Po darbu.. As jau kazkada sakiau, kad irgi tingeciau jau taip ieskot lakstyt del mokslu, kurie tik savo malonumui..
Eiles i koloneles jau apmazejusios Nors dar nevisose yra degalu.. Na bet man ir nereikia
Valgyt vakar padaryta, galiu ilsetis iki gymo
Jo, jau uz keliu dienu turetu pradeti rimti viskas.
tai visada gi durniacijos baigiasi...tik tos "pilnaties" metu labai nepakenčiama... pamenu kaip visi kruopas tysėsi, tai man tik juokas ėmė, bet palei bandos jausmą nusipirkau pakelį makaronų, pakelį grikių ir dar kažko 1 pakutį...makaronų dar yra pusę pakelio, grikių tebėra o tas kitas išmečiau, nes sukandijo.Bet aš kruopų nevalgau, blogiau būtų, jei mėsos nebūtų
Labas rytas karkušos
Lįskit iš lovų
Labukas
Labai jau anksti tu cia mus keli
NAkti updaitinosi musu skaneriai,spekit ar veikia dabar Nei man neuzkrauna,dar pora bendradarbiu jau i bendra grupe parase,kad irgi neuzkrauna 🙂 varau darban, lai vietoj aiskinas kas yra
Labai jau anksti tu cia mus keli
NAkti updaitinosi musu skaneriai,spekit ar veikia dabar Nei man neuzkrauna,dar pora bendradarbiu jau i bendra grupe parase,kad irgi neuzkrauna 🙂 varau darban, lai vietoj aiskinas kas yra
išvariau mašiniuką pas meistrą...tepalai-diržai-antifrizas...grįžau su taksu.Vajej, kaip negerai be mašinos ...
A tu išprotėjai šitaip anksti mane žadinti?!!!
Pirma išeiginė, leisk pamiegoti
Kai nuvaziuosi pas meistra atgal, nusifotkink kokius tepalus pyle, kad paskui pati galetum dasipylinėti, nes turi vieną markę naudoti, o tepalų rūšių - marios. Ir antifrizo nusipirk. Paprašyk, kad parodytu kaip tikrinti ar uztenka antifryzo. Man patogiausia prietemoje su telefono šviesulke , tada geriausiai matosi ružavumas.
Kai nuvaziuosi pas meistra atgal, nusifotkink kokius tepalus pyle, kad paskui pati galetum dasipylinėti, nes turi vieną markę naudoti, o tepalų rūšių - marios. Ir antifrizo nusipirk. Paprašyk, kad parodytu kaip tikrinti ar uztenka antifryzo. Man patogiausia prietemoje su telefono šviesulke , tada geriausiai matosi ružavumas.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 29, 12:40)
A tu išprotėjai šitaip anksti mane žadinti?!!!
o kam dasipylinėti ? Fokusiukui nereikėjo per visus metus nė karto
Paprašysiu, kai nuvažiuosiu pasiimt
Geriau paklausk.. cia kaip kokia masina.. Vienai niekad dapilt nieko nereik, kita megsta pasiurbt Man i Astra vis tepalu dapilt reikdavo..
Turiu toki adresa- jis butu/ namu komplekse.. ir viskas kaip ur tvarkoj, bet kazkodel numeri 99 ir tik ji, nirs ten butu 160, rodo kazkur pievose.. Atseit man nuo nr 79 iki to 99 reik vaziuot 10 min.. ir tiek pat atgal i 120 tai va, sedziu, laukiu
Turiu toki adresa- jis butu/ namu komplekse.. ir viskas kaip ur tvarkoj, bet kazkodel numeri 99 ir tik ji, nirs ten butu 160, rodo kazkur pievose.. Atseit man nuo nr 79 iki to 99 reik vaziuot 10 min.. ir tiek pat atgal i 120 tai va, sedziu, laukiu
As tai siandien namie. Saulute sviecia, namus baigiu aptvarkyti. Ryt I darbą . Kaip daede man tas menedžerių prašymas padirbti...Uztat pasiemiau iseigine uz savaitės...is principo
uf. Po paskaitos... Įdomu, bet tieeeek informacijos varau batų pasimt, atvežė
Oi,kaip gerai,kad pas mus visada yra norinciu dirbt Tai ir man vis dar duoda laisva sestadieni
Katinas bjaurybe ne tiek est nori,kiek prakandzioja pakelius
Katinas bjaurybe ne tiek est nori,kiek prakandzioja pakelius