tai kiek pamenu ankstesnis irgi lauko blūdas buvo
QUOTE(lututė @ 2021 10 07, 11:19)
tai kiek pamenu ankstesnis irgi lauko blūdas buvo
??
Giega, rimtai jus metat gyvunus lauk, kai jie jums nusibosta?
Kaio as galvojau, kad pirmas buvo prisiglaudes katinas, is kažkur atejes.
Soriukas, man reikia laiko, as truputeli pasitrauksiu.
Nemesiu, o isleidiu i lauka ganytis Hal labiau issilakstys
Senas katinas irgi eidavo i lauka, bet toliau kiemo niekur nenueidavo
Senas katinas irgi eidavo i lauka, bet toliau kiemo niekur nenueidavo
Bleeeeeeeeeeet giega.. eik tu pyyyyyyzdum.
Tu neisivaizduoji kokiose kanciose as buvau. Tas pusvalandis man dadejo ne viena zila plauka.
As supratau, kad ismesi su visam i kiemą
Plėšiausi tarp isejimo is mamku ir likimo. Man gyvunu tema yra labai jautri. As pagalvoju rimtai uzsiimti RSPCA ateityje.
Išgasdinai..fjuuuuuu....
Tu neisivaizduoji kokiose kanciose as buvau. Tas pusvalandis man dadejo ne viena zila plauka.
As supratau, kad ismesi su visam i kiemą
Plėšiausi tarp isejimo is mamku ir likimo. Man gyvunu tema yra labai jautri. As pagalvoju rimtai uzsiimti RSPCA ateityje.
Išgasdinai..fjuuuuuu....
bl, burbe, prajuokinai, čiut nesystelėjau
Oooooi...nigovoriiiiiii....
Turiu tokia pazustama, ji gerus 10m vegetare del to, kad gaila phaunamu gyvunu. Planuoja ir zuvues atsisakyt, bet dar neiseina. O medos nevalgyt pradejo, po kazkokios kaidos, kai rode kaip tdn skerdzia vuska..
Kol dirbi. Eini , nieko, tik prisedi ir tooookua pavargus pasijauciu.. neislipu is masinos
Kol dirbi. Eini , nieko, tik prisedi ir tooookua pavargus pasijauciu.. neislipu is masinos
ai. Išsip**sinėjimas...nu žiauru, bet gyvenimas toks ir tiek.Vat papultų negyvenamon salon-savo rankutėm paskerstų didžioji vegetarė. Bent jau aš - tikrai. Nes išgyvenimo instinktas stipresnis. Visoki -izmai iš gero gyvenimo, kai subinės pilnos, būna.
Aš ir nusikalus...bet blyn, reik rašyt, o tai nespėsiu į terminus...
Aš ir nusikalus...bet blyn, reik rašyt, o tai nespėsiu į terminus...
Labas rytas,
atėjo penktadienis
Labukas
NA ka,penktadienis..Ir aisku 17h deviveris Nu kaip gi be jo
Musu lakinio staliuko apacia biski apsidauze..JAu kad pirkom naujas sofas,tai ziurinejom ir staliuko naujo..Nu bet arba kaina virs 1000 arba per mazi,arba lievi...Tai nupirkau juoda nagu laka ir padaziau nelabai matomoj vietoj..Nu visai gerai gavos Apdazysiu visus tuos nudauzymus ir nereiks keist staliuko,nes sitas forma,dydziu ir patogumu-idealus
Musu lakinio staliuko apacia biski apsidauze..JAu kad pirkom naujas sofas,tai ziurinejom ir staliuko naujo..Nu bet arba kaina virs 1000 arba per mazi,arba lievi...Tai nupirkau juoda nagu laka ir padaziau nelabai matomoj vietoj..Nu visai gerai gavos Apdazysiu visus tuos nudauzymus ir nereiks keist staliuko,nes sitas forma,dydziu ir patogumu-idealus
QUOTE(giega @ 2021 10 08, 10:11)
Labukas
aš irgi šiandien iki 18 val dirbu...reiks lėkt zovada, nes užsukt reik namo, o paskui spėt seskę nuo plento pasiimt...mašina pakrauta kaip reik-100ltr žemių, skalbiniai, dar augalų dasidės, tašė maisto...kažkur dar seskę reiks sodint Dar prisipyliau pilną baką kuro - vešiu sesę poryt namo, tai jaučiasi, kad mano Aurytė kaip tankas...fokusas biškį stipresnis buvo...
Tai aišku, kam pirkeliot, jei galima pataisyt...ir taip teršiam su besaikiu vartojimu
QUOTE(giega @ 2021 10 08, 08:11)
Labukas
Gyva!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 10 08, 08:37)
aš irgi šiandien iki 18 val dirbu...reiks lėkt zovada, nes užsukt reik namo, o paskui spėt seskę nuo plento pasiimt...mašina pakrauta kaip reik-100ltr žemių, skalbiniai, dar augalų dasidės, tašė maisto...kažkur dar seskę reiks sodint Dar prisipyliau pilną baką kuro - vešiu sesę poryt namo, tai jaučiasi, kad mano Aurytė kaip tankas...fokusas biškį stipresnis buvo...
Tai aišku, kam pirkeliot, jei galima pataisyt...ir taip teršiam su besaikiu vartojimu
As ir geriau paziuresiu, kaip pataisyti, nei naują pirkti.