Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 19, 17:59)
Sakykit, o tie Uspaskicho agurkai, tai prieksoniu ten reikia kokiu det? nes recepte radau tik parasyta, kad 5 saukstai cukraus, 1 saukstas druskos, 100 g acto. Ir uzpilt marinatu ir viskas, ar kaitint dar stiklainius su uzpiltu marinatu?

as tai dedu 2 vysniu lapus,2 j.serbentu lapus,garstyciu grudeliu,krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,6 pipiriukus kvepenciuosiusir lauro lapeli,tik ne 3 kartus uzvirinu bet tik du.labai mano vyrams patiko
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2008 08 19, 19:45)
as tai dedu 2 vysniu lapus,2 j.serbentu lapus,garstyciu grudeliu,krapo stiebeli su nedideliu ziedynu,6 pipiriukus kvepenciuosiusir lauro lapeli,tik ne 3 kartus uzvirinu bet tik du.labai mano vyrams patiko

I marinuotus agurkus vysniu ir serbentu lapai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 19 rugpjūčio 2008 - 19:00
QUOTE(klaida @ 2008 08 19, 19:36)
Labai graziai atrodo. O koki skoni agurkams duoda slyvaites g.gif  Taip dar nedariau, reiktu viena stiklainiuka pabandymui padaryti mirksiukas.gif

Jie vietoj acto ar citrinos rugsties.tik 3 litriui 0,5litro slyvaiciu,jie gaunasi svelniai saldziarugksciai(jei pagal mano recepta darysit)
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 19, 20:02)
Jie vietoj acto ar citrinos rugsties.tik 3 litriui 0,5litro slyvaiciu,jie gaunasi svelniai saldziarugksciai(jei pagal mano recepta darysit)

Tai marinata verdi tik is druskos ir cukraus, be acto? Ir pora kartu uzpilineji?
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 08 19, 20:16)
Tai marinata verdi tik is druskos ir cukraus, be acto? Ir pora kartu uzpilineji?

taip bet as 3 kartus uzpilu,,,bet jo tie uzpilimai labai greiti maksimum 3-5 min begyje

taip tik druska ir cukrus

o acta tik misrainese naudoju ,visur kitur cirinos rugsti

o po nupilimo paragaukit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 19 rugpjūčio 2008 - 20:28
QUOTE(klaida @ 2008 08 19, 21:00)
I marinuotus agurkus vysniu ir serbentu lapai?  g.gif

KAI ISVERDU MARINATA TIE LAPAI DUODA TIK SKONI,O UZPILU AGURKUS JAU BE JOKIU ZALUMYNU,TIK JEI KOKS PIPIRIUKAS AR GARSTYCIU GRUDELIS PLAUKIOJA,tik agurkai ir skaidrus marinatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 08 18, 14:13)
Agurkėliai su garstyčiom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dariau ir jau labai rūpėjo paragauti, tai palaukėm keletą dienų ir paragavom. Tik iš pradžių truputėlį nerimavau dėl marinato, toks drumzlinas buvo, bet paskui nusistovi ir agurkėliai liuks.

Nu niekaip nerandu to recepto su garstyčiom ax.gif Gal galėtumėt mestelt blush2.gif Labai jau norisi pabandyt pasidaryt tokių smile.gif
Atsakyti
palieku visua lapus ir prieskonius nieko neismetu
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 19, 16:59)
Sakykit, o tie Uspaskicho agurkai, tai prieksoniu ten reikia kokiu det? nes recepte radau tik parasyta, kad 5 saukstai cukraus, 1 saukstas druskos, 100 g acto. Ir uzpilt marinatu ir viskas, ar kaitint dar stiklainius su uzpiltu marinatu?

Aš dėjau prieskonių į marinatą(česnako,lauro lapelių, krapų ir pipirų) tik man biškutį per saldūs jie blush2.gif Antrą kartą kai dariau dėjau mažiau cukraus mirksiukas.gif Nekaitinau, tik marinatu užpyliau du kartus.

QUOTE(nengamo @ 2008 08 19, 22:41)
Nu niekaip nerandu to recepto su garstyčiom  ax.gif Gal galėtumėt mestelt  blush2.gif  Labai jau norisi pabandyt pasidaryt tokių smile.gif

Agurkai su garstyčiom:

1litrui vandens reikia: 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė acto,3 šaukštai druskos ir 5 šaukštų garstyčių(ne grūdelių bet košės iš stiklainiukų)
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 19, 22:41)
palieku visua lapus ir prieskonius nieko neismetu

Ir as nieko neismetu, o kaip ismesti, negi is naujo agurkus perdesi, juk daugiausia viskas ant dugno ir viduryje.
Atsakyti

Sveikos mamos, esu naujoke bet receptuku pasidalinsiu smile.gif
Reikes 4kg agurkų, 100 gr. druskos, 100 gr. cukraus, 2 šaukštai maltų piprų, 2 šaukštai išspaustų česnakų, stiklinė acto ir aliejaus. Bet aliejaus tai mažiau as dedu ,agurkus reikia supjaustyti grezineliais.
Viską palaikyt kokią valandą,su uzpiltu karstu marinatu, tada sudėjus į stiklainius pakaitint 15 min. ax.gif Gaunasi astroki, bet prie mesytes kaip tik!
Atsakyti
sveikutes smile.gif turiu agurku,bet nežinau kaip su jais ka nors skanaus padaryti.tie paprasti marinavimo budai jau atsibodo,o ir namiškius noriu nustebinti,gal ka patarsit?
Atsakyti