QUOTE(neringute22 @ 2008 08 16, 12:31)
taip ir padariau, turejau tik 6kg agurkeliu, padariau 2trilitrinius ir kelis puslitrius, kuriuos reikes atsidaryt uz keliu dienu, tai reiskai po savaites
pabandziau pagal toki recepta, mociutes agurkai labai patinka
ant 3l stiklainio
2kg agurku
krapai, pipirai, krienai,cesnakai,lauro lapeliu - visko po nedaug
ir viska uzpilu verdanciu rassolu:
1.5l vandens
2v.saukst.druskos
1v.saukst.cukraus
5v.saukst.acto (atskirai pilt nevirinant)
gaunasi skanumelis pagal si recepta, tik vat idomu tos zalumynu proporcijos
dejau pvz. 4cesnako skilt. ant trilitrinio
pabandziau pagal toki recepta, mociutes agurkai labai patinka
ant 3l stiklainio
2kg agurku
krapai, pipirai, krienai,cesnakai,lauro lapeliu - visko po nedaug
ir viska uzpilu verdanciu rassolu:
1.5l vandens
2v.saukst.druskos
1v.saukst.cukraus
5v.saukst.acto (atskirai pilt nevirinant)
gaunasi skanumelis pagal si recepta, tik vat idomu tos zalumynu proporcijos
dejau pvz. 4cesnako skilt. ant trilitrinio
as irgi panasiu turiu recepteliu,cia parasiau isskirtinius uz kuriuos gaunu komplimentus
Is tikruju niekada zalumynu neskaiciuoju, kiek turiu kaip gaunasi ,jei mazai tai ta skeltele smulkinu,labai ypatinga skoni visiems agurkams priduoda krienu saknis ,jei turit galimybe iskasti kur nors ,ir petrazole.I raugintus agurkus grieztai dedu tik tuos kurie raugiant nepuna.
Kai paragausit ,noreciau kad ,parasytumet ar patiko