio neturim, laikom namie
Ar tokiu atveju geriau pridėti pora šaukštų acto
Kaip manot?
Ir dar paskutinis klausimas
kokį skonį priduoda petražolės?
Niekada nedėjom