rankinuko išeiginio neturiu.Tampau, kol sutrinu.Jei labai didelis balius ar ėjimas į teatrą, tai yra kelios delninukės kelios vakarinės suknios ilgos kaba pas mane, aišku ir tokių batelių turiu.Bet kai tiek gausiai kur einu, tai spėju, kad teks ištrenkt, nes išeis iš mados
O man jie visai faini Įsivaizduoji, kokie patogūs, dažniausiai būna platūs. Padas storas, kojai nešalta .Nu pas jus ir taip nešalta Netgi prie kai kurių laisvo stiliaus suknučių tinka Aš savo kerzais visai džiaugiuosi, bet kadangi nusipirkau kai glušė didokus, tai kulnas trina besimakaluodamas...reiks pabandyt vatos prikišt
O šiaip mėgstu ir aukštakulnius, dailius...Nu žo, mano skoniui daug kas tinka
O šiaip mėgstu ir aukštakulnius, dailius...Nu žo, mano skoniui daug kas tinka
LAbukas
Tokiu kerzaku as nemegstu..Ant kitu grazu,bet pati juokingai atrodau Labai patinka man aukstakulniai Bet bet...Nebepaeinu su jais visiskai...Cia i kazkoki baliuka dejaus tokias pusiau aukstas basankes,ant labai patogaus kulno,bet jau ir kaip gerve strakaliojau LT tik ant kulno batai buvo...Cia-visiskai nebenesioju DArbo dienom,kaip sakiau-darbiniai..O po darbo net i kokia parduotuve nulekt,tai juk ir patogiau su kedais ar lygiapadaziais...
NA ka,140 siandien..Galvojau daugiau bus del tos degalu krizes..MAtyt visi musiskai uzsipyle VAkar maciau,kaip vienas DPD vaniukas eilej prie koloneles stovejo MAn tai kas,as i rozete ikisau ir pasikroviau Bet kokius kamscius sudaro tie laukianstys...Dukra vakar jau ir sake tik namo grizt benzo turi..KAip ir yra prie darbo,bet sake eile 2-3h..TAi tingi tiek laukt..
Tokiu kerzaku as nemegstu..Ant kitu grazu,bet pati juokingai atrodau Labai patinka man aukstakulniai Bet bet...Nebepaeinu su jais visiskai...Cia i kazkoki baliuka dejaus tokias pusiau aukstas basankes,ant labai patogaus kulno,bet jau ir kaip gerve strakaliojau LT tik ant kulno batai buvo...Cia-visiskai nebenesioju DArbo dienom,kaip sakiau-darbiniai..O po darbo net i kokia parduotuve nulekt,tai juk ir patogiau su kedais ar lygiapadaziais...
NA ka,140 siandien..Galvojau daugiau bus del tos degalu krizes..MAtyt visi musiskai uzsipyle VAkar maciau,kaip vienas DPD vaniukas eilej prie koloneles stovejo MAn tai kas,as i rozete ikisau ir pasikroviau Bet kokius kamscius sudaro tie laukianstys...Dukra vakar jau ir sake tik namo grizt benzo turi..KAip ir yra prie darbo,bet sake eile 2-3h..TAi tingi tiek laukt..
Man irgi jokios bedos su benzu - pas vyra darbe daug aggregatų...ot idomu pasidarė...kranai gi irgi benzu varomit turetu buti... visai jau viska baigiu uzmiršti
benzinu varomų, jis jo turi per akis. Sake, kad tik pasakyciau kada jau prie pabaigos, tai parveś kanistrą
Oi, paskutine diena pries 4 laisvas, lyja...gerai...zmoniu maziau bus Noras yra dar vieną laisvą pasiimti
benzinu varomų, jis jo turi per akis. Sake, kad tik pasakyciau kada jau prie pabaigos, tai parveś kanistrą
Oi, paskutine diena pries 4 laisvas, lyja...gerai...zmoniu maziau bus Noras yra dar vieną laisvą pasiimti
girdėjau, kad pas jus ten kariuomenę žada pajungt dėl degalų stygiaus...kažkoki absurdai ant šio svieto dedasi...
Šįryt buvau trevkėj, bet dar nuo sekmadienio dar užpakalį skauda.Sunkiai kažkaip šiandien buvo, vėl nebesusitvarkau su nugaros skausmu, kai kalanetikos nebeliko...
Matai, aukštakulniai man irgi patinka, bet vairuot patogiau su kerzavykais arba lygiapadžiais...nors mano fliansas tai kažkokiu būdu su baisiniais kablais sugeba vairuot...
Šįryt buvau trevkėj, bet dar nuo sekmadienio dar užpakalį skauda.Sunkiai kažkaip šiandien buvo, vėl nebesusitvarkau su nugaros skausmu, kai kalanetikos nebeliko...
Matai, aukštakulniai man irgi patinka, bet vairuot patogiau su kerzavykais arba lygiapadžiais...nors mano fliansas tai kažkokiu būdu su baisiniais kablais sugeba vairuot...
Kol kas apie jokias kariuomenes kalbos nera, nes visi labai draugiskai stovi eilese. Del to siandien pavelavau i darba . Kai stringi kokioje gatveje be salutiniu isvaziavimu ir vienpusiu judejimu, tai stringi amziams
Menedzmentui pasakiau atvaziavus I darbą, pries jiems ka nors pasakant - "all complaints to brexiteers"
Menedzmentui pasakiau atvaziavus I darbą, pries jiems ka nors pasakant - "all complaints to brexiteers"
tai kariuomenė a lia pristatymui.Bent jau taip per radijušką sakė
Bliam, vėl viskas bėgtele...dar reiks pabėgt iš paskaitos , nes susitikimas su magistrinio vadove...
Bliam, vėl viskas bėgtele...dar reiks pabėgt iš paskaitos , nes susitikimas su magistrinio vadove...
QUOTE(lututė @ 2021 09 28, 14:19)
tai kariuomenė a lia pristatymui.Bent jau taip per radijušką sakė
Tu taip aprasai savo mokslus visada, kad galetum profesionaliqi uzsidirbti atmušinedama kitiems bet koki nora mokintis
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 28, 17:09)
Tu taip aprasai savo mokslus visada, kad galetum profesionaliqi uzsidirbti atmušinedama kitiems bet koki nora mokintis
aik jau...taigi visada rašau, kad mokytis man patinka, tik tempas beprotiškas O ką žadi mokytis ?
QUOTE(lututė @ 2021 09 28, 15:26)
aik jau...taigi visada rašau, kad mokytis man patinka, tik tempas beprotiškas O ką žadi mokytis ?
Trecio diplomo jau nenoriu. Kas is jo? Vistiek tuoj pensija. O dar ir dykų universitetiniu mokslu cia su ziburiu nerasi. Man uztenka voluntieriavimo kol kas.
Tai va tas tempas bent mane atbaidytu nuo studiju. Nemėgstu verstis per galva. Gyvenimas ir taip beprotiskas, o dar jei taip reiketu suktis del mokslu savo malonumui, ne duonai, tai nezinau ar patiktu.
Bet cia kiekvienam savo.
nu blyn...dėstytojai skambinau - neatsiliepia. Nei telefonu, nei per mesendžerį, nei žinute...ogi sutarę buvom dėl konsultacijos. Nu blyn...aišku skambins, kada aš negalėsiu
Šiaip dėstytoja ar ne dėstytoja, vistik galėtų perspėt... lėkiau kaip išprotėjus...
Šiaip dėstytoja ar ne dėstytoja, vistik galėtų perspėt... lėkiau kaip išprotėjus...