Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu kaip fainai...ten dar šilta turbūt rolleyes.gif Aš trevkėn mėginsiu ryt ryte varyt, nes kitu laiku nebeištaikau per mokslus ir reikalus rolleyes.gif
Atsakyti
25-28 biggrin.gif Bet toks zakon podlasti...Nuo sestad iki antrad rodo lietu,grynai tas kelias dienas mes ten ir busim...Nu gal dar pasikeis...Be to to lietaus rodo 40-50%..TAi gal palis truputi ir bus geras oras mirksiukas.gif Pirma kart kai vaziavom,tai visokios Ikejos,baldai,telikai...Antra karta sventem draugelio gimke,tai ir nelabai kur pavazinejom,tai va si karta planuojam biski aplinka apziuret biggrin.gif Nes matem tik savo vietini pliaza ir rozini ezera biggrin.gif
Atsakyti
Jo, jau zmones pradejo keliauti. O kainos tai tik augs, nes zmonems kazkaip reikia atsigauti po dvieju metu turistu nebuvimo.

Atsakyti
VA pirkom i Alikante,skrydis uz 6d,bilietai po 40£ zmogui i abi puses...Kitai sav ir panasi kaina buvo..O va,jei imt dar uz savaites,kaina jau i viena puse virs 100,nes prasideda vaiku atostogos biggrin.gif
Atsakyti
tai kainos visur auga, ne vien turizmo sektoriuj... rolleyes.gif
oi, kaip skaniai pavalgiau...man mat maistas yr sezoninis, dabar nė už ką šaltibarščių nenorėčiau...bet va raugintų kopūstų sriuba su šonkauliais ir neluptom bulvėm šiam sezonui-pats tas wub.gif
Atsakyti
Saltibarsciai ir man grynai vasaros maistas smile.gif ir net ne visos, o tik kai karsta biggrin.gif
As burokeliu sriubos Isviriau pries gyma biggrin.gif dabar issimaudau, pavalgau ir varysiu iki centriuko.
Sugalvojau kad seses seimai i LT vietoj Kalediniu dovanu padarysiu ala advento kalendoriu, Pripakuosiu daug skirtingu dovaneliu, surasysiu dienas ir lai dziaugias kasdien mirksiukas.gif Tai va, reik pradet pirkt po biski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 10 04, 15:04)
Saltibarsciai ir man grynai vasaros maistas smile.gif ir net ne visos, o tik kai karsta  biggrin.gif
As burokeliu sriubos Isviriau pries gyma  biggrin.gif dabar issimaudau, pavalgau ir varysiu iki centriuko.
Sugalvojau kad seses seimai i LT vietoj Kalediniu dovanu padarysiu ala advento kalendoriu, Pripakuosiu daug skirtingu dovaneliu, surasysiu dienas ir lai dziaugias kasdien  mirksiukas.gif Tai va, reik pradet pirkt po biski biggrin.gif

kai fainai...nu tu prigalvoji visokio gėrio biggrin.gif
reik važiuot pas klientę...o jau kaip tingiu... tongue.gif
Atsakyti
As tai siandien po darbo varysiu i benzo kolonele, maciau ryte prie darbo dirba, tikekimes nebus uzsidarius rolleyes.gif
Atsakyti
Londoniskese jau viskas OK su benzu dyzeliu mirksiukas.gif JAu ir koloneles visos dirba,ir eiliu nebera..VA demesio i kainas neatkreipiau,neaktualu man biggrin.gif

Apejau darg pardziu biggrin.gif Pripirkau visokiu smulkmenu tam advento kalendoriui biggrin.gif Sunkiausia nupirkt vyrams..Nes ziuriu iki 1£ dovanas..Juk po 25 kiekvienam bus smile.gif TAi duso gelis,sampunas,skutimuisi biggrin.gif Svigeris prozektorius megsta,tai paemiau maziuka biggrin.gif Vnz jau kazkur po 7-8 dovaneles kiekvienas turi biggrin.gif
Atsakyti
nu tu giega duodi biggrin.gif labai fainai sugalvojai biggrin.gif
nu o aš kai visada bėgtele biggrin.gif tuoj jungsiuos į virtualų susitikimą su grupioke dėl namų darbo ax.gif
Atsakyti
Laiko turejau, apejau pamazu svarines, Primarka, toki The Range- ten visko nuo paveikslu iki baldu, nuo buitines chemijos iki kalediniu zaisliuku smile.gif tan nupirkau eglutes zaisliuka stiklini plaktuka smile.gif kmesiu i grupe smile.gif labai prikolnai atrido, o svigeris statybinjnkas ;)
Atsakyti
Nu , giega, tu cia uzsimojai biggrin.gif su tomis dovanomis.

As jau supirkus.

Bet tai kaip keista..kompaktinė pudra is Indijos atėjo, bet tik i rankas atiduos, nors lengviausiai galejo prakisti pro laiškinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 spalio 2021 - 18:41