Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 18:59)
Zinai, kad akumuii yra 3 metai garantijos?  biggrin.gif  Uzsirasyk kur nors keitimo  datą.  mirksiukas.gif

Jau ir mes turbut greit sildyma jungsim. Metini patikrinima praejo pries savaite boileris, tik patalyne prades darytis dregna - is karto jungsiu

žinau, meistrelis ir kvitą davė, ir sakė pirko ten, kur nesilaužo priimt, jei akumas anksčiau "nusibaigia"...fainuolis toks diedukas. dar prisakė visokių rekomendacijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 09 30, 17:22)
žinau, meistrelis ir kvitą davė, ir sakė pirko ten, kur nesilaužo priimt, jei akumas anksčiau "nusibaigia"...fainuolis toks diedukas. dar prisakė visokių rekomendacijų biggrin.gif

Kokių, kokių?

As va dabar sedziu aikstelėje. Savo clach'ių perksitinau. Megstu ne ant stabdzio koja laikyti, o ant gazo neutralioje padetyje. O nebaraška, kad pagalvociau, jog pusvalandį dročinuosi eilėje į kalną...tai ne. Tai teko issukti is kelio, kad nustotu cypti masina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugsėjo 2021 - 18:33
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 20:33)
Kokių, kokių?

As va dabar sedziu aikstelėje. Savo clach'ių perksitinau. Megstu ne ant stabdzio koja laikyti, o ant gazo neutralioje padetyje. O nebaraška, kad pagalvociau, jog pusvalandį dročinuosi eilėje į kalną...tai ne. Tai teko issukti is kelio, kad nustotu cypti masina  biggrin.gif

nu ko nerekomenduoja daryt, ką reikia padaryt, kad ant priežiūros taupyt nereik...tą aš ir pati žinojau, bet taigi supasakojo. Ir apie akumą, ir apie tepalus. žodž... sakiau, jei ką, tai atvarysiu jum patvarkyt mašiną biggrin.gif
Nu, kur ten braukais po kalnus? Bliam, bet šiandien eismas tai jofana...ir visi kaip šiknon įkirpti. Nepažiūrėjau mėnulio fazės...
Atsakyti
Pas mane kaime keliai kalnuoti biggrin.gif

Uzsakiau sushi, tingiu ką daryti vakarienės

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 30, 22:17)
Pas mane kaime keliai kalnuoti  biggrin.gif

Uzsakiau sushi, tingiu ką daryti vakarienės

o aš netikėtai radau pas save šaldytuve keptos žuvies...blyn, vaikščiojanti sklerozė doh.gif lotuliukas.gif
Pradėjau rašyt antrą dalį magistrinio. Apie genderistų suvokiamą laisvę. Konkrečiai-siaubas...atsiverčiau vieną disertaciją paskaitinėt-nu nx nx, koki briedai...jie tikrai nesveiki... blink.gif
Atsakyti
labs iš ryto 4u.gif
kaip nuotaikytės ? Penktadienis pagaliau biggrin.gif Praskrido vėju savaitė... ax.gif
Atsakyti
Labukas

TAi siandien jau nebezadini anksciausiai biggrin.gif

Na ka,penktadienis biggrin.gif Kaip visada-ir darbo daugiausiai,ir laikiniu visokiu daug...Reikia man mazaja is darzelio pasiimt 15h,bet nespesiu niekaip...Drauge nueis paimt,as paskui is jos pasiimsiu..

KAi gris MB is darbo,nuleksim iki Costco,uzsimane tokio jautienos kepsnio-tomahauko biggrin.gif
https://uk.images.se...=yhs-ima-st_mig

Buna koks LIdlas ar Aldi kokiu nors svenciu proga ismeta ju,bet Costco tai visada buna biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien dirbu nuo 9 ryto...tai ryte lėkiau Lidlan apsipirkt, nusipirkau šlaunelių sumacavojau, iškepsiu, vešiuos pas uošvienę. Iškepiau vakar biskvitukus, padarysiu jos mėgstamiausią tortą su paukščių pienu...nu žodž. Reikalistė biggrin.gif
Tomahaukų Lidle būna, bet paprastai tai kiaulienos...jautiena gana brangi, ne tokia populiari dėl to pas mus. Dar parsisiunčiau LIdlo programėlę, nes akcijos kažkokios bus, loterijos, nuolaidos. Tai kodėl ne-juk už dyka biggrin.gif
Atsakyti
As ir nesenai ta programele atsisiunciau smile.gif dar neapsipirkinejau su ja smile.gif marti vis perkas, kazka sutaupo..

O jau lyja lyja.. net is masinos neina islipt.. nekenciu dirbt per toki ora…viskas slapua.. pati, masinos sedyne, siuntiniai.. ir sketi issitraukiu, bet nepatogu su juom… o dar vejas siaubingas.. ir masinos nepakroviau.. kai taip lyja, langai labai uzrasoja, reik kondika jungt.. o iskart per puse batarkes smile.gif nu kaip nors..
Atsakyti
LT lijo naktį rolleyes.gif dabar tipo žada nelyti, žiūrėsim.Ai, aš vistiek ryt link jūros varau, ten kitoks klimatas, debesis nupučia biggrin.gif
Jetus, kaip tingiu... tongue.gif Uošvienės buvo jubiliejus vasarą, galvojau ir taip ir taip, ką jai čia nupirkt...nu jau tokio amžiaus nelabai ko ir reikia. Jaučiu nuvarysiu per pietus į Ermitažą, nupirksiu kokią vazoninę gėlę ir bus gerai ax.gif
Atsakyti
Man, kai pasako 'jura', 'Klaipeda, tai automatiskai akyse iskyla vaizdelis - turgus, gintarų maišai ir as..su nusipirktu maišu ant pečių... biggrin.gif

Lietus baiginejasi, tai ir as leksiu i trasa kazka pirkti viršininkiene isleistuviu proga.
Atsakyti
nu nedatempsiu nei iki jūros, nei iki Klaipėdos, palei Gargždus apsistosiu biggrin.gif
O ką, tavo viršininkienė išeina ? Maž nėščia po vestuvių hihihi.gif
Atsakyti