nu prajuokinai...ne musmires gi valgė
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 11:33)
nu prajuokinai...ne musmires gi valgė
Man tie juodi grybai, tai brrrr....
Gal del to, kad mes ju niekada nerinkdavom, tik baravyrus, umedes ir kelmučius.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 13:41)
Man tie juodi grybai, tai brrrr....
tai nedaug grybų pažįsti tuomet nes juodyja kiškiabaravykiai, raudonikiai, žydukai. Labai skanūs Dar mėlynuoja rudmėsės. Aš kokių 20 rūšių pažįstu Nors valgomų yra kur kas daugiau
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 12:36)
tai nedaug grybų pažįsti tuomet nes juodyja kiškiabaravykiai, raudonikiai, žydukai. Labai skanūs Dar mėlynuoja rudmėsės. Aš kokių 20 rūšių pažįstu Nors valgomų yra kur kas daugiau
Ne grybautoja esmi
Mes dar net is vis nevalgem tu grybu vakar tik isviriau, kur jau cia ant nakties valgysi toki sunku maista
Siaip daug grybu pazinojau ir cia 98% duodu, kad silbaravykiai Kai nuvire jie balti pasidare
Siaip daug grybu pazinojau ir cia 98% duodu, kad silbaravykiai Kai nuvire jie balti pasidare
man irgi panašiausi į šilbaravykius. Aš tai rezgu planą chuliganą, kad miškan ryt nulėkt...ne kiek grybaut, bet faina juk, spalvota
O aš!!! O aš!!! as ryt vaika parsivezu kelioms dienoms namo. Valio!!!!
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 16:01)
O aš!!! O aš!!! as ryt vaika parsivezu kelioms dienoms namo. Valio!!!!
irgi gerai
parsitysiau svogūnėlius iš NOjaus sėklų...dabar galvoju, jomajo, kur tiek susodinsiu
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 15:15)
irgi gerai
parsitysiau svogūnėlius iš NOjaus sėklų...dabar galvoju, jomajo, kur tiek susodinsiu
As siemkas padžiovinau. Žiūrėsim ar isdygs pavasarį
tai jei buvo subrendę išdygs, kur dings Laukiu systros... įsukau į keliuką, policija stovi, kažką medžioja... nu ir aš kiton pusėn kelio atsistojau... ... matyt nepatogiai pasijuto, išxažiavo
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 18:27)
tai jei buvo subrendę išdygs, kur dings Laukiu systros... įsukau į keliuką, policija stovi, kažką medžioja... nu ir aš kiton pusėn kelio atsistojau... ... matyt nepatogiai pasijuto, išxažiavo
Pagalvojo, kad tu is organų ir juos seki
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 08, 21:15)
Pagalvojo, kad tu is organų ir juos seki
aina jie šikt su visais organais blyn, drėgna kaime, vėsokoka bus miegot... jaučias, kad bus stipri šalna šiąnakt... nušaldys visas mano gėles...