Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2021 09 29, 20:22)
Oi,kaip gerai,kad pas mus visada yra norinciu dirbt biggrin.gif Tai ir man vis dar duoda laisva sestadieni  biggrin.gif

Katinas bjaurybe ne tiek est nori,kiek prakandzioja pakelius biggrin.gif

biggrin.gif
tai jis matyt žaist labiau nori...gi tokia atrakcija, pačežint pakučius...
Nuvariau mašiną pas meistrą. Pakeitė tepalus, antifrizą, generatoriaus diržą. 150 eur. Variklis pasirodo, su grandine, keist nereik. Kažko panašaus ir tikėjaus...ryt ryte varysiu pasiimt ax.gif
Pasiėmiau batus, faini, tik užkulnis nusiūtas taip, kad kiek kabina. Bet manau prasinešios... apsiaviau dabar namie pratampyt.
Šeštadienį varau ex uošvienės aplankyt...buvau gegužės mėnesį rolleyes.gif
Atsakyti
Oi zaist tai jis labai nori biggrin.gif Turi pilna tokiu barskanciu zuvyciu,nesiojas dantyse biggrin.gif O jei kokia gumyte randa biggrin.gif biggrin.gif VA dabar prie kompo sedziu,pele judinu,tai ir taikos rankas pagaut biggrin.gif
Mazoji is darzelio parsinese toki rasta,kad pazymet suzeidimus gautus namie biggrin.gif Nes aukletojos issigando,kai jos rankas pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 29, 20:35)
Oi zaist tai jis labai nori  biggrin.gif Turi pilna tokiu barskanciu zuvyciu,nesiojas dantyse biggrin.gif O jei kokia gumyte randa  biggrin.gif  biggrin.gif VA dabar prie kompo sedziu,pele judinu,tai ir taikos rankas pagaut biggrin.gif
Mazoji is darzelio parsinese toki rasta,kad pazymet suzeidimus gautus namie biggrin.gif Nes aukletojos issigando,kai jos rankas pamate biggrin.gif

mano dukterėčia, kur norgėj gyvena, turi orientalų veislės katiną.Išsidresiravus kaip šunį-pagaliuką atneša lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jezusmarija, kas čia do monai, dar vaiką atims blink.gif
Atsakyti
Nedaug truksta ir maniskis atnes biggrin.gif DAbar pagauna ta zuvyte ir beveik beveik atnesa biggrin.gif Bet jam ne 6 men nera biggrin.gif
Atsakyti
Dresuotas kašaras lotuliukas.gif nu fainai. Bliam, kaip nieko nepadirbu...o iki spalio 18 abi dalis turiu pristatyt blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
labas rytas karkušos biggrin.gif Kelkitės, mozolius ant šonų primušit biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut, mes dviem valandom ilgiau miegam nei tu biggrin.gif
Na ka, lyja.. labai bjauru dirbt per toki ora…Darbo 130, kol jas rodo 15h jad baigsiu.. Noretus anksciau, kad spet mokyklas prasokt.. vakar 20 min kelia beveik 1h vaziavau..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 30, 10:13)
Labukas

Lutut, mes dviem valandom ilgiau miegam nei tu biggrin.gif
Na ka, lyja.. labai bjauru dirbt per toki ora…Darbo 130, kol jas rodo 15h jad baigsiu.. Noretus anksciau, kad spet mokyklas prasokt.. vakar 20 min kelia beveik 1h vaziavau..

nieko, man kompanijos reikia biggrin.gif
Varau pas meistriuką pasiimt mašiniuko...jetus, kai gerai biggrin.gif O diena graži LT, dabar jau jūs pavydėkit biggrin.gif
Atsakyti
Dabar nelyja, tik jau saltoka.. vakar net sildyma galvojau ijungt…

Jo, kai ipranti i masina, tai net galvoji, jaip be jos anksciau isgyvenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 09 30, 15:18)
Dabar nelyja, tik jau saltoka.. vakar net sildyma galvojau ijungt…

Jo, kai ipranti i masina, tai net galvoji, jaip be jos anksciau isgyvenai biggrin.gif

tai jo, gerai, kai ji yra...dar ryte perskambino, sako, sunkiai vedasi, patikrinau akumą-ant ribos.Tai ką, pasikeičiau ir šitą biggrin.gif
Pas mus šildymą jau vakar įjungė...prasidės pinigų "investavimas"... unsure.gif
Atsakyti
JAu daug kartu sakiau,dar karta pasikartosiu-Man labai patinka cia UK sistema,kad gali bet kada isijungt sildyma mirksiukas.gif Ar tai butu vasara,ar atjungt ziema mirksiukas.gif DAr mes mokam kas menesi irgi ziema vasara,tai kazkaip paskui nesijaucia labai dideli mokejimai sezono metu mirksiukas.gif

Na ka,po darbu mirksiukas.gif Isverdu sriubos ir galiu sedet iki gymo biggrin.gif Tik nesugalvoju ar uzteks tik jogos ar eit i dar viena klase...Zumba,nelabai patinka man...
Atsakyti
Zinai, kad akumuii yra 3 metai garantijos? biggrin.gif Uzsirasyk kur nors keitimo datą. mirksiukas.gif

Jau ir mes turbut greit sildyma jungsim. Metini patikrinima praejo pries savaite boileris, tik patalyne prades darytis dregna - is karto jungsiu
Atsakyti