Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Merginos užduosiu kvailoka klausimą, bet nežinau kiek laiko verdamas marinatas agurkam blush2.gif ar tik užvirus išjungti ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 20, 13:26)
sveikutes smile.gif  turiu agurku,bet nežinau kaip su jais ka nors skanaus padaryti.tie paprasti marinavimo budai jau atsibodo,o ir namiškius noriu nustebinti,gal ka patarsit?

Is cia prirasytos receptu kruvos tikrai gali ka nors issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 08 19, 22:52)
Agurkai su garstyčiom:

1litrui vandens reikia: 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė acto,3 šaukštai druskos ir 5 šaukštų garstyčių(ne grūdelių bet košės iš stiklainiukų)

Ačiū labai aciuks.gif O kaip toliau? Ar reikia juos pjaustyt? O garstyčios tai čia tos paprastos lietuviškos aštrios?
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 20, 13:27)
Merginos užduosiu kvailoka klausimą, bet nežinau kiek laiko verdamas marinatas agurkam  blush2.gif ar tik užvirus išjungti ar kaip?  blush2.gif

tik uzverda ir uzpili
Atsakyti
stai kaip atrodo trilitriniam rauginti agurkai,o kitas tai su cili pipiriuku irgi priduoda ,gera skoni
Atsakyti
As siandien su anyta dar marinavau pagal savajai recepta, bet noriu tu su garstyciom, tai poryt gal jau pabandysiu smile.gif
Atsakyti
o as turiu garstyciu milteliu ar tinka ir koks kiekis?
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 16:38)
stai kaip atrodo trilitriniam rauginti agurkai,o kitas tai su cili pipiriuku irgi priduoda ,gera skoni


Atrodo thumbup.gif , bet kodėl su pomidorais agurkėliai žalesni? g.gif gal pagal kitokį būdą daryta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2008 08 20, 20:18)
Atrodo  thumbup.gif  , bet kodėl  su pomidorais  agurkėliai  žalesni?  g.gif  gal pagal kitokį  būdą daryta? g.gif

ten trilitriniam agurkai kurie rauginami 3dienas ir uzpilami ,o ten agurkai su pomidorais marinuoti ir buvo tik uzpilti,dar karsti.del to ir skiriasi ,rytoj ir tie marinuoti pakeis spalva siek tiek tiek
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 20, 21:25)
ten trilitriniam agurkai kurie rauginami 3dienas ir uzpilami ,o ten agurkai su pomidorais marinuoti ir buvo tik uzpilti,dar karsti.del to ir skiriasi ,rytoj ir tie marinuoti pakeis spalva siek tiek tiek


niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro sad.gif net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.

Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 20, 20:36)
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro sad.gif  net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.

Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...

as kai 3 dienas juos palaikau tai ta skysti ispilu lauk,,,,o uzpilu verdanciu vandeniu is arbatinio ir uzvakuoju,

o cia pagal mano recepta?
nors jei stovi ,tai kad ir balzganas vanduo nieko tokio

o skonis?ar cia pirmi metai?

na cia irgi siandien uzpilti vanduo gal siek tiek pasikeis ,bet as tuo paciu nepilu ,del to taip ir atrodo,ten kazkuriam puslapi as idejau nuotraukyte ,kaip atrodo 3 dienu rauginti ,bet dar nebuvo nupilti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 20 rugpjūčio 2008 - 19:46
QUOTE(Jurapelius @ 2008 08 20, 21:36)
niekaip nesuprantu kodel tie rauginti tokie skaidrus? Man visada tas skystimas balzganas pasidaro sad.gif  net tada kai bandziau tris dienas palaikyti, vel ta pati nupilti uzvirinti ir vel uzpylus uzsukti.

Gal as ka netaip darau? noreciau tureyi ir rauginu agurku...


O kaip reikia daryti raugintus agurkėlius žiemai? Prašau papasakoti, kažkaip nesusidūriau bigsmile.gif
Atsakyti