Ai,vis kazkas idomiau Sukt galva ka nupirkt uz 20-30 sv dovanu(1vnt ta prasme) irgi yra reikalu
O cia tai pirstines,tai kojines,tai sampunas,dusui,skutimosi,svogeriui zaisliukas ant eglutes,kriksto dukrai irgi Visokiu kremuku,lupdaziuku,dezodorantu Svarinej buna skeciai po 1£,tai irgi paemiau As jau 2m toki turiu,neluzta,o jei ir sulus,negaila Turi suniuka,tai ir jam nupirkau zaisliuka,ipakuosiu svogeriui,parasysiu-siandien dovana pasidalink su artimu
DAr aisku kazka is daiktu dapirksiu,paskui dar saldainiai,maziukai alhogolio buteliukai Nu visai fainai turetu but
Tik idomu ar viska iskart atidarys ar saziningai kasdiena As tai viska ant karto atidaryciau
Isvare MB dyzelio.JAm reik is vienos konkrecios koloneles,turi jos kortele..Bet jei vdrug negaus,tai pravaziuoja dar dvi,kazkurioj tikrai bus Tiek,kad tuose jau uz savus pinigus piltis reikia..Atiduoda,bet eik,prasinek..TAi ziurek pamirso,tai su laiku pats pamirsti atsiimt...
As ir radau antra kolonele pusiaukeleje, bet nestojau. Numojau ranka. Pagalvojau, paprasysiu vyro, kad is garazo parnestu kanistra, tai ryt poryt ir masina uzsipilsiu kur nors ir kanistra tuo paciu.
nenervuokit panos, nes aš dar nieko neturiu
Nu, man dar vyro gimtadieniui reikia kazka nupirkti. Neisivaizduoju ką.
Nu kad anksti dar Jei nebuciau sugalvojus to advento kalendoriaus,tai as net nesidairyciau jokiu dovanu Perku visada beveik paskutine minute Sitas tik kad issiust anksciau noresiu,lapkricio pabaigoj...
KAip idomiai,Sm veikia,Delfi veikia,o FB neveikia...
Uzsipyle MB toj reikiamoj kolonele Leidzia uz 30sv...Prisipyle tiek,nuejo moket,sako-man reik daugiau,kompanijos masina,daug vazineju..Sako geliu apvaziuot rata ir vel atvaziuot,nu bet koks tikslas...TAi leido iskar dar uz 30£ uzsipilt
Papildyta:
Mes kazkaip nesidovanojam viens kitam dovanu...Sudniekiu ir taip pilna,o jei kazka brangaus..Nu negaliu ir as taip paimt is biudzeto kelis simtus ir nupirkt kazka...TAi gimtadienio proga mes LEIDZIAM sau nusipirkt ta kazka brangaus TAi pvz koks telikas Grandineles,auskarai..VA auskarai-nupirko man su deimantais,o man nepatiko,kiti grazesni buvo Nesem keist,pati rinkaus Tai koks tikslas Ar MB norejo tokios apyrankes Kaip ir zinojau kokios,galejau nupirkt,bet ejom kartu ir issirinko visai kita
Vnz-dovana nuo manes buna-apsokineti sveciai
KAip idomiai,Sm veikia,Delfi veikia,o FB neveikia...
Uzsipyle MB toj reikiamoj kolonele Leidzia uz 30sv...Prisipyle tiek,nuejo moket,sako-man reik daugiau,kompanijos masina,daug vazineju..Sako geliu apvaziuot rata ir vel atvaziuot,nu bet koks tikslas...TAi leido iskar dar uz 30£ uzsipilt
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 04, 18:03)
Nu, man dar vyro gimtadieniui reikia kazka nupirkti. Neisivaizduoju ką.
Mes kazkaip nesidovanojam viens kitam dovanu...Sudniekiu ir taip pilna,o jei kazka brangaus..Nu negaliu ir as taip paimt is biudzeto kelis simtus ir nupirkt kazka...TAi gimtadienio proga mes LEIDZIAM sau nusipirkt ta kazka brangaus TAi pvz koks telikas Grandineles,auskarai..VA auskarai-nupirko man su deimantais,o man nepatiko,kiti grazesni buvo Nesem keist,pati rinkaus Tai koks tikslas Ar MB norejo tokios apyrankes Kaip ir zinojau kokios,galejau nupirkt,bet ejom kartu ir issirinko visai kita
Vnz-dovana nuo manes buna-apsokineti sveciai
neveikia ir fb ir mesendžeris.Su grupioke pasikalbėjom telefu, kažkas pasauliniam tinkle. Klausiau paskaitos įrašą, tai taip miegas suėmė, kad vos nuo kėdės nenuvirtau
jetus, kokia nesąmonė tas normavimas...bet aišku, kai yra panika, tai visi pilasi reikia ar nereikia
jetus, kokia nesąmonė tas normavimas...bet aišku, kai yra panika, tai visi pilasi reikia ar nereikia
Labas rytas
Labukas
Mano darbo sav prasideda nemazai siandien..149.. Na bet valgyt padaryta, skubet nera kur Ryt noreciau nagus nulekt susitvarkyt..
Mano darbo sav prasideda nemazai siandien..149.. Na bet valgyt padaryta, skubet nera kur Ryt noreciau nagus nulekt susitvarkyt..
ogo, nu daug, daug čia tau stotelių...
Ryte trevkėj buvau, dar darban pavėlavau bet niekas nematė Mūsų trenerė atostogauja, tai vedė kita - jogą,tai visai patiko. Mano nugarai ypač... Va išėjo trenerė, kur vedė kalanetiką, ir man vėl "parėjo" nugara...pasirodo, pratimų rūšis irgi turi didelę reikšmę...
Ryte trevkėj buvau, dar darban pavėlavau bet niekas nematė Mūsų trenerė atostogauja, tai vedė kita - jogą,tai visai patiko. Mano nugarai ypač... Va išėjo trenerė, kur vedė kalanetiką, ir man vėl "parėjo" nugara...pasirodo, pratimų rūšis irgi turi didelę reikšmę...
As tai kanistra benzinui jau turiu masinoje. Sakiau siandien anksciau kelsius, kad pries darba kur eileje pastoveti Aha...aha...suskambo laikrodis, perstaciau velesniam laikui ir niekur nenuvaziavau
duodi tu...aš prabundu prieš žadintuvą dažniausiai ir jau nebesilepinu.O jei suskamba žadintuvas, tai daugiausiai , ką sau leidžiu - minutę pasirąžyt
Prisipirkau chrizantemų ir viržių , reiks kapinėse pamainyt gėles...dar du maišai žemių važinėjasi su manim - vienos šilauogėms, kitos rožių dengimui...žo, varysiu kaiman savaitgalį apsikrovus bele kaip
Prisipirkau chrizantemų ir viržių , reiks kapinėse pamainyt gėles...dar du maišai žemių važinėjasi su manim - vienos šilauogėms, kitos rožių dengimui...žo, varysiu kaiman savaitgalį apsikrovus bele kaip
Eina namas...toks vejas, kad net sitoks didelis laivas siubuoja nevazmoznai, tuoj juros liga susirgsiu
Jau rytai tamsesni, o as pelėda. Prasideda mano zombiavimo laikotarpis
Jau rytai tamsesni, o as pelėda. Prasideda mano zombiavimo laikotarpis