gal mane kas pataisys ,bet man atrodo kad kondensatas kuris pakyla ant dangtelio tampa nesterilus ,o toliau tokios gali buti pasekmes ,kaip siandien Greta77 rase ,kad turi problemeliu
O druska negali turėti įtakos? Aš visada darau su ta,iš popierinių pakelių.Vienais metais naudojau tą iš maišelių,tai agurkai buvo labai neskanūs.
tikra teisybė - konservuoti tinka tik akmens druska - užkonservavus su juoduota druska dažnai gaunasi š..
QUOTE(klaida @ 2008 08 22, 09:50)
Taip, druska su jodu netinka. Bet ir actas turi itakos. Kazkada pirkau, tai toks praskiestas vandeniu pasirode, kad siaubas Todel as visada naudoju acto rugsti 70%. Jos ir maziau reikia, ir skaniau (bent jau mums taip pasirode) gaunasi.
O aš paskutiniu metu tik citrinos rūgštį naudoju.
naudoju tik citrinos rugsti ,nors esu bandziusi, citrinos rugsti maisiau su actu,tai sakyciau visai nieko skonis....
QUOTE(nengamo @ 2008 08 22, 10:05)
O aš paskutiniu metu tik citrinos rūgštį naudoju.
Mums skonis nepatinka su citrinos rugstimi
QUOTE(nengamo @ 2008 08 21, 22:49)
O druska negali turėti įtakos? Aš visada darau su ta,iš popierinių pakelių.Vienais metais naudojau tą iš maišelių,tai agurkai buvo labai neskanūs.
Na va, dar viena priezastis kodel mano agurkai bala As naudoju joduota druska, ech... Snd nusipirkau jau paprastos, bet agurkai baigiasi pas mane Aciu didelis visoms, kurios dalijates patirtimi
QUOTE(klaida @ 2008 08 22, 10:34)
Mums skonis nepatinka su citrinos rugstimi
Seniau ir aš naudojau tik citrinos rūgštį, nes maniau, kad ji sveikiau už actą, bet kai sužinojau, kad citrinos rūgštis yra sintetinė, tai naudoju tik natūralų obuolių arba spirito actą.Be to su actu man skaniau.
kazkaip net susimasciau ,,,,daugeli metu visi kalbejo ,kad citrinos rugstis yra sveikiau ,o siandien, suzinojau,pasirodo,sintetika,,,,,jo
QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 15:51)
kazkaip net susimasciau ,,,,daugeli metu visi kalbejo ,kad citrinos rugstis yra sveikiau ,o siandien, suzinojau,pasirodo,sintetika,,,,,jo
Nu ir aš tą patį pagalvojau