Merginos užduosiu kvailoka klausimą, bet nežinau kiek laiko verdamas marinatas agurkam ar tik užvirus išjungti ar kaip?
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 20, 13:26)
sveikutes turiu agurku,bet nežinau kaip su jais ka nors skanaus padaryti.tie paprasti marinavimo budai jau atsibodo,o ir namiškius noriu nustebinti,gal ka patarsit?
Is cia prirasytos receptu kruvos tikrai gali ka nors issirinkti
QUOTE(norita @ 2008 08 19, 22:52)
Agurkai su garstyčiom:
1litrui vandens reikia: 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė acto,3 šaukštai druskos ir 5 šaukštų garstyčių(ne grūdelių bet košės iš stiklainiukų)
1litrui vandens reikia: 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė acto,3 šaukštai druskos ir 5 šaukštų garstyčių(ne grūdelių bet košės iš stiklainiukų)
Ačiū labai O kaip toliau? Ar reikia juos pjaustyt? O garstyčios tai čia tos paprastos lietuviškos aštrios?
QUOTE(Okei @ 2008 08 20, 13:27)
Merginos užduosiu kvailoka klausimą, bet nežinau kiek laiko verdamas marinatas agurkam ar tik užvirus išjungti ar kaip?
tik uzverda ir uzpili
stai kaip atrodo trilitriniam rauginti agurkai,o kitas tai su cili pipiriuku irgi priduoda ,gera skoni
As siandien su anyta dar marinavau pagal savajai recepta, bet noriu tu su garstyciom, tai poryt gal jau pabandysiu
o as turiu garstyciu milteliu ar tinka ir koks kiekis?
QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 16:38)
stai kaip atrodo trilitriniam rauginti agurkai,o kitas tai su cili pipiriuku irgi priduoda ,gera skoni
Atrodo , bet kodėl su pomidorais agurkėliai žalesni? gal pagal kitokį būdą daryta?
QUOTE(Linyt @ 2008 08 20, 20:18)
Atrodo , bet kodėl su pomidorais agurkėliai žalesni? gal pagal kitokį būdą daryta?
ten trilitriniam agurkai kurie rauginami 3dienas ir uzpilami ,o ten agurkai su pomidorais marinuoti ir buvo tik uzpilti,dar karsti.del to ir skiriasi ,rytoj ir tie marinuoti pakeis spalva siek tiek tiek
QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 21:25)
ten trilitriniam agurkai kurie rauginami 3dienas ir uzpilami ,o ten agurkai su pomidorais marinuoti ir buvo tik uzpilti,dar karsti.del to ir skiriasi ,rytoj ir tie marinuoti pakeis spalva siek tiek tiek
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 20, 20:36)
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
as kai 3 dienas juos palaikau tai ta skysti ispilu lauk,,,,o uzpilu verdanciu vandeniu is arbatinio ir uzvakuoju,
o cia pagal mano recepta?
nors jei stovi ,tai kad ir balzganas vanduo nieko tokio
o skonis?ar cia pirmi metai?
na cia irgi siandien uzpilti vanduo gal siek tiek pasikeis ,bet as tuo paciu nepilu ,del to taip ir atrodo,ten kazkuriam puslapi as idejau nuotraukyte ,kaip atrodo 3 dienu rauginti ,bet dar nebuvo nupilti
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 20, 21:36)
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
O kaip reikia daryti raugintus agurkėlius žiemai? Prašau papasakoti, kažkaip nesusidūriau