Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Nome @ 2008 08 21, 10:45)
O kodėl tiek mažai skysčio 3-litriniame stiklainyje?


taip buna ,bet as visada pilu tiek ,kad net per virsu bega ,itariu kur .....buna kai perpiauni dideli agurka(o jei jis buvo tusciaviduris)is jo is bega rosolas ,nieko tokio ,kaip matot ir sia vasara atlaike ir net virsutiniu spalva nepasikeite
Papildyta:
dar norejau papildyti:
kurios raugins agurkus ,
jie kai rugs tai putos ,ir per virsu skystis begs ant stalo ,tai arba kazka patiesti reikia arba stiklainius i vienkartines lekstutes,ar siaip kokia tara
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 09:20)
(o stiklainiukus sterilizuoju mikrobangej),

Gal galima placiau apie toki sterilizavimo buda?
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 08 21, 11:04)
Gal galima placiau apie toki sterilizavimo buda?


isplaunu ir slapius sustatau ir kaitinu ,tiksliau dziovinu ,na jie tokie karsti buna kad traukiu su ranksluostuku telpa pas mane iki 6 stiklainiu ...nuo puslitriniu i ki vieno litro telpa ,na zodziu visus kuriuos sugebu ikisti,stiklainiai buna sausi kaitinu apie 4-5 min,pilnu rezimu........na reikia ziureti jei isdziuvo ,nera lasu tai naudojimui tinkamas,
Atsakyti
O gal galit pasidalinti, kaip jūs raugiat agurkus, greitam valgymui.Nes paskutinį kartą dariau, tai labai neskanūs jau buvo, mažai rūgšties, o daug druskos. Ir kaip juos vyras valgė doh.gif ? Norėtųsi saldžiagūgščių ax.gif .
Atsakyti
tipo malasolnije,dedu visas zoles ir tik druskos kad jaustusi ir uzpilu siltu vandeniu ,druska ismaisau ir jau po pusdienio jau valgau,kitokiu nesu dariusi
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 12:02)
taip buna ,bet as visada pilu tiek ,kad net per virsu bega ,itariu kur .....buna kai perpiauni dideli agurka(o jei jis buvo tusciaviduris)is jo is bega rosolas ,nieko tokio ,kaip matot ir sia vasara atlaike ir net virsutiniu spalva nepasikeite
Papildyta:
dar norejau papildyti:
kurios raugins agurkus ,
jie kai rugs tai putos ,ir per virsu skystis begs ant stalo ,tai arba kazka patiesti reikia arba stiklainius i vienkartines lekstutes,ar siaip kokia tara



Kodėl būna tuščiaviduriai?
Man močiutė sakydavo, kad reikia tą pačią dieną nuskintus agurkus dėti, kad nebūtų tuščiaviduriai.
Ar tiesa, kad nešaudytų dangtelių reikia dėti vienos rūšies agurkus?
mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2008 08 21, 14:24)
Kodėl  būna tuščiaviduriai?
Man močiutė sakydavo, kad reikia tą pačią dieną nuskintus agurkus dėti, kad nebūtų tuščiaviduriai.
Ar tiesa, kad  nešaudytų dangtelių  reikia  dėti vienos rūšies agurkus?
mastau.gif


ne netiesa ,dedu ka turiu ir kiek turiu darau ir keliu dienu guletus ir visokiu dydziu visokio storio ,net ta ZOZULIA agurkai kurie sako nestovi saudo pas mane jie stovi ,tik jie siek tiek minkstesni ,o dar rekomenduotina juos suvalgyti iki nauju metu
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 15:39)
ne netiesa ,dedu ka turiu ir kiek turiu  darau ir keliu dienu guletus ir visokiu dydziu visokio storio ,net ta ZOZULIA agurkai kurie sako nestovi saudo pas mane jie stovi ,tik jie siek tiek minkstesni ,o dar rekomenduotina juos suvalgyti iki nauju metu


O iš šiltnamio irgi tinka žiemai dėti? g.gif

Žiema ilgesnė už vasarą, viskas susivartoja, o savus valgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2008 08 21, 15:50)
O iš šiltnamio irgi tinka žiemai dėti?  g.gif

Žiema ilgesnė už vasarą, viskas susivartoja, o savus  valgyti  thumbup.gif


taip taip visus,ojus apie tuos ilguosius ZOZULIA?
ir tuos pjausciau 3-4 cm.ir tuos marinavau (ju nerauginkit)
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 17:00)
taip taip visus,ojus apie tuos ilguosius ZOZULIA?
ir tuos pjausciau 3-4  cm.ir tuos marinavau (ju nerauginkit)


Nezinau koks jų pavadinimas, sprindžio didumo (panašūs kaip darže).
Pasirodo viską galima dėti, tik reikia žinoti kaip.
Ačiū labai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 21:44)
Linkiu ir jums visoms skanių konservuotų produktų. ax.gif  ax.gif  ax.gif
jei kyla kokių klausimėlių ,prašom padėsiu ,nes yra daug plonybių..(su manim sutiks vyresnio amžiaus specialistes konservavime...

drinks_cheers.gif Sutinku su tavimi, kad yra visokiausiu niuansu konservavime.
Aciu Dziunka, viska iki smulkmenu papasakojo apie agurkeliu marinavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 08 21, 16:38)
drinks_cheers.gif  Sutinku su tavimi, kad yra visokiausiu niuansu konservavime.
Aciu Dziunka, viska iki smulkmenu papasakojo apie agurkeliu marinavima  4u.gif


Papildyta:
Jo jo konservuokit atvaziuosiu ragauti essen.gif( juokauju)
Atsakyti