Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Po darbu.. As jau kazkada sakiau, kad irgi tingeciau jau taip ieskot lakstyt del mokslu, kurie tik savo malonumui..

Eiles i koloneles jau apmazejusios mirksiukas.gif Nors dar nevisose yra degalu.. Na bet man ir nereikia biggrin.gif

Valgyt vakar padaryta, galiu ilsetis iki gymo biggrin.gif
Atsakyti
Jo, jau uz keliu dienu turetu pradeti rimti viskas.
Atsakyti
tai visada gi durniacijos baigiasi...tik tos "pilnaties" metu labai nepakenčiama... rolleyes.gif pamenu kaip visi kruopas tysėsi, tai man tik juokas ėmė, bet palei bandos jausmą nusipirkau pakelį makaronų, pakelį grikių ir dar kažko 1 pakutį...makaronų dar yra pusę pakelio, grikių tebėra o tas kitas išmečiau, nes sukandijo.Bet aš kruopų nevalgau, blogiau būtų, jei mėsos nebūtų tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas karkušos 4u.gif
Lįskit iš lovų biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Labai jau anksti tu cia mus keli biggrin.gif

NAkti updaitinosi musu skaneriai,spekit ar veikia dabar bigsmile.gif Nei man neuzkrauna,dar pora bendradarbiu jau i bendra grupe parase,kad irgi neuzkrauna 🙂 varau darban, lai vietoj aiskinas kas yra smile.gif
Atsakyti
išvariau mašiniuką pas meistrą...tepalai-diržai-antifrizas...grįžau su taksu.Vajej, kaip negerai be mašinos ... tongue.gif
Atsakyti
A tu išprotėjai šitaip anksti mane žadinti?!!!
biggrin.gif
Pirma išeiginė, leisk pamiegoti biggrin.gif

Kai nuvaziuosi pas meistra atgal, nusifotkink kokius tepalus pyle, kad paskui pati galetum dasipylinėti, nes turi vieną markę naudoti, o tepalų rūšių - marios. Ir antifrizo nusipirk. Paprašyk, kad parodytu kaip tikrinti ar uztenka antifryzo. Man patogiausia prietemoje su telefono šviesulke biggrin.gif , tada geriausiai matosi ružavumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 rugsėjo 2021 - 10:42
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 29, 12:40)
A tu išprotėjai šitaip anksti mane žadinti?!!!
biggrin.gif
Pirma išeiginė, leisk pamiegoti  biggrin.gif

Kai nuvaziuosi pas meistra atgal, nusifotkink kokius tepalus pyle, kad paskui pati galetum dasipylinėti, nes turi vieną markę naudoti, o tepalų rūšių - marios. Ir antifrizo nusipirk. Paprašyk, kad parodytu kaip tikrinti ar uztenka antifryzo. Man patogiausia prietemoje su telefono šviesulke  biggrin.gif , tada geriausiai matosi ružavumas.

o kam dasipylinėti ? rolleyes.gif Fokusiukui nereikėjo per visus metus nė karto rolleyes.gif
Paprašysiu, kai nuvažiuosiu pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Geriau paklausk.. cia kaip kokia masina.. Vienai niekad dapilt nieko nereik, kita megsta pasiurbt biggrin.gif Man i Astra vis tepalu dapilt reikdavo..

Turiu toki adresa- jis butu/ namu komplekse.. ir viskas kaip ur tvarkoj, bet kazkodel numeri 99 ir tik ji, nirs ten butu 160, rodo kazkur pievose.. Atseit man nuo nr 79 iki to 99 reik vaziuot 10 min.. ir tiek pat atgal i 120… tai va, sedziu, laukiu biggrin.gif

Atsakyti
As tai siandien namie. Saulute sviecia, namus baigiu aptvarkyti. Ryt I darbą rolleyes.gif rolleyes.gif . Kaip daede man tas menedžerių prašymas padirbti...Uztat pasiemiau iseigine uz savaitės...is principo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
uf. Po paskaitos... Įdomu, bet tieeeek informacijos smartass.gif varau batų pasimt, atvežė biggrin.gif
Atsakyti
Oi,kaip gerai,kad pas mus visada yra norinciu dirbt biggrin.gif Tai ir man vis dar duoda laisva sestadieni biggrin.gif

Katinas bjaurybe ne tiek est nori,kiek prakandzioja pakelius biggrin.gif
Atsakyti