Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

PenCija biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Sestadienis,bet grozis neleidzia pailset biggrin.gif Varau 8h pas kosmetologe biggrin.gif Blyn,pamirsau jau kelintas kartas cia...Dar uzsisakau kokiu vitaminu kauke ir uzteks tam kartui mirksiukas.gif
Marti su sunum i darbus irgi iseina,liks MB su mazaja biggrin.gif Ta jau atsikelus,o jis dar miega biggrin.gif biggrin.gif

Siandien rodo 100% lietu visa diena..VAkar irgi taip rode biggrin.gif ir is ryto pyle taip nelbogai...Jau net pasiruosus dirbt slapia buvau..O praktiskai nuo pirmo stopo kai nustojo,tai nei laso ir nebeiskrito biggrin.gif Saulyte sviete,net akinius nuo saules uzsidejau biggrin.gif TAi gal ir siandien taip neatspes oro biggrin.gif Nupirkom vakar 2 tuos tomahaukus,bet vienas jau virs kilo biggrin.gif Tai MB nusprende tik 1 kept,kita i kamera ikiso..As vis tiek nevalgau,o jam su draugeliu uzteks mirksiukas.gif Mums moterims zuvies istrauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Negerai, negerai, kad lis. As buvau nusprendusi rūkinti žuvį mad.gif
Atsakyti
prisigėriau... labanakt biggrin.gif
Atsakyti
As irgi biggrin.gif
Atsakyti
labs iš ryto. Kaip blaivinykės ir pijokės laikosi? Kaip tingiu šiandien... nu ką, apsitvarkyt, susidėt ir namo biggrin.gif
Atsakyti
As tai siandien dirbu, gert negaliu biggrin.gif
Atsakyti
užuojauta biggrin.gif grįžau anksti, bet reikėjo 2 savaites nevalytus namus bent su skuduru aplėkt, sriubos virt užsidėjau , dar avietes susitryniau, kur iš anytos parsivežiau...laikas praskrido.O sakiau prie magistrinio prisėsiu...nu nu... blink.gif
Atsakyti
Labukas

Siandien is pat ryto islekem i outletus mirksiukas.gif I Bicester,nuo manes 2h vaziavimo..Bet ten ir Prada,ir Valentino,ir Gucci..Ir visokie Balanciagai,Philip pleinei biggrin.gif Paemus kainas,tai mazdaug 50% nuo originalios...Nu bet vis tiek pvz Prados striuke kainuoja 550 biggrin.gif KAi analogiska Hugo Boss tik 200 biggrin.gif Keikes MB,kai neilindo i Hugo bos striuke,grynai jo vizija (ir kaina) atitinkanti biggrin.gif MAtavos dar daug,bet visos arba labai pukines arba kaip tik labai skystos..TAi va,tik nauja iseigini treninga nusipirko biggrin.gif

As sau ir striuke ziurinejau...Issirinkau viena,bet pagailejau 350£ biggrin.gif Balta buvo iki 200£ nukainuota,nu bet balta...MAn reik tokios paprastos,kad greit iki kokios pardes nulekt...TAi kazka TKMaxxe paieskosiu...Tai va,visiskai nieko sau ir nenusipirkua biggrin.gif

Grizdami sustojom turkiskam,pasiemem issinesimui.MB avienos kebaba,as lahmajuna-tokia turkiska pica ar tai blyna su farsu biggrin.gif MAn skanu biggrin.gif

Grindis prasiurbiau,dabar robota plaut paleidau mirksiukas.gif Reiktu rubus atrusiuot ir pradesim ziuret visas laidas is eiles biggrin.gif
Atsakyti
uoj, neprimink apie rūbus...man reik spintas perorganizuot iš vasarinių į žiemos sezoną tongue.gif ir iš kur blyn tiek skudurų...reiktų pramėtyt iš tikro, nei aš tiek nešioju, nei ką... ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Dar lovoj, bet jau reik kilt smile.gif

Prisiplanavau reikalu:) neisdelioju dienos smile.gif noriu iki vietinio centriuko palekt, beg ir i gyma ryte noriu.. o klase 11h prasideda.. Tai fal reik us pat ryto valgyt padaryt, tada gymas ir po jo i Romforda smile.gif

Vakar ziurinejom i kokia Turkija.. nu bet kainos gerokai isaugusios.. Is LT sake papigiai vaziuoja, nu is musu virs 2000£, kur pernai 1500 mokejom.. be to Dar grizus gali karantinu prireikt…
Tai nusipirkom i Ispanija:) i savo namus smile.gif isvarom si sestad smile.gif
Atsakyti