dar turiu raugintu agurku receptuka:
i stiklainio apacia sudedu :krapai cesnako,krieno lapo juoduju serb.lapu vysniu lapu.dar butu gerai azuolo lapu ir 100gr. druskos
tada sukisu agurkus ,is krano uzpilu siltu vandeniu ismaisau druska ir laikau 3 paras siltai t.y. virtuvei, po triju paru ispilu vandeni lauk ir verdanciu is arbatinio uzpilu ir uzvakuoju.
na kartais apacioj stiklainio buna nuosedos baltos ,tai pries uzpilant jas is arbatinio verdanciu ipilu apie stikline praskalauju ir ispilu lauk ,o tada jau uzpilu.jei kas neturi kur salciau laikyti tai tuo paciu vandeniu kuriuo uzpylet tai dar karta ji uzvirinkit ir uzpilkit .pas mane stovejo ir kambary.
tai agurkai ,kurie jei ir pakeltu dangteli tai jie vistiek valgomi jei labai per rugstus juos galima gydyti idejus i paprasta vandeni su prieskon,ir palaikyti ,istrauks ir druska ir rugsti....o marinuoti jei jau issauna tai fu fu jie nevalgomi
beja taip rauginami ir agurociai,jie daug skanesni uz marinuotus ,kas megstate ir turite pabandykite tikrai skanu.
Papildyta:
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 20, 20:36)
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro
net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
perkeliau cia i si puslapi prasom pabandyti pagalmano recepteli....