QUOTE(eimi @ 2006 08 21, 17:21)
o gal kas susidūrėt su karstelėjusiais agurkais?
kažin ar yra koks būdas tam kartumui panaikint? įtariu, kad net neverta vargt konservuojant, nes tas kartumas nepradings, ania
kažin ar yra koks būdas tam kartumui panaikint? įtariu, kad net neverta vargt konservuojant, nes tas kartumas nepradings, ania
kaip tik išsigelbėjimas yra konservavimas-visiškai dingsta, taip pat ir iš raugintų agurkų
QUOTE(alaz @ 2006 08 21, 23:10)
Iki virimo vandens puode ar stiklainije?
dažniausiai kaitina iki kol stiklainyje bus apie 90-95 laipsniu. Tai beveik iki virimo stiklainyje. o kad tokia temp. atsirastų, vanduo puode turi pavirti kurį laiką. Aš tai viską kaitinu iki kol daržovės spalvą pakeičia