Bludiju as graziai su savo agurkeliais Kaip ir minejau, tai siemet nemazai ju pabala, tai tempiu as tuos pabalelius is rusio namo ir valgom (skonis geras, tik rugstesni). Snd parsinesiau vel du sloikus drumzlinus, su vos vos papustais dangteliais. Taigi, idejau i saldytuva ir tie dangteliai vel normalus pasidare Vel nieko nesuprantu, sakau, gal cia actas kaltas, nes vienus dariau su iprastu, o kitus su obuoliu actu. Geriausiai stovi agurkai su garstyciomis
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 17:01)
Bludiju as graziai su savo agurkeliais Kaip ir minejau, tai siemet nemazai ju pabala, tai tempiu as tuos pabalelius is rusio namo ir valgom (skonis geras, tik rugstesni). Snd parsinesiau vel du sloikus drumzlinus, su vos vos papustais dangteliais. Taigi, idejau i saldytuva ir tie dangteliai vel normalus pasidare Vel nieko nesuprantu, sakau, gal cia actas kaltas, nes vienus dariau su iprastu, o kitus su obuoliu actu. Geriausiai stovi agurkai su garstyciomis
jusu vietoj atidaryciau ir dar karta uzvirciau ir uzpilciau
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 18:07)
jusu vietoj atidaryciau ir dar karta uzvirciau ir uzpilciau
Taip ir padarysiu, tik idomu kas cia su jais darosi. Jau kita karta, tai uzpylinesiu 3 kartus, kaip ir jus.
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 17:15)
Taip ir padarysiu, tik idomu kas cia su jais darosi. Jau kita karta, tai uzpylinesiu 3 kartus, kaip ir jus.
jie tiesiog nespejo issikaitinti vyksta rugimas ,reikia kuo greiciau tai daryti nes paskui jau jie bus nevalgomi ir labai smirdantys 2 kartus tuo paciu marinatu uzpilkit ,beja paragaukit pati marinata galten ko truksta tai dar galima damesti,
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 17:15)
Taip ir padarysiu, tik idomu kas cia su jais darosi. Jau kita karta, tai uzpylinesiu 3 kartus, kaip ir jus.
Gal per daug prikisi i stiklainius agurku?
Uzpilusi marinata, pabandyk palaikyti ilgiau, kol stiklainiai bus karsti. Blogiau nebus.
O kai uzdarai stiklainius, ar laikai (apvertusi zemyn dangteliais) siltai apdengtus stiklainius?
QUOTE(klaida @ 2008 08 21, 18:36)
Gal per daug prikisi i stiklainius agurku?
Uzpilusi marinata, pabandyk palaikyti ilgiau, kol stiklainiai bus karsti. Blogiau nebus.
O kai uzdarai stiklainius, ar laikai (apvertusi zemyn dangteliais) siltai apdengtus stiklainius?
Uzpilusi marinata, pabandyk palaikyti ilgiau, kol stiklainiai bus karsti. Blogiau nebus.
O kai uzdarai stiklainius, ar laikai (apvertusi zemyn dangteliais) siltai apdengtus stiklainius?
Siemet agurkiukus visai maziucius marinuoju, tai prikisu kiek lenda. Kai pirma karta uzpilu marinatu, tai laikau pusvalandi, tada vel uzvirinu, uzpilu ir uzsuku. Na, o tada apverciu ir siltai isuku Bala ne visi, o pavieniai sloikai
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 18:24)
Siemet agurkiukus visai maziucius marinuoju, tai prikisu kiek lenda. Kai pirma karta uzpilu marinatu, tai laikau pusvalandi, tada vel uzvirinu, uzpilu ir uzsuku. Na, o tada apverciu ir siltai isuku Bala ne visi, o pavieniai sloikai
tai gal dangteliai blogai uzsisuko?
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 19:42)
tai gal dangteliai blogai uzsisuko?
As ir taip maniau, bet dariau su rankomis uzdaromais (dangteliai visi nauji) ir su aparatu (senu, kuris tikrai gerai uzdaro), tai pabalo ir vienu, ir kitu. Mistika kazkokia. Jie tokie ciut paruge gaunasi, tai gal tikrai mazai pasikaitina Bet kiek skaiciau, tai dauguma taip daro ir jom viskas gerai gaunasi.
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 18:49)
As ir taip maniau, bet dariau su rankomis uzdaromais (dangteliai visi nauji) ir su aparatu (senu, kuris tikrai gerai uzdaro), tai pabalo ir vienu, ir kitu. Mistika kazkokia. Jie tokie ciut paruge gaunasi, tai gal tikrai mazai pasikaitina Bet kiek skaiciau, tai dauguma taip daro ir jom viskas gerai gaunasi.
man rodos mažai paskaitina. Aš visada pilu tris kartus ir stebiu ar pakeičia agurkai spalvą
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 18:49)
As ir taip maniau, bet dariau su rankomis uzdaromais (dangteliai visi nauji) ir su aparatu (senu, kuris tikrai gerai uzdaro), tai pabalo ir vienu, ir kitu. Mistika kazkokia. Jie tokie ciut paruge gaunasi, tai gal tikrai mazai pasikaitina Bet kiek skaiciau, tai dauguma taip daro ir jom viskas gerai gaunasi.
tai gal marinate truksta ko nors,t.y.atidaryti ir vel visko dadeti ,,,as deciau taip 1 sauksta nubrauta druskos ,3 cukraus ir citrinos rugsties arb,sauksteli arba 5 saustus acto
o paruge del to kad gal truksta rugsties....reikia pervirti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 20:13)
tai gal marinate truksta ko nors,t.y.atidaryti ir vel visko dadeti ,,,as deciau taip 1 sauksta nubrauta druskos ,3 cukraus ir citrinos rugsties arb,sauksteli arba 5 saustus acto
o paruge del to kad gal truksta rugsties....reikia pervirti
o paruge del to kad gal truksta rugsties....reikia pervirti
Manau, kad bus mazai pasikaitine, nes apatiniai agurkai ne visada buna pakeite spalva. Tik dabar issiaiskinau Marinata dariau is SM forumo, a la Uspaskicho: 1 saukstas druskos, 5 saukstai cukraus ir 100 g acto. Dar dariau su garstyciomis, tai tie puikiai laikosi, tik 1 sloikutis pasipute, bet gal blogai uzsuktas buvo.
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 21, 19:23)
Manau, kad bus mazai pasikaitine, nes apatiniai agurkai ne visada buna pakeite spalva. Tik dabar issiaiskinau Marinata dariau is SM forumo, a la Uspaskicho: 1 saukstas druskos, 5 saukstai cukraus ir 100 g acto. Dar dariau su garstyciomis, tai tie puikiai laikosi, tik 1 sloikutis pasipute, bet gal blogai uzsuktas buvo.
Na va, po truputi perprasi konservavimo gudrybes
Kiti kartai pasiseks geriau