Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

As dedu tik cesnako, kvepianciuju pipiru ir spec. prieskoniu agurku konservavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 19:18)
As dedu tik cesnako, kvepianciuju pipiru ir spec. prieskoniu agurku konservavimui  4u.gif

O kaitint stiklainiu su agurkais ir marinatu nereikia kaitint? ar tik uzpili marinatu, uzdarai ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 16:06)
Garstycios turi buti is stiklainiuko, kose. As sveciuose tokiu agurkeiliu valgiau, tai vos su sloiku neprarijau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  As ir is pradziu issigandau, kad tiek cukraus, bet paemiau ir pabandziau. Marinatas tikrai skanus gavosi  drinks_cheers.gif

Reiks pameginti kelis mazus stiklainiukus padaryti. rolleyes.gif Tikiuosi patiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 19:18)
As dedu tik cesnako, kvepianciuju pipiru ir spec. prieskoniu agurku konservavimui  4u.gif

as ir gundausi pasidaryt tokiu agurkeliu.vis darau pagal savo tradicini 5litram vandens:1st.druskos.1,5st.cukraus,0,5lacto,prieskoniu,viska kaitinu iki 75laipsniu
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 08 05, 21:12)
O stai mano siu metu agurkeliai. Dazniausiai pjaustau, kad ziema paprasciau butu lotuliukas.gif Del skonio idedu pomidoriuka ir svoguniuka. Jie priduoda gera skoni marinatui thumbup.gif

O koki marinata uzpili ant supjuastytu toki pat kaip nepjaustytiem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 07 30, 20:07)
As ir noreciau paklausti  mirksiukas.gif  Tuos pirktinius prieskonius dedate i marinata ar tiesiai i sloikus  g.gif  As dedu i sloikus ir tik tada pilu marinatu. Keli sloikai pabalo, tai visko prisigalvojau. Si karta bandau prieskonius apkaltint  lotuliukas.gif

As visuomet dedu i marinata mirksiukas.gif ir tik kai uzverda supilu i stiklainius kartu su marinatu, pernai keli stiklainiai nestovejo turejau itarimo del to jog dejau ne stambia druska o smulkia su jodu doh.gif , siemet taipat kelis stiklainius padariau su smulkia ir taipat nestovi,pabalo mazdaug per 2 savaites, padariau isvada jo marinavimui tinka tik STAMBI druska nors seip maistui as jos nenaudoju smile.gif gal kam bus naudnga ir si info 4u.gif

beje siuo marinatu uzmarinavau ir kalafiorus, dar i agurku stiklainius dedu cesnako(svoguno nebandziau) pipiriuko, itariu ir paprika taip uzmarinavus stoetu,kelis stiklainius uzmarinavau supjauscius riekutem agurkus viskas puikiai laikosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2008 08 01, 11:45)
As taip ir padariau, idejau spec. prieskoniu marinavimui.O tai obuoliu acto kiek pili? 1 l.vandens? Koki puse stiklines? g.gif

na viska pagal celycusu resepta dedu nera skirtumo ar obuoliu ar iprastinis dariau su abiem,gaunasi puikiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 05, 15:12)
Sunku issirinkti sau tinkama recepta, idomu kokio skonio tie agurkiukai gaunasi  g.gif , man siaip patinka maziau rugstesni, kazin kuris receptas man tiktu  blink.gif

calycusu receptas manau tau tiktu, gaunasi traskus saldziarugsciai, man labai super, vyras negali valgyt rugsciu produktu bet situos valgo kuo puikiaisiai,ir niekuom nesiskundzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2008 08 06, 20:45)
O koki marinata uzpili ant supjuastytu toki pat kaip nepjaustytiem g.gif

Taip, marinatas toks pats. Pas mane silpnas, tai gaunasi tokie labai mazai marinuoti.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 06, 20:26)
O kaitint stiklainiu su agurkais ir marinatu nereikia kaitint?  ar tik uzpili marinatu, uzdarai ir viskas?

Uzpilu verdanciu marinatu ir sloikus pridengiu dangteliais. Palaikau apie pusvalandi ir nupilu. Marinata vel uzvirinu ir pilu, uzsuku ir dar siltai parai padedu.
Atsakyti
na o as bandziau visaip uzpilt nupilt vel uzvirt uzpilt ir uzsukt,bandziau sumest agurkus i marinata minute kita palaikyt isgriebt sukist i stiklainius uzvirt marinata ta pati ir uzpilt ir visiskai paprastai kai nera laiko zaist vina kart uzvirta marina uzpiliu gaunasi visiskai taipat, variantu daug kaip juos uzdaryt,o gaunasi viskas taipat rolleyes.gif
Atsakyti
mergaitės o jus matuojate vandeni kiekvienam agurkų stiklainiui, kad žinotumėt kiek dėti acto cukraus ir TT...
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 08 07, 17:13)
mergaitės o jus matuojate vandeni kiekvienam agurkų stiklainiui, kad žinotumėt kiek dėti acto cukraus ir TT...
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai???  doh.gif

As tai darau taip: pridedu agurku i stiklainius ir pilu paprasta vandeni.Po to ji nupilu kur nors ir pamatuoju . Tada ant to kiekio ir dedu visus produktus ir verdu marinata.Kad nepriruktu, truputi dapilu virsaus, bet po to visalaik buna per daug blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 07 rugpjūčio 2008 - 16:24
QUOTE(glossi @ 2008 08 07, 15:21)
As tai darau taip: pridedu agurku i stiklainius ir pilu paprasta vandeni.Po to ji nupilu kur nors ir pamatuoju . Tada ant to kiekio ir dedu visus produktus ir verdu marinata.Kad nepriruktu, truputi dapilu virsaus, bet po to visalaik buna per daug  blush2.gif

taip ir a6 darau drinks_cheers.gif
Atsakyti