QUOTE(norita @ 2008 08 21, 08:44)
Garstyčios tos papratos lietuviškos aštrios kur stiklainiukuose būna
Jei marinuoji labai didelius agurkus,tai gali pjaustyt,aš marinavau mažus tai nepjausčiau. Agurkus nuplikiau verdančiu vandeniu, į stiklainį pridėjau česnako,krapų,kelis pipirų grūdelius,užpyliau marinatu,palaikiau 10min,nupyliau vėl užvirinau,užpyliau ir užsukau.Viskas laukiam žienos ir valgom
Vat dėlmiltelių tai nežinau aš radau šitoj temelėj receptuką su garstyčiom iš indelio tai taip ir dariau
Jei marinuoji labai didelius agurkus,tai gali pjaustyt,aš marinavau mažus tai nepjausčiau. Agurkus nuplikiau verdančiu vandeniu, į stiklainį pridėjau česnako,krapų,kelis pipirų grūdelius,užpyliau marinatu,palaikiau 10min,nupyliau vėl užvirinau,užpyliau ir užsukau.Viskas laukiam žienos ir valgom
Vat dėlmiltelių tai nežinau aš radau šitoj temelėj receptuką su garstyčiom iš indelio tai taip ir dariau
Dabar viskas aišku
QUOTE(dziunka @ 2008 08 21, 09:15)
kai pirma karta is arbatinio?
cia ta prasme viena karta uzpylus,norit uzpilti dar karta?
jei taip tai pastovi kelias min.ir is stiklainio atgal i puoda uzverdat ir vel uzpilat
cia ta prasme viena karta uzpylus,norit uzpilti dar karta?
jei taip tai pastovi kelias min.ir is stiklainio atgal i puoda uzverdat ir vel uzpilat
Pirmą kartą užpilam su druska,o antrą kartą,supratau kad tą vandenuką išpilame lauk o užpilame šviežiu.Tai ir klausiau,ar antrą kartą užpilant šviežiu vandeniu reikia dėti druskos