Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu prajuokinai...ne musmires gi valgė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 11:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu prajuokinai...ne musmires gi valgė  biggrin.gif

Man tie juodi grybai, tai brrrr.... biggrin.gif
Gal del to, kad mes ju niekada nerinkdavom, tik baravyrus, umedes ir kelmučius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2021 - 11:43
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 13:41)
Man tie juodi grybai, tai brrrr....  biggrin.gif
Gal del to, kad mes ju niekada nerinkdavom, tik baravyrus, umedes ir kelmučius.

tai nedaug grybų pažįsti tuomet biggrin.gif nes juodyja kiškiabaravykiai, raudonikiai, žydukai. Labai skanūs mirksiukas.gif Dar mėlynuoja rudmėsės. Aš kokių 20 rūšių pažįstu biggrin.gif Nors valgomų yra kur kas daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 12:36)
tai nedaug grybų pažįsti tuomet  biggrin.gif  nes juodyja kiškiabaravykiai, raudonikiai, žydukai. Labai skanūs  mirksiukas.gif  Dar mėlynuoja rudmėsės. Aš kokių 20 rūšių pažįstu  biggrin.gif  Nors valgomų yra kur kas daugiau  rolleyes.gif

Ne grybautoja esmi biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar net is vis nevalgem tu grybu smile.gif vakar tik isviriau, kur jau cia ant nakties valgysi toki sunku maista biggrin.gif

Siaip daug grybu pazinojau mirksiukas.gif ir cia 98% duodu, kad silbaravykiai mirksiukas.gif Kai nuvire jie balti pasidare mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi panašiausi į šilbaravykius. rolleyes.gif Aš tai rezgu planą chuliganą, kad miškan ryt nulėkt...ne kiek grybaut, bet faina juk, spalvota wub.gif
Atsakyti
O aš!!! O aš!!! biggrin.gif as ryt vaika parsivezu kelioms dienoms namo. Valio!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 16:01)
O aš!!! O aš!!!  biggrin.gif  as ryt vaika parsivezu kelioms dienoms namo. Valio!!!!  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi gerai biggrin.gif
parsitysiau svogūnėlius iš NOjaus sėklų...dabar galvoju, jomajo, kur tiek susodinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 15:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif irgi gerai  biggrin.gif
parsitysiau svogūnėlius iš NOjaus sėklų...dabar galvoju, jomajo, kur tiek susodinsiu  tongue.gif

As siemkas biggrin.gif padžiovinau. Žiūrėsim ar isdygs pavasarį
Atsakyti
tai jei buvo subrendę išdygs, kur dings biggrin.gif Laukiu systros... įsukau į keliuką, policija stovi, kažką medžioja... nu ir aš kiton pusėn kelio atsistojau... biggrin.gif... matyt nepatogiai pasijuto, išxažiavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 18:27)
tai jei buvo subrendę išdygs, kur dings  biggrin.gif  Laukiu systros... įsukau į keliuką, policija stovi, kažką medžioja... nu ir aš kiton pusėn kelio atsistojau...  biggrin.gif... matyt nepatogiai pasijuto, išxažiavo  tongue.gif

Pagalvojo, kad tu is organų ir juos seki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 21:15)
Pagalvojo, kad tu is organų ir juos seki  biggrin.gif

bigsmile.gif aina jie šikt su visais organais biggrin.gif blyn, drėgna kaime, vėsokoka bus miegot... jaučias, kad bus stipri šalna šiąnakt... nušaldys visas mano gėles... unsure.gif
Atsakyti